به گزارش ایسنا، جواد مشایخ با اشاره به امضای تفاهمنامه در حوزه توسعه طرحهای دانشبنیان و فناورانه صنعت برق، گفت: این تفاهمنامه میتواند زمینهساز توسعه صنعت برق کشور باشد و سرعت حرکت صنعت برق را در ایران افزایش دهد.
وی با اشاره به اینکه امضای تفاهم نامههای سرمایهگذاری در حوزه دانشبنیان صنایع پیشران برق میتواند کمک شایانی به این حوزه کند، خاطرنشان کرد: انعقاد این نوع تفاهمنامهها شرایط مطلوبی را برای تجاریسازی و بومیسازی حوزه فناوری و دانشبنیان فراهم میکند و سرعت حرکت در صنعت برق کشور را نیز افزایش خواهد داد.
در این مراسم همچنین اکبر زمانیان، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان در حوزه انرژی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری نیز با بیان اینکه انعقاد تفاهم نامه مذکور، نقطه عطفی در حوزه توسعه زیستبوم فناوری صنایع مادر مانند صنعت برق و حوزه انرژی کشور است، خاطرنشان کرد: باید به سمتی پیش برویم که در حوزههای ملی و پیشران صنعت برق حرکت کنیم.
وی افزود: در عین حال باید نگاه ویژهای به تجاریسازی صنعت برق داشته باشیم و در کنار شرکتهای مادر تخصصی نظیر ساتکاب که نقش خوبی در زمینه تجاریسازی صنایع دانشبنیان ایفا میکنند، با سرمایهگذاری هرچه بیشتر و بهتر سرعت حرکت و توسعه یافتگی را در این حوزه افزایش دهیم.
دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان در حوزه انرژی معاونت علمی، با بیان اینکه نباید نگاه به فعالیتهای دانش بنیان محدود به حوزههای استارتآپی باشد، یادآور شد: باید در مسیر تجاریسازی حرکت و مسیر صنعتی شدن محصولات را با سرمایهگذاری پیش برد.
زمانیان ادامه داد: این تفاهمنامه سه جانبه مقوله سرمایهگذاری و تجاریسازی را به صورت توامان پیش میبرد و میتواند زمینهساز توسعه در صنعت برق کشور باشد.
انتهای پیام
نظرات