دکتر فرشید رضایی در کنگره بین المللی جمعیت پایدار، آینده مطمئن که ۲۴ آبان ماه در بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: باید فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه جمعیت بسیار جدی گرفته شود.
وی افزود: زمانی که از جمعیت صحبت می شود منظور خانواده و جامعه ای جوان و سالم است.
دکتر رضایی با اشاره به اینکه خلق سلامت، مقوله مفقول نظام سلامت است و باید خلق سلامت کنیم یعنی به حوزه پیشگیری توجه خیلی زیادی شود.
وی ادامه داد: مراقب های سلامت خشت اول سلامت و بعد از آن مردم هستند.
دکتر رضایی تصریح کرد: اقدام خوبی که در حوزه جوانی جمعیت انجام شده آن است که تعدادی از استان ها به صورت محله محور ورود پیدا کرده اند و موضوعاتی همچون چرا برخی از خانواده ها بیشتر از یک فرزند نمی خواهند، پیگیری می شود.
دکتر جواد شاهین فر رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی خراسان شمالی نیز در ادامه گفت: ۵۲۰ مقاله از سوی نخبگان و صاحبنظران ۱۲ کشور جهان به دبیرخانه این گنگره ارسال شده است.
وی اظهار کرد: در حالی برای نخستین بار این کنگره علمی در حال برگزاری است که شاهد استقبال و مشارکت بینظیر دانشجویان، اساتید، دانشمندان و متخصصان حوزه جمعیت در این کنگره هستیم.
وی با اشاره به شرکت نخبگان ۱۲ کشور از سه قاره جهان در این کنگره، گفت: دریافت ۵۲۰ مقاله نشان داد خراسان شمالی پتانسیل انجام اقدامات بزرگ بین المللی را دارد و دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در حوزه تخصصی خود پیشقدم این امر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به کیفیت بالای مقالات ارسالی، گفت: این موضوع، شرایط داوری را بسیار سخت کرده بود و به همین علت داوری در سه مرحله مجزا انجام شد.
وی تصریح کرد: شرکت کنندگان در این کنگره از کشورهای ایران، کانادا، اتریش، سوئیس، استرالیا، بحرین، لبنان، ترکیه، ترکمنستان، افغانستان، سوریه، عراق و پاکستان هستند و تعدادی نخبگان و صاحبنظران این حوزه به منظور شرکت در اختتامیه به صورت حضوری و مجازی دعوت شده اند و بناست در پنلهای تخصصی به ارائه مطالب خود بپردازند.
دکتر شاهینفر از حضور چهرههای مطرح کشوری و مسئولان سطح یک کشور در این مراسم خبر داد و بیان کرد: مدیرکل دفتر جمعیت و سرشماری مرکز آمار ایران، مشاور وزیر بهداشت در امور مامایی و فرزندآوری، رئیس انجمن ملی مامایی ایران و رئیس اداره مامایی وزارت بهداشت از جمله میهمانان داخلی این مراسم هستند.
وی در انتها از برگزاری اختتامیه این کنگره در چهار پنل مجزا خبر داد و گفت: مولفه های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و نقش سمن ها در پنل اول قرار گرفته و پنل دوم شامل رسانه، هوش مصنوعی و فناوری های نوین می شود؛ همچنین سیاست های جمعیتی و حقوق باروری پنل سوم بوده و رویکردهای نوین در باروری و پیشگیری از سقط چهارمین پنل این کنگره است.
انتهای پیام
نظرات