• سه‌شنبه / ۲۳ آبان ۱۴۰۲ / ۱۲:۲۳
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1402082316826
  • خبرنگار : 71368

اعضای شورای شهر تهران مطرح کردند

از خرابی اتوبوس کتابخوانی «هدهد» تا لزوم ارتقای شغل کتابداری

از خرابی اتوبوس کتابخوانی «هدهد» تا لزوم ارتقای شغل کتابداری
عکس آرشیوی است

اعضای شورای شهر تهران با اشاره اقدامات شهرداری تهران در حوزه کتاب و کتابخوانی بر لزوم توجه به خرید کتاب‌ها بر اساس نیازسنجی و اجرای برنامه‌های مروج کتابخوانی تأکید کردند.

به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر تهران پس از استماع گزارش رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران به بیان نظرات خود پرداختند و نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران ضمن تقدیر از اقدامات سازمان فرهنگی و هنری، گفت: قبلا کتاب‌ها بر اساس نیاز سنجی خریداری می‌شد که در چند سال اخیر به دلیل کمبود منابع این مهم انجام نشد که انتظار داریم مورد توجه قرار گیرد.

لزوم ایجاد کتابخانه‌های مجازی و سیار در تهران 

وی با بیان اینکه بروز رسانی مخازن کتاب و ایجاد کتابخانه‌های تخصصی باید در دستور کار قرار گیرد، گفت: نذر کتاب، جمعه بازار کتاب، ایجاد کتابخانه‌های سیار ایده‌های خوبی است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و برای راه اندازی کتابخانه در محلات کم برخوردار نیز باید برنامه ریزی صورت گیرد و همچنین ایجاد کتابخانه‌های مجازی باید مورد اهمیت باشد.

در ادامه ناصر امانی نیر با تأکید بر اینکه یکی از بندهای اساسنامه سازمان فرهنگی و هنری بر توسعه کتابخانه‌ها و اجرای برنامه‌های مروج کتابخوانی تاکید دارد، گفت: این بند به معنای تصدی‌گری نیست بلکه واگذاری فعالیت‌ها به بخش خصوصی در این حوزه مورد توجه قرار گیرد و به نظر می‌رسد لزومی ندارد که سازمان فرهنگی هنری تعدادی از مراکز فرهنگی و هنری کوچک مقیاس را راه اندازی کند، بلکه می‌تواند آنها را به بخش خصوصی و نواحی شهرداری واگذار کند.

احمد علوی دیگر عضو شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه نهاد ویژه کتابخوانی نتوانسته در وزارت فرهنگ و ارشاد کتاب را به عنوان اولویت اول معرفی کند و چه بسا اگر توجهات مقام معظم رهبری به کتاب نبود همان کتابخانه‌ها هم تعطیل می‌شد، گفت: ما در سرای محلات مجموعه‌های خوبی را در حوزه مدیریت شهری داریم که می‌توان کتابخانه‌های تخصصی در آن ایجاد کرد و طرح تبادل کتاب باید همچون گذشته تقویت شود.

وی با بیان اینکه اتوبوس طرح «هدهد» همیشه خراب است، گفت: در حوزه نویسندگان و توسعه کتابخوانی باید تعدادی از مجموعه‌هایمان به موضوع نویسندگی نوجوانان و جوانان متمرکز شود و قرار بود کتاب‌هایی برای اقشار خاص همچون نابینایان در نظر گرفته شود که باید این مهم ادامه یابد.

در ادامه علیرضا نادعلی سخنگوی شورای شهر تهران هم با اشاره به اینکه شغل اول بنده کتابداری بود و همسرم نیز ۲۰ سال است که در حوزه کتابداری فعالیت می‌کند، گفت: شرایط شغل کتابداران با اینکه با عشق و علاقه به شغل‌شان وارد این شغل شدند نباید پایین نگهداشته شود و نیاز به ارتقاء شغلی دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha