• سه‌شنبه / ۲۳ آبان ۱۴۰۲ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402082316609
  • خبرنگار : 71567

رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی:

دانشجویان منتظر آگهی استخدامی دولت نباشند

دانشجویان منتظر آگهی استخدامی دولت نباشند

رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی با بیان اینکه دانشجویان اگر بخواهند در آینده از ظرفیت تخصصی خود استفاده کنند، نباید منتظر آگهی استخدامی و دولت باشند، گفت: این دانشجویان در صورتی که از ظرفیت و ایده‌های خلاقانه خود در قالب مراکز رشد و کارآفرینی استفاده کنند، این ایده ها مورد حمایت قرار می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، دکتر عبدالله معتمدی در نشست هم‌اندیشی رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی با اعضای هیئت علمی دانشکده مدیریت و حسابداری با اشاره به جنگ نابرابر غزه و پشتیبانی دنیا از ظلم، گفت: این روزها اخباری که از غزه می‌رسد بسیار دردآور و حزن‌انگیز است؛ یک نسل کشی در حال انجام است و دنیا هم سکوت کرده و نسبت به این قضیه واکنشی نشان نمی‌دهد. امیدواریم که خداوند کمک کند تا این اتفاقات ناگوار هر چه زودتر پایان یابد و مردم مظلوم فلسطین به حق خود برسند.

وی با قدردانی از تلاش و همراهی اعضای هیئت علمی، به برنامه راهبردی دانشگاه اشاره کرد و گفت: یکی از ایده‌های اساسی که دانشگاه ما در برنامه راهبردی مطرح کرد این بود که هر عضو هیئت علمی در رشته و کار خود، صاحب‌نظر، صاحب ایده و صاحب دیدگاه‌های تخصصی هستند، بنابراین می ‌توانند ایده‌های خود را بیان کنند که دانشگاه از چه مسیرهایی می‌تواند به موفقیت برسد.

رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی در جمع اعضای هیئت علمی دانشکده مدیریت و حسابداری خاطرنشان کرد: فلسفه برنامه راهبردی دانشگاه این است که همه استادان و گروها ایده‌ها، دیدگاه‌ها و نظرات خود را بیان و افق حرکت خود را مشخص کنند و ما هم زمینه تحقق آن ایده‌ها را فراهم کنیم. مجموع نظرات و ایده‌های اعضای هیئت علمی در برنامه راهبردی مطرح و محقق شده است. ما بر اساس برنامه راهبردی که بسیار مهم است، تلاش می‌کنیم که افق‌های حرکت دانشگاه را مشخص کنیم.

وی تاکید کرد: انتظار این است که هر سال برنامه‌های دقیق‌تر و جامع‌تر ارائه دهیم. همچنین نقص‌های سال گذشته را پیدا و بر طرف کنیم و بدانیم در سال آینده با چه رویکردی می‌توانیم این برنامه را محقق کنیم. امسال بعضی از مسائل همراستا با افق حرکت دانشگاه، بیشتر مورد توجه قرار گرفت.

دکتر معتمدی ادامه داد: یکی دیگر از موضوعاتی که بسیار اهمیت دارد، توجه به دو مفهوم ایمان و امید است. یکی از جلوه‌های افزایش امید این است که دانشجوی ما یک فهم روشنی از آینده شغلی خود داشته باشد. دانشجویان اگر بخواهند در آینده از ظرفیت تخصصی خود استفاده کنند منتظر آگهی استخدامی و دولت نباشند بلکه از ظرفیت و ایده‌های خلاقانه خود در قالب مراکز رشد و کارآفرینی استفاده کنند. این ایده ها مورد حمایت قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه معاونت علمی ریاست جمهوری، وزارت علوم و دانشگاه، هیچ محدودیتی برای حمایت از دانشجویان ایده‌پرداز ندارد، افزود: جهت‌گیری جدی دانشگاه این است که کمک کنیم تا دانشجویان رشته‌های علوم انسانی حس کنند که بعد از دانش‌آموختگی می‌توانند مفید و موثر باشند و از تخصص خود استفاده کنند. این موضوع را باید در بازنگری برنامه‌های درسی خود متناسب با پیشرفت‌های دانش بشری امروز مورد توجه قرار دهیم.
رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی به ظرفیت بسیار عالی دانشکده مدیریت و حسابداری اشاره کرد و گفت: توجه به اهداف آموزشی، کمک به تربیت شخصیت دانشجو، کمک به حفظ عزت نفس و اعتماد به نفس دانشجو، رعایت حقوق دانشجو، خودداری از تحقیر دانشجو، حضور با آمادگی قبلی در کلاس درس، احترام به دانشجو، راهنمایی دانشجو و در دسترس بودن نکاتی است که ما به عنوان استاد باید به آنها توجه ویژه نشان دهیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علامه‌طباطبائی، در بخشی از این نشست نیز دکتر میرعلی سیدنقوی، رئیس دانشکده مدیریت با اشاره به نقاط قوت دانشکده مدیریت و حسابداری گفت: همدلی و اعتماد بین اعضای هیئت علمی در عین داشتن اختلاف نظر، از بزرگترین نقاط قوت این دانشکده است. همچنین قرار گرفتن در رتبه‌بندی تایمز به عنوان یکی از هزار دانشکده برتر دنیا از دیگر نقاط قوت دانشکده مدیریت و حسابداری است.
وی ادامه داد: اختیاراتی که به دانشکده‌ها داده شده است باعث شد آنها بتواند در راستای ارتقا و توسعه دانشگاه و دانشکده، با سازمان‌ها و نهادهای مختلف قرارداد منعقد کنند و این از دیگر نقاط قوت دانشکده‌ها است.

رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری با اعلام اینکه بودجه دانشکده در سال ۱۴۰۲ رشد ۵ برابری داشته است، تاکید کرد: این رشد اعتباری باعث رونق موضوعات پژوهشی می‌شود.

وی گفت یکی از مسائلی که ما در دانشکده مدیریت و حسابداری با آن روبرو هستیم، عدم جذب هیئت علمی و کمبود استاد تمام در برخی از گروه‌ها است با وجود اینکه این گروه‌ها نیاز مبرم به جذب هیئت علمی دارند. امیدواریم با همکاری هیئت رئیسه دانشگاه، روند ارتقا استادان و همچنین جذب اعضای هیئت علمی جدید با سرعت بیشتری انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۳ ۱۵:۴۰

جدی پس مرض داریم درس بخونیم آخه کدوم حمایت

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۳ ۲۳:۰۸

حتما حمایت می کنند،شماهم گفتید و ما باور کردیم

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۴ ۱۴:۱۹

با این نظریه ...دانشگاه هارو تعطیل کنین که هزینه نکنیم

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۴ ۱۹:۴۷

متاسفانه ما مهارت یاد نمی‌گیریم به خاطر همین دوست داریم استخدام ادارات دولتی بشیم وقتی هم استخدام میشیم پشیمون میشیم چون چیزی نیست که انتظار داشتیم ولی باز چون کار دیگه بلد نیستیم تو باتلاق ادارات می تونیم.

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۶ ۲۳:۲۹

دولت هم دانشگاه ها را تعطیل کنه و منتظر دانشجو شدن و شهریه دادن جوانان بیچاره نشه.. چطور وقت دانشگاه رفتن هزار جور تبلیغ رشته ها و دانشگاه های مختلفو میکنید ک دانشگاه خوبه اونوقت وقت سر کار رفتن نباید منتظر باشن!!!!!

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۸ ۲۱:۳۱

پسران بیچاره بعد از تحصیل تازه باید بروند دوسال خدمت سربازی وبردگی با فوق لیسانس نگهبانی بدهد یاراننده شود بعداز دوسال هم هرچه خوانده فراموش نموده خانمهای همکلاسی اش تمام فرصتهای شغلی را گرفته اند دیگه واقعا دانشگاه رفتن هیچ ارزشی ندارد

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۳۰ ۱۷:۲۳

این ها خطرات واقعا جدی ای هستن ... اما نگران نباشین