• دوشنبه / ۲۲ آبان ۱۴۰۲ / ۱۲:۵۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402082216009
  • خبرنگار : 71610

درپی جنایات در غزه

هم‌پیمانان تل‌آویو در فروش سلاح به رژیم صهیونیستی مردد شده‌اند

هم‌پیمانان تل‌آویو در فروش سلاح به رژیم صهیونیستی مردد شده‌اند

یک رسانه‌ فرانسوی فاش کرد که پس از جنایات وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه هم‌پیمانان این رژیم برای ادامه ارسال تسلیحات نظامی به سرزمین‌های اشغالی دچار تردید شده‌اند.

به گزارش ایسنا، سایت خبری فرانسوی «مدیا پارت» در این باره نوشته‌است که حمله جنبش مقاومت اسلامی حماس تأثیری فوری داشت و باعث شد کمک‌های نظامی از سوی متحدان رژیم صهیونیستی به ویژه آمریکا و آلمان که بزرگترین صادرکننده سلاح به تل‌آویو هستند، به این رژیم سرازیر شود و طبق گزارش موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم  این کشورها همراه با ایتالیا، کانادا و فرانسه، کشورهایی هستند که میلیون‌ها دلار سلاح به سرزمین‌های اشغالی صادر کردند.

طبق گزارش مدیا پارت، کشتارهای روزانه رژیم صهیونیستی در جنگ غزه واکنش‌هایی را در میان متحدانش به همراه داشته و باعث تردیدهایی در میان آنها درباره صحت ادامه فروش تسلیحات به این رژیم شده‌است.

همچنین سازمان‌های غیردولتی بین‌المللی خواستار ممنوعیت فروش این سلاح‌ها به تل‌آویو شده‌اند.

مدیا پارت در ادامه نوشته‌است: آمریکا بلافاصله پس از حمله حماس، تسلیحاتی به ارزش ۱۴.۳ میلیارد دلار به اسرائیل ارائه کرد که طبق اعلام کاخ سفید، بیشتر آن برای سامانه‌های پدافند  هوایی و موشکی هزینه شد، اما به مرور اعتراض‌ها بالا گرفت و درستی این سیاست حمایت نظامی زیر سوال رفت، یک نمونه این اعتراضات استعفای جاش پاول، مقام ارشد در دفتر امور سیاسی-نظامی وزارت امور خارجه آمریکا بود.

جاش پاول پیشتر گفته بود: از اعماق وجودم معتقدم که حمایت آمریکا از اسرائیل تنها منجر به افزایش و تشدید رنج اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها خواهد شد و در دراز مدت به نفع آمریکا نیست.

طبق گزارش این رسانه فرانسوی، فعالان حقوقی و مقامات آمریکایی همچنین می‌گویند نگران این هستند که برخی از اسلحه‌های درخواستی رژیم صهیونیستی در اختیار شهرک نشینانی قرار بگیرد که مرتکب «اقدامات خشونت آمیز» علیه فلسطینی‌ها در کرانه باختری می‌شوند.

پیشتر دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرده بود که متحدان رژیم صهیونیستی باید انتقال تسلیحات به این رژیم را متوقف کنند وگرنه ممکن است «به عنوان همدست در جنایت جنگی» شناخته شوند.

در بیانیه این سازمان بین‌المللی غیردولتی، در این خصوص از آمریکا، انگلیس، کانادا و آلمان به عنوان ارسال‌کنندگان جنگ‌افزار برای رژیم صهیونیستی نام برده شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha