• یکشنبه / ۲۱ آبان ۱۴۰۲ / ۲۲:۲۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402082115598
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

اعضای هیئت امنای عمارت تاریخی گردشگری شهرداری تبریز انتخاب شدند

اعضای هیئت امنای عمارت تاریخی گردشگری شهرداری تبریز انتخاب شدند

ایسنا/آذربایجان شرقی اعضای شورای اسلامی با مصوبه کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب‌وکار مبنی بر تشکیل و انتخاب هیئت امنای عمارت تاریخی شهرداری تبریز موافقت کردند.

اعضای شورای اسلامی شهر در یکصد و پنجاه و نهمین جلسه خود به بررسی مصوبه کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری بهبود فضای کسب و کار مبنی بر آیین‌نامه تشکیل، وظایف و اختیارات هئیت امنای عمارت تاریخی، فرهنگی و گردشگری شهرداری تبریز پرداختند.

اکثریت اعضای شورای اسلامی شهر با طرح کمیسیون گردشگری در خصوص آیین‌نامه تشکیل، وظایف و اختیارات هیئت امنای عمارت تاریخی شهرداری موافقت نموده و اعضای هیئت امنای آن را انتخاب کردند.

در نهایت آیین نامه تشکیل، وظایف و اختیارات هئیت امنای عمارت تاریخی، فرهنگی و گردشگری شهرداری تبریز شامل ۱۰ ماده و ۸ تبصره به تصویب شورای اسلامی شهر قرار گرفت.

بر این اساس، شهردار تبریز به عنوان رئیس هیئت امنا، رییس کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای اسلامی شهر، رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورا، معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز، مدیر عمارت تاریخی، مدیر یا معاون میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به همراه دو تن از شخصیت‌های برجسته علمی فرهنگی شهر به انتخاب شورا بعنوان اعضای هیات امنای انتخاب شدند.

اعاضای هیئت امنای عمارت تاریخی گردشگری شهرداری تبریز انتخاب شدند

سرانه مطالعه از شاخص‌های مهم توسعه جوامع است

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه سرانه مطالعه و کتابخوانی از شاخص‌های مهم توسعه جوامع است، اظهار کرد: برگزاری مسابقات متنوع کتابخوانی می‌تواند، باعث بهبود سرانه مطالعه در تبریز شود.

شهرام دبیری در یکصد و پنجاه و نهمین جلسه شورا با اشاره به روز کتاب و کتابخوانی بیان کرد: ۲۴ آبان مصادف با روز کتاب و کتابخوانی است، کتابخوانی راهی برای گسترش دانایی و توانایی است و ترویج فرهنگ مطالعه می‌تواند به درک و تحلیل وسیعی از مسائل منجر شود.

وی با بیان اینکه در جوامع توسعه یافته سرانه کتابخوانی و مطالعه بالا است، افزود: باید در زمینه ترویج فرهنگ مطالعه و مانوس شدن با کتاب تلاش حداکثری انجام گیرد و خانه نقطه آغاز ترویج کتابخوانی است.

وی با بیان اینکه استقبال از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز قابل توجه بود، تشریح کرد: مجموعه شورا و شهرداری از این نمایشگاه به نحو مطلوبی حمایت کرده و بن تخفیف خرید کتاب به دانش‌آموزان تخصیص داده شد.

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اهمیت تشویق فرهنگ کتابخوانی برای کودکان تبریز، خاطرنشان کرد: کتاب بهترین وسیله برای هدیه دادن است و شورای اسلامی شهر باید پایه‌گذار این موضوع باشد چرا که با برگزاری مسابقات متنوع کتابخوانی، می‌توان سرانه مطالعه در شهر تبریز را افزایش داد.

وی با بیان اینکه شهرداری تبریز در مناطق مختلف شهر اقدام به احداث کتابخانه‌ کرده است، گفت: سرانه مطالعه در کشور حدود نیم‌ساعت است، ولی این رقم در جوامع توسعه یافته‌تر به چندین ساعت می‌رسد.

وی همچنین با اشاره به روز بزرگداشت علامه سید محمد حسین طباطبایی مصادف با ۲۴ آبان، یاد و خاطره این عارف و فیلسوف نامی را گرامیداشت.

اعاضای هیئت امنای عمارت تاریخی گردشگری شهرداری تبریز انتخاب شدند

تخصیص ۵۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان اتوبوسرانی مناطق کم برخوردار تبریز

شهردار تبریز با اشاره به تحقق توسعه حمل و نقل ترکیبی تبریز بر اساس اجرای سیاست‌های کلان و برنامه‌های بلند مدت مدیریت شهری، اظهار کرد: هفته آینده ۵۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان اتوبوسرانی مناطق کم برخوردار تبریز اضافه می‌شود.

یعقوب هوشیار در جریان برگزاری یکصد و پنجاه و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تبریز بر ضرورت تداوم توسعه و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تبریز در راستای اجرای برنامه‌های بلند مدت تاکید کرد.

وی همچنین با بیان اینکه قرارداد تامین ۱۵۰ دستگاه اتوبوس جدید منعقد شده است، افزود: بازسازی اتوبوس‌های فعال در ناوگان حمل و نقل عمومی تداوم دارد و با تحقق وعده دولت مبنی بر تامین و واگذاری اتوبوس‌های جدید شاهد تحول در خدمات این بخش خواهیم بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به نوسازی ۱۶۰۰ دستگاه تاکسی در این دوره از مدیریت شهری پرداخت و اضافه کرد: تلاش داریم این میزان به ۳ هزار دستگاه افزایش پیدا کند.

شهردار تبریز اعلام کرد: با آغاز فعالیت فاز سوم خط یک مترو تبریز، استقبال شهروندان و مسافرگیری قطار شهری نسبت ابتدای دوره دو برابر شده است.

اعاضای هیئت امنای عمارت تاریخی گردشگری شهرداری تبریز انتخاب شدند

معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تبریز از تصویب شرح خدمات ترافیکی برای تدوین طرح جامع ترافیک تبریز خبر داد و گفت: ضمن لحاظ موارد ابلاغی سازمان برنامه و بودجه ۱۷ محور اصلی مانند اقتصاد مقاومتی، عدالت، بی او تی، حمل و نقل بار، حمل و نقل در مواقع بحران را نیز به این طرح اضافه کرده‌ایم.

محمدرضا روشنی همچنین در جریان این جلسه ضمن تشریح فرایند اجرایی تدوین طرح جامع ترافیکی تبریز، افزود: هماهنگی با طرح تفصیلی نیز لحاظ شده است و با دیگر طرح‌ها فرادستی برای تدوین یک طرح جامع کاربردی هماهنگ هستیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از طرح‌های جامع ترافیکی در ایران بیش از ۲۰ درصد تحقق ندارند، اظهار کرد: نقاط ضعف طرح‌های جامع ترافیکی قبلی واکاوی شده و بر اساس تاکید شهردار تبریز بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی در طرح جامع ترافیکی جدید در دستور کار قرار دارد.

وی تشریح کرد: مصمم هستیم در مرحله اول پیوست مطالعاتی طرح جامع ترافیکی تبریز با همکاری این مراکز و دانشگاه‌ها ضمن عقد قراردادهای پژوهشی تدوین شود.

معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تبریز با اشاره به تعیین محورهای اصلی و اتمام فرایند حقوقی فراخوان همکاری پژوهشی در این خصوص، عنوان کرد: مطابق بامصوبات وزارت کشور، استانداری و شورای اسلامی شهر است، تصمیم گرفتیم پیشبرد فرایند بر اساس بیانیه‌ گام دوم در حوزه حمل و نقل باشد.

وی ادامه داد: با دانشگاه‌های مختلف که رویکرد مطالعاتی در حوزه ترافیک دارند، مذاکرات لازم انجام شده است و طبق صحبت‌های انجام شده به ازای همکاری و اجرای پروژه مطالعاتی حمل و نقل و ترافیک شهری تبریز، از طرف دانشگاه صنعتی شریف ۲۵ میلیارد تومان و دانشگاه تربیت مدرس ۱۹میلیارد تومان پیشنهاد شده است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر بر اساس صحبت‌هایی که با شهردار تبریز انجام شده است مقرر شده لایحه‌ای برای تجویز عقد قرارداد با دانشگاه تربیت مدرس ارائه شود.

اعاضای هیئت امنای عمارت تاریخی گردشگری شهرداری تبریز انتخاب شدند

جابجایی روزانه ۳۰۰ هزار نفر توسط خطوط اتوبوسرانی در تبریز

رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز از جابجایی روزانه ۳۰۰ هزار نفر مسافر توسط خطوط اتوبوسرانی خبر داد و گفت: تعداد ۷۰ هزار مسافر روزانه از طریق اتوبوس‌های بی آر تی جابجا می‌شوند.

روح الله رشیدی صبح امروز در یکصد و پنجاه و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: بر اساس آمار کل ناوگان اتوبوسرانی تبریز ۶۹۹ دستگاه بوده که شامل اتوبوس‌های فعال و غیرفعال است و این تعداد شامل ۶۵۹ دستگاه اتوبوس و ۴۹ دستگاه مینی‌بوس است.

وی افزود: از میزان کل اتوبوس‌های موجود ۳۳۷ دستگاه فعال بوده و ۳۶۲ دستگاه غیرفعال است که عوامل مختلفی منجر به غیرفعال بودن این تعداد شده است که همچنین از اتوبوس‌های فعال نیز ۲۳۷ دستگاه برای بخش خصوصی و ۱۰۰ دستگاه مربوط به شهرداری است.

وی خاطرنشان کرد: ۵۴ دستگاه در مسیر بی آر تی فعال بوده و بقیه در محلات مشغول خدمات‌رسانی هستند.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز با تاکید بر اینکه ۹۸ دستگاه اتوبوس غیرفعال با تعمیر می‌توانند به این ناوگان اضافه شوند، گفت: بر اساس گفته شرکت واحد اتوبوسرانی برای تعمیر این اتوبوس ها ۵۶ میلیارد تومان مورد نیاز است و این در حالی بوده که هزینه خرید این تعداد اتوبوس ۷۸۴ میلیارد تومان است.

وی با اشاره به عملکرد درخشان شورای ششم در حوزه حمل و نقل عمومی، تشریح کرد: از سال ۹۳ تا ۹۹ ۱۲۴ دستگاه اتوبوس در شهرداری تبریز خریداری شده بود این در حالی است که تنها از سال ۱۴۰۰ تا امروز ۱۴۷ دستگاه اتوبوس جدید خریداری و به ناوگان حمل و نقل عمومی افزوده شده است.

وی همچنین یادآوری کرد: اگر خط یک مترو ۱۶ قطار داشته باشد و مدت زمان انتظار آن شش دقیقه باشد، ۱۲۰ هزار نفر جابجا خواهد کرد و اگر زمان انتظار در ایستگاه به زیر ۲ دقیقه برسد، پیش‌بینی می‌شود میزان جابجایی مسافر روزانه به ۱۸۰ هزار نفر برسد.

رشیدی با بیان اینکه ۵۴ درصد اتوبوس‌های خریداری شده مربوط به دوره فعلی مدیریت شهری است، افزود: در سال ۱۴۰۰، تعداد ۱۹ دستگاه اتوبوس با اوراق مشارکت وارد شهر شدند که در سال ۱۴۰۱ نیز برای ۲۳۴ دستگاه قرارداد منعقد شد که تنها ۸۸ دستگاه تحویل گرفته شده است و در سال‌جاری نیز ۴۰ دستگاه اتوبوس تحویل گرفته‌ایم.

به گفته وی، از سال ۱۴۰۰ تا امروز تعداد ۱۹۲ دستگاه اتوبوس از خط خارج شده اند که باید نسبت بین اتوبوس های جدید و از خط خارج شده رعایت شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: قانون سخت و زیان‌آور بودن شغل رانندگی در انگیزه رانندگان خدشه ایجاد کرده است که امیدوارم مدیران استانی در این خصوص وارد عمل شوند.

اعاضای هیئت امنای عمارت تاریخی گردشگری شهرداری تبریز انتخاب شدند

همایش شمس و مولانا اواخر آذر در تبریز برگزار می‌شود 

عضو شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه شمس و مولانا از افتخارات ادبی بزرگ آذربایجان هستند، از برگزاری همایش بزرگداشت این دو ادیب بزرگ در اواخر آذرماه سال‌جاری خبر داد.

حجت الاسلام زعفرانچیلر در جلسه هماهنگی همایش شمس و مولانا در محل شهرداری منطقه ۲ تبریز با اعلام این مطلب اظهار کرد: همایش این مفاخر بزرگ ادبی با همکاری شهرداری منطقه ۲ اواخر آذر سال‌جاری برگزار می‌شود. 

وی ضمن دعوت از ادیبان، شاعران، اهالی فرهنگ و هنر برای شرکت در همایش تجلیل از مفاخر آذربایجان، از شمس و مولانا به عنوان افتخارات ایران و آذربایجان نام برد و ابراز امیدواری کرد که این همایش در تبریز در سطح بالایی برگزار شود.

همچنین شهردار منطقه ۲ تبریز در این جلسه اذعان کرد: از زمان حضور یعقوب هوشیار به عنوان شهردار تبریز و با حمایت شورای اسلامی شهر، رویکرد شهرداری از مجموعه خدماتی به ارائه خدمات فرهنگی تبدیل شده است.

موسی علی‌پور ادامه داد: در همین راستا اجرای برنامه‌های متعدد فرهنگی در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.

وی بیان کرد: براساس احساس وظیفه، شهرداری منطقه ۲ در کنار سایر مجموعه فعالان اجرای همایش شمس و مولانا که در آخر آذر برگزار می‌شود، درصدد برگزاری آبرومندانه همایش است.

وی اظهار امیدواری کرد اجرای این همایش در راستای جلب رضایت شهروندان و مردم فرهنگ‌دوست آذربایجان باشد.

در این جلسه مهدی حافظ‌زاده مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تبریز و سعید مطلبی معاون مالی و اقتصادی شهردار منطقه ۲ حضور داشتند.

اعاضای هیئت امنای عمارت تاریخی گردشگری شهرداری تبریز انتخاب شدند

فعالیت ۶۵ نمازخانه در پارک های سطح شهر تبریز

رئیس ستاد اقامه نماز شهرداری تبریز اعلام کرد: علاوه بر فعالیت ۶۰ نمازخانه سازمانی در داخل ادارات شهرداری تعداد ۶۵ نمازخانه هم در پارک‌های سطح شهر فعالیت دارند.

حجت الاسلام رسول‌ اقدم با اشاره به اقدامات انجام یافته در شهرداری در حوزه نماز، اظهار کرد: شهرداری تبریز در بین تمام نهادهای دولتی و عمومی پیشتاز ترویج فرهنگ نماز است اما به دلیل انبوه وظایف و فعالیت‌های سازمانی، ارائه گزارش عملکرد از سوی مناطق و سازمان‌های تابعه در این زمینه مغفول مانده است.

وی برگزاری منظم نمازهای جماعت در واحدهای تابعه با حضور ائمه جماعت، برگزاری نشست‌های سایه‌سار نماز، برنامه‌های فرهنگی برای ترویج نماز، پرداخت کمک هزینه برای مساجد و ... از جمله مواردی است که شهرداری در این حوزه انجام می‌دهد.

وی همچنین با اشاره به اقدامات مداوم برای نگهداری نمازخانه‌ها و وضوخانه‌های سطح شهر بیان کرد: متاسفانه عدم مستندسازی و گزارش‌دهی باعث می‌شود خدمات شهرداری در این حوزه مورد غفلت واقع شود.

رئیس ستاد اقامه نماز شهرداری تبریز تاکید کرد: تمام مناطق و سازمان‌ها باید برای جبران این نقیصه سالانه سه جلسه از اقدامات صورت گرفته در واحدهای تابعه خود برگزار و گزارش‌های خود را برای ثبت و انتشار در اختیار این ستاد قرار دهند.

در ادامه این جلسه نیز محمدرضا عباسی، معاون مالی و اقتصادی شهرداری منطقه ۵ ضمن تاکید بر لزوم رفع نواقص موجود در سطح منطقه گفت: عدم گزارش‌دهی از آفات سازمانی است و باید در این زمینه اقدامات جدی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه منطقه ۵ بر حسب وظایف ذاتی خود همواره در مناسبت‌های مختلف در کنار مساجد سطح حوزه بوده است، تشریح کرد: ترویج فرهنگ نماز در داخل سازمان منجر به ارتقای سطح سلامت اداری می‌شود.

اعاضای هیئت امنای عمارت تاریخی گردشگری شهرداری تبریز انتخاب شدند

اجرای طرح‌ جامع نهال‌کاری در مناطق دهگانه شهرداری تبریز

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز اظهار کرد: در راستای تحقق برنامه توسعه ۶۰۰ هکتاری فضای سبز در سال ۱۴۰۲، کاشت انواع گونه‌های گیاهی در اراضی و مناطق مستعد پیش‌بینی شده ادامه دارد و در این راستا طرح‌ جامع نهال‌کاری در مناطق دهگانه شهرداری تبریز در حال اجرا است.

سیامک آسیایی در جریان بازدید از پروژه نهال‌کاری اتوبان غرب تبریز، بیان کرد: با توجه به تعریف شعار توسعه‌ای سال ۱۴۰۲ در حوزه فضای سبز مبنی بر توسعه ۶۰۰ هکتاری فضاهای سبز شهری، طرح‌های مختلف نهال‌کاری در مناطق دهگانه شهرداری تبریز برنامه‌ریزی شده است.

وی مسیر اتوبان غرب تبریز، سایت ۲ تفرجگاه آرپادره‌سی، ترانشه‌ای اتوبان شهید کسایی، فاز ۲ مهر ولایت، ورودی اتوبان تبریز سهند، ناحیه گیاه‌شناسی، بخشی از فاز ۲ پارک بزرگ، فاز ۲ پارک باغشمال را از جمله نواحی مورد نظر نام برد که در طرح توسعه ۶۰۰ هکتاری تحت کاشت انواع گونه‌های گیاهی قرار می‌گیرد.

وی همچنین با اشاره به اینکه کلیه طرح‌های کاشت زیر نظر اداره طراحی و فنی سازمان سیما، منظر و فضای سبز انجام می‌گیرد، خاطرنشان کرد: قبل از اقدام برای هر گونه کاشت، موضوع در کارگروه تعیین گونه‌های مقاوم که متشکل از کارشناسان و اساتید دانشگاهی است مطرح می‌شود و پس از بررسی و تعیین گونه‌ها بر حسب اقلیم و شرایط آب و خاک منطقه، گونه‌های درختی در محل‌های مورد نظر کاشت می‌شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز در این زمینه از مدیریت بهینه منابع آبی مورد نیاز گونه‌های کاشته شده نیز خبر داد که بر حسب شرایط محل سعی می‌شود نسبت به توسعه زیر ساخت‌های شبکه آب خام نیز اقدام لازم به عمل آید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۲ ۱۹:۵۳

آقای شهردار بافهیم چندین بارگفتیم حضورن بیایین علی سیاهپوش کوی میرزااحمدحکیم که چندین ساله قراره مسیرگشایی کنین وسط شهریم یه خونه ای آتش بگیره فاجعه میشه واونوقت شما زیرسوال میرین قبل ازیه اتفاق ناگوار اونجارومسیرگشایی کنین یه فرغون دستی هم ازکوچه هاش ردنمیشه ممنونم