• یکشنبه / ۲۱ آبان ۱۴۰۲ / ۱۹:۰۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402082115537
  • خبرنگار : 50040

فرماندار رودسر خبر داد

نامگذاری روز پاکبان در رودسر/ شهرداران و دهیاران با پسماند درآمدزایی کنند

نامگذاری روز پاکبان در رودسر/ شهرداران و دهیاران با پسماند درآمدزایی کنند

ایسنا/گیلان فرماندار رودسر گفت: با استفاده از تکنولوژی می توانیم تهدیدات بهداشتی و اجتماعی زباله را به فرصت درآمدزایی تبدیل کنیم و شهرداری ها و دهیاری ها می توانند از محل تفکیک درآمد پایدار ایجاد کنند.

محمد حیدری امروز، ۲۱ آبان ماه در حاشیه مشارکت در طرح جمع آوری پسماند روستای احمدآباد شهرستان رودسر، با اشاره به تاکید رئیس جمهور در جلسه با استانداران استان های شمالی در زمینه مدیریت پسماندهای استانی، اظهار کرد: در راستای پیگیری های مجدانه استاندار گیلان، مسئولیت مدیریت پسماند به فرمانداران واگذار شده است.

وی با بیان اینکه طی ۱۵ روز گذشته و در راستای دستورات رئیس جمهور و استاندار گیلان اقدامات ارزشمندی انجام گرفته است، افزود: یکی از اقدامات در حوزه فرهنگی بوده و لذا مسئولان شهرستانی به همراه مردم و سمن ها بر فرهنگ سازی مدیریت پسماند تاکید دارند.

نامگذاری روز پاکبان در رودسر/ شهرداران و دهیاران با پسماند درآمدزایی کنند

فرماندار رودسر با بیان اینکه فرهنگ می تواند بسیاری از مسائل و مشکلات شهری و روستایی را حل کند، گفت: در حوزه پسماند همه شهروندان و روستاییان باید تفکیک از مبدا را جدا رعایت کنند و باید با فرهنگ سازی، این طرح را نهادینه کنیم.

حیدری، از مسئولان خواست در این مهم پیش قدم باشند و اضافه کرد: حضور مسئولان در طرح های جمع آوری زباله در روستاها و بخش ها باید به فرهنگ تبدیل شود و لذا یک روز از هفته را به نام روز پاکبانی در شهرستان نامگذاری خواهیم کرد تا همه مسئولان در کنار مردم نسبت به پاکسازی محیط های شهری و روستایی اهتمام داشته باشند. قطعا با همکاری مردم و برنامه ریزی از سوی دستگاه ها و اهتمام بخشداران و شهرداران این چالش بزرگ استان و شهرستان را حل خواهیم کرد.

نامگذاری روز پاکبان در رودسر/ شهرداران و دهیاران با پسماند درآمدزایی کنند

وی با بیان اینکه با حمایت استاندار پس از سال ها موفق به اخذ موافقت کمیسیون ماده یک امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی برای استفاده از زمین متصل به مرکز دپوی پسماند شهر رودسر شدیم، اضافه کرد: شهردار رودسر پیگیری های لازم را انجام خواهد داد تا مرکز دپو را تخلیه و زباله های ریجکتی را به صورت علمی و بهداشتی دفن کنیم.

فرماندار رودسر با اشاره به شرایط مساعد مرکز دفن زباله چابکسر، ادامه داد: هم لندفیل و هم پردازش زباله در چابکسر مطابق استاندارد بوده و می توانیم با استفاده از علم روز دنیا و بهره مندی از ظرفیت نخبگان، اقدام به تجهیز و تقویت این مرکز کنیم.

نامگذاری روز پاکبان در رودسر/ شهرداران و دهیاران با پسماند درآمدزایی کنند

حیدری همچنین از خرید ماشین آلات زباله سوز برای رحیم آباد خبر داد و بیان کرد: یک دستگاه زباله سوز نیز توسط جوانان نخبه استان اختراع شده و مراحل آزمایش اولیه را می گذارند و به زودی مورد استفاده قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۲۲ روستای شهرستان طرح تفکیک زباله از مبدا را انجام می دهند، گفت: شهرستان رودسر ۴۰۰ روستا دارد و امیدواریم همه دهیاران پای کار بیایند و این طرح را به سرانجام برسانند؛ در این راستا استفاده از ظرفیت سمن ها نیز در دستور کار است تا بتوانیم طبیعت سبز عاری از پسماند داشته باشیم.

نامگذاری روز پاکبان در رودسر/ شهرداران و دهیاران با پسماند درآمدزایی کنند

فرماندار رودسر، استان گیلان را گردشگرپذیر دانست و متذکر شد: شهرستان رودسر نیز از غنای فرهنگی و تمدنی و طبیعی برخوردار بوده و حیف است که شاهد نازیبایی های پسماند باشیم. از رسانه ها می خواهیم جهت ارتقای هم افزایی مردم و مسئولان گام بردارند تا شهری پاکیزه داشته باشیم.

وی در ادامه به ارزشمندی زباله اشاره کرد و گفت: با استفاده از تکنولوژی می توانیم تهدیدات بهداشتی و اجتماعی زباله را به فرصت درآمدزایی تبدیل کنیم و شهرداری ها و دهیاری ها می توانند از محل تفکیک درآمد پایدار ایجاد کنند.

نامگذاری روز پاکبان در رودسر/ شهرداران و دهیاران با پسماند درآمدزایی کنند

حیدری با بیان اینکه پسماند در گیلان بایستی به فرصت تبدیل شود، خاطرنشان کرد: سمن ها حلقه های ارتباطی بین مردم و مسئولان هستند و لذا باید با مشارکت هم مشکل پسماند را حل کنیم.

نامگذاری روز پاکبان در رودسر/ شهرداران و دهیاران با پسماند درآمدزایی کنند

نامگذاری روز پاکبان در رودسر/ شهرداران و دهیاران با پسماند درآمدزایی کنند

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha