به گزارش ایسنا، علیرضا محمودی آشتیانی با اشاره به ساماندهی و افزایش ایمنی سوله و انبارهای شهرداری تهران، گفت: هدف گذاری اصلی اداره کل پشتیبانی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۲ شناخت نقاط آسیب پذیر و ضعف اتلاف انرژی است.
وی افزود: اداره کل پشتیبانی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۲ نیز به مانند سال ۱۴۰۱ صرفه جویی در مصرف انرژی در ساختمان هایی که موظف به نگهداری آنهاست، داشته است.
مدیرکل پشتیبانی شهرداری تهران ادامه داد: در این راستا همکارانم برای بررسی و پایش تمام ساختمان هایی که در این مجموعه وجود دارند، نظارت داشته و امیدوارم بتوانیم در این سال نیز با اعداد و ارقام مناسبی نسبت به سال ۱۴۰۱ صرفه جویی خوبی داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه اداره کل پشتیبانی نگهداشت و مدیریت حدود ۶۰ ساختمان ستادی شهرداری را برعهده دارد، بیان کرد: در حوزه عمرانی اتفاقات خوبی در سال ۱۴۰۱ داشتیم که می توان به اجرای سیستم اعلام و اطفای حریق پارکینگ ساختمان مرکزی شهرداری تهران اشاره کرد.
آشتیانی یادآور شد: اعتقاد داریم که اگر می خواهیم ایمن سازی ساختمان ها را در شهر نهادینه کنیم، بهتر است ابتدا از ساختمانهای شهرداری تهران شروع کنیم. بنابراین در سال ۱۴۰۲ بنا بر هدف مجموعه اداره کل پشتیبانی و بر اساس ماده ۱۲۷ برنامه توسعه، ملزم به بهینه سازی ساختمان های ستادی هستیم.
وی با بیان اینکه اداره کل تلاش مضاعفی را برای اجرای قوانین بالادستی می کند، تأکید کرد: در این راستا سعی شد ساختمان هایی که امکان انتقال و تجمیع در محدوده پردیس شهرداری تهران را دارند، در اولویت قرار گیرند.
محمودی آشتیانی در ادامه گفت: تکمیل پردیس شماره ۳ شهرداری تهران از جمله مهمترین برنامه های اداره کل پشتیبانی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۲ است که به زودی بخش قابل توجهی از این پردیس به اتمام می رسد.
وی افزود: همچنین کارهای مربوط به بررسی و مطالعه افزودن ساختمان مناسبی در ضلع جنوبی ساختمان معاونت مالی در حال انجام است که با تکمیل این ساختمان امکان تجمیع معاونت های دیگر شهرداری تهران در کنار ساختمان مرکزی به وجود می آید.
مدیرکل اداره پشتیبانی شهرداری تهران ادامه داد: همچنین پردیس شماره ۲ شهرداری تهران و آماده سازی این ساختمان جهت فعالیت چند سازمان زیر مجموعه شهرداری تهران در حال انجام است. با تکمیل آن امکان انتقال سازمان های تاثیرگذار زیر مجموعه شهرداری تهران به این ساختمان م که در نزدیکی شورای شهر و شهرداری تهران است، فراهم شده است.
آشتیانی در ادامه بیان کرد: دو انبار مرکزی شهرداری تهران در منطقه ۱۵ و شهرک کاروان قرار دارد که از نظر ایمنی مشکلاتی داشت؛ اما طبق برنامه ریزی های انجام شده؛ امسال اقدامات عمرانی زیادی در این حوزه انجام شد که می توان به دیوار کشی مناسب در این مجموعه اشاره کرد تا بخش اسقاطی و خودرویی را از نظر ایمنی پوشش دهیم.
وی یادآور شد: همچنین دوربین های حفاظتی را تقویت و بخش های عمده نگهداری اموال و موارد مصرفی را نظم دادیم.
مدیرکل اداره پشتیبانی شهرداری تهران تاکید کرد: دیگر اقدامات ۱۴۰۲ با کمک مرکز تحول و نوسازی انجام شد. همچنین افزایش سطح خدمت رسانی سامانه سهند که ناظر بر چگونگی خدمات رسانی خودروهای استیجاری است نیز انجام شد.
محمودی آشتیانی گفت: در سال ۱۴۰۲ سازمان ها و شرکت هایی که زیر مجموعه شهرداری تهران هستند از خدمات این سامانه بهره مند شدند این مساله کمک به بهینه مصرف کردن از خودروهای استیجاری است.
بر اساس گزارش سایت شهر، وی افزود: بخشی از خودروهایی که در مجموعه های ستادی شهرداری تهران که در سامانه سهند نبودند، تحت پوشش قرار دادیم و راننده و خودرو در اختیار می تواند ثمره تلاش خود را به صورت کامل بگیرد و هر ساعتی که در اختیار مجموعه باشد، پرداخت مطلوبی به او انجام شود.
انتهای پیام
نظرات