• چهارشنبه / ۱۷ آبان ۱۴۰۲ / ۱۷:۰۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402081712885
  • خبرنگار : 50180

آغاز صید ماهیان گرمابی در کرمانشاه

آغاز صید ماهیان گرمابی در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه سرپرست مدیریت شیلات استان کرمانشاه با اشاره به آغاز صید ماهیان گرمابی در استان، پیش بینی کرد: امسال میزان تولید ماهیان گرمابی در استان به حدود شش هزار تن برسد.

سهراب صحرایی در گفت و گو با ایسنا، با پیش بینی افزایش تولید ماهیان گرمابی در استان، گفت: در حالی که سال گذشته حدود ۵۵۰۰ تن انواع ماهیان گرمابی در استان کرمانشاه تولید شد، امسال پیش‌بینی می‌شود تولید ماهیان گرمابی در استان به قریب شش هزار تن برسد.

صحرایی با بیان اینکه ۹۵ درصد ماهیان گرمابی تولیدی در استان در مزارع مجتمع پرورش ماهی شهدای شهرستان قصرشیرین تولید می‌شود، گفت: در دیگر شهرستان‌ها هم استخرهای منفرد پرورش ماهی گرمابی به تعداد محدود فعال است.

سرپرست مدیریت شیلات استان کرمانشاه افزود: چهار نوع ماهی گرمابی شامل کپورمعمولی، کپور علف خوار(آمور)، فیتوفاگ و بیگ هد(سرگنده) در استان کرمانشاه تولید می شود.

 صحرایی یادآور شد: استان کرمانشاه رتبه اول تولید ماهیان گرمابی را در بین استان‌های غیرساحلی کشور دارد.

صحرایی گفت: برداشت ماهیان گرمابی در استان کرمانشاه تا دی ماه ادامه می‌یابد.

 انتهای پیام


 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha