• چهارشنبه / ۱۷ آبان ۱۴۰۲ / ۰۹:۰۴
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1402081712274
  • خبرنگار : 90004

ثبت روزی ۱۵۰ هزار تماس با پلیس ۱۱۰ در کشور/ ۱۰ درصد تماس‌ها مربوط به سرقت

ثبت روزی ۱۵۰ هزار تماس با پلیس ۱۱۰ در کشور/ ۱۰ درصد تماس‌ها مربوط به سرقت

رئیس مرکز فرماندهی و کنترل فراجا از ثبت روزانه ۱۵۰ هزار تماس با پلیس ۱۱۰ خبر داد و گفت: با توجه به فراوانی جمعیت و جرائم، تهران، خراسان رضوی و اصفهان بیشترین تماس را با ۱۱۰ دارند.

به گزارش ایسنا، سرتیپ دوم رحمان نعمتی در یک برنامه رادیویی در مورد حوزه ماموریتی مرکز ۱۱۰ اظهار کرد: این مرکز از سال ۷۹ راه اندازی شد و با توجه به فراوانی ماموریت‌های فراجا و تسهیل برای دسترسی به پلیس و ایجاد رضایتمندی برای مردم مصادف با سالروز ولادت امیرالمومنین (ع) آغاز به کار کرد. در طی این سالها ۷۴۰ میلیون تماس با ۱۱۰ برقرار شده که حاکی از رضایتمندی و اعتماد مردم است. تماسها در سیستم ثبت و بلافاصله به نزدیکترین بخش انتظامی برای رسیدگی ابلاغ می‌شود.

وی فراجا را یکی از سازمانهای متولی در حوزه پیشگیری از سرقت برشمرد و گفت: سایر سازمانها نیز در این حوزه دخلیند. برای بهبود روند و بالا بردن امنیت، همه سازمانها باید همکاری داشته باشند. بیکاری، تورم و سایر علل در وقوع سرقتها اثرگذار است.

وی با بیان اینکه وقوع جرائم در هفت ماه اخیر نسبت به مشابه سال قبل کاهش یافته که حاکی از روند کاهشی جرائم دارد در عین حال از روند افزایشی پیگیری و کشف اموال مسروقه خبر داد.

رئیس مرکز فرماندهی و کنترل فراجا با ابراز تاسف از بازنشر بیش از حد برخی از جرائم در بستر فضای مجازی اظهار کرد: اقدامات پیشگیرانه وسیعی در سطح کشور انجام می‌شود همانند ایجاد پارکینگ‌های عمومی و روشنایی خیابانها و آموزش اقدامات پیشگیرانه فردی جزو اقدامات موفقی است که برخی از آنها در قالب طرحهای مختلف با کمک نیروهای انتظامی در حال انجام است. روزانه با ۱۵۰ هزار تماس ۱۱۰ فوریتی روبرو هستیم و در تمام موارد اکیپ ۱۱۰ در کوتاه ترین زمان در محل حاضر می‌شوند اما مردم نیز به آموزش در این حوزه نیاز دارند.

 به گفته نعمتی، با توجه به فراوانی جمعیت و جرائم، تهران بالاترین آمار تماس ۱۱۰ در کشور و خراسان رضوی، اصفهان، فارس و آذربایجان شرقی در رتبه‌های بعدی قرار دارند. همچنین کمترین تماس‌های ۱۱۰ در خراسان جنوبی، ایلام، خراسان شمالی، کهکیلویه و بویراحمد و سمنان است.

وی اضافه کرد که حدود ۲۵ درصد از تماس‌ها مربوط به جرائم عمومی،  ۲۲ درصد مربوط به تصادفات، ۲۰ درصد مربوط به درگیری و نزاع و ۱۰ درصد نیز مربوط به سرقت است.

نعمتی با اشاره به دستاوردهای خوب مرکز ۱۱۰ از جمله ترویج عدالت اجتماعی با تساوی حقوق شهروندی، خدمات رسانی عمومی با تاکید بر احترام و سرعت، امکان برقراری تماس سریع با پلیس در اقصی نقاط کشور، ارتباط ۱۱۰ با اپلیکیشن «پلیس من» و پیگیری دسترسی هوشمند به موقعیت مکانی تماس گیرنده پس از ۲۲ سال تجربه موفق در عین حال گفت: در سیستم فراجا برای رسیدگی به موضوعات نارضایتی شهروندان سامانه ۱۹۷ به صورت فوریتی موضوعات را پیگیری می‌کند البته برخی نارضایتی‌های مردم ناشی از عدم اطلاع و آگاهی مردم با وظایف ۱۱۰ است و مطالبه فراتر از قانون توسط آنهاست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha