• سه‌شنبه / ۱۶ آبان ۱۴۰۲ / ۰۵:۳۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1402081511216
  • خبرنگار : 71489

در گفت‌وگو با ایسنا مطرح شد

هشدار عنابستانی درباره تکرار حادثه کمپ ترک اعتیاد لنگرود

هشدار عنابستانی درباره تکرار حادثه کمپ ترک اعتیاد لنگرود

یکی از اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره حادثه کمپ ترک اعتیاد هشدار داد: اگر بیدار نشویم، این حادثه در جایی دیگر تکرار می‌شود.

علی اصغر عنابستانی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به حادثه آتش سوزی یک مرکز ترک اعتیاد در شهرستان لنگرود استان گیلان با هشدار درباره تکرار این حادثه در نقطه‌ای دیگر از کشور گفت: حادثه‌ای که در لنگرود رخ داده بسیار غم‌ناک است اما در صورت بیدار نشدن ما و عدم تعیین تکلیف این مراکز احتمال تکرار آن همچنان وجود دارد.

وی اظهار کرد: موضوع کمپ‌های ترک اعتیاد در قانون آمده و قانون آنها را به بخش خصوصی واگذار کرده است؛ بر اساس قانون کمپ‌های ترک اعتیاد ماده ۱۶ توسط بخش خصوصی ایجاد می‌شوند و معتادان متجاهر پس از جمع‌آوری از سوی نیروی انتظامی و دستگاه قضایی برای ترک به این مراکز معرفی شوند.

در این زمینه بیشتر بخوانید:

۳۲ کشته و ۱۷ مصدوم در آتش‌سوزی یک کمپ ترک اعتیاد در شمال کشور

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس عنوان کرد: مسأله این است که اغلب مراکز ترک اعتیاد از محل یارانه‌های مردمی اداره می‌شود و درآمد دیگری جز کمک‌های مردمی ندارند؛ یارانه پرداختی از سوی دولت نیز بسیار کم است و از سوی دیگر الان اختلافی میان سازمان بهزیستی و ستاد مبارزه با مواد مخدر ایجاد شده مبنی بر اینکه متولی کمپ‌های ماده ۱۶ چه کسی است؟

عنابستانی ادامه داد: از زمانی که این اختلاف ایجاد شده، نظارت برای مراکز بسیار  ضعیف شده‌ است؛ این مراکز هم پول ندارند و به همین دلیل نیز سازه‌هایی که ایجاد می‌کنند، خوب و امن و مستحکم نیست و هم اینکه نظارتی بر آنها وجود ندارد تا بررسی شود آیا سیستم‌های اعلام حادثه و اطفای حریق و کنترل خطرهای دیگر در این اماکن رعایت می‌شود یا خیر؛ در واقع مرجعیت نظارتی بر مراکز ترک اعتیاد میان سازمان بهزیستی و ستاد مبارزه با مواد مخدر پاس‌کاری می‌شود.

وی با انتقاد از پرداخت نامنظم و ناکافی یارانه‌ به مراکز ترک اعتیاد گفت: مطلع هستم که بعضی از این مراکز از ابتدای سال تا کنون یارانه‌ای دریافت نکردند؛ مگر مرکزی که یارانه نمی‌گیرد از محل درآمدهای خیّری چقدر می‌تواند به معتادان رسیدگی کند؟ نتیجه آن می‌شود که این مراکز به شدت ضعیف می‌شوند و هر حادثه‌ای می‌تواند در آن رخ دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۸-۱۶ ۱۳:۰۶

علاج حادثه باید قبل وقوع حادثه باشد متاسفانه نظارت جدی ومستمر برخدمات بخش خصوصی انجام نمی شود وباعث خسارت مالی و جانی در مراکز خدماتی غیر استاندار از نظر ساختمان محل خدمت وامکانات بسیار ضعیف زیست می شود