• دوشنبه / ۱۵ آبان ۱۴۰۲ / ۱۶:۴۴
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1402081511153
  • خبرنگار : 71431

مدیرکل بحران استان تهران اعلام کرد

رصد اقدامات دستگاه‌ها برای مقابله با سیل/ ضرورت آمادگی کامل تهران برای مواجهه با سیلاب

رصد اقدامات دستگاه‌ها برای مقابله با سیل/ ضرورت آمادگی کامل تهران برای مواجهه با سیلاب

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از رصد کامل اقدامات پیشگیرانه در حوزه سیلاب خبر داد و تاکید کرد که تمام دستگاه‌های خدمت‌رسان ملزم به نظارت عمومی در خصوص کنترل سیلاب هستند.

به گزارش ایسنا، حامد یزدی مهر با اشاره به وقوع حادثه تلخ سیلاب در استان مازندران اظهارکرد: با توجه به اینکه استان تهران از شمال با استان مازندران همجوار است، ضروری است که درس آموخته‌های مقابله‌ای وقوع سیلاب در این منطقه مورد بررسی قرار گرفته و به صورت عملیاتی در خصوص اقدامات پیشگیرانه به کارگیری شود.

یزدی مهر با بیان اینکه شناسایی و رفع خطرات کانون‌های ایجاد سیل‌ یکی از اقدامات مهم در حوزه پیشگیری از وقوع سیلاب محسوب می‌شود، گفت: بر اساس جز یک بند (پ) ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران کشور، کنترل سیلاب بخشی از مدیریت سیل بوده و نیازمند ارتقاء سطح توانمندی‌ها برای هدف مهم‌تر یعنی پیشگیری و تقویت آمادگی است که بر عهده دستگاه‌های مربوطه گذاشته شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بر نقش نظارتی مدیریت بحران در کمیته کنترل و کاهش خطر سیل در استان تهران اشاره کرد و گفت:‌ طبق این قانون از همه دستگاه‌ها می‌خواهیم اقدامات پیشگیرانه در حوزه مقابله با سیلاب را به بهترین شکل ممکن انجام دهند.

وی با اشاره به لایروبی مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی خواستار نظارت عمومی همه دستگاه‌ها در این خصوص شد و گفت: دستگاه‌ها با نظارت و پایش مستمر مسیل‌ها، انهار و رودخانه‌ها در صدد پیشگیری و کنترل و مقابله با سیلاب باشند و نسبت به بروز آوری تجهیزات و نیروی انسانی خود اطمینان داشته و گشت‌های نظارتی را همواره در دستورکار داشته باشند. این دستگاه‌ها در صورت مشاهده هرگونه مخاطره ملزم به ارائه تذکر هستند.

یزدی مهر با بیان اینکه اداره کل مدیریت بحران استان تهران به طورجد اقدامات پیشگیرانه و مقابله‌ای دستگاه‌ها در مورد سیلاب را رصد و پایش می‌کند، اظهارکرد: موضوع اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم در حوزه سیلاب از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید از درس آموخته‌های سیلاب‌های گذشته به طور عملیاتی بهره‌مند شویم.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران به برگزاری بیش از ۱۶ مانور عملیاتی با هدف ارتقاء سطح آمادگی مقابله با سیلاب در دستگاه‌های استان تهران اشاره کرد و گفت: در ستادهای شهرستانی استان تهران بیش از ۱۳۰ جلسه پیرامون سیل برگزار شده و پیشنهادات عملیاتی برای کنترل و مقابله با سیلاب مورد جمع بندی قرار گرفته است.

وی لایروبی رودخانه‌ها، انهار و مسیل‌ها، تقویت سیل بندها، اجرای طرح‌های آبخیزداری، مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در بستر و حریم رودخانه و عدم تخلیه نخاله در مسیر رودها و مناطق سیل‌خیز را مهم‌ترین اقدامات پیشگیرانه در حوزه مقابله با سیلاب دانست و گفت: مردم نیز می‌توانند با ساخت و ساز اصولی و استفاده از مصالح ساختمانی مناسب و عدم اتراق و برپایی چادر در مناطق سیل‌خیز و مسیر رودخانه‌ها و توجه به هشدارها، نقش مهمی در کاهش آسیب و خسارات و افزایش تاب آوری در وقوع سیلاب داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha