• دوشنبه / ۱۵ آبان ۱۴۰۲ / ۱۲:۲۵
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1402081510831
  • منبع : روزنامه جام جم

جنگ‌افروزی برای فرار از ورشکستگی

جنگ‌افروزی برای فرار از ورشکستگی

شاید سیاستمداران هیچ کشوری به اندازه دیپلمات‌های آمریکایی مفاهیمی مثل حقوق‌بشر، دموکراسی، مبارزه با تروریسم و آزادی را تهی از معنا نکرده باشند؛ چراکه آنها برای تداوم بقا و تسلط بر منابع طبیعی جهان علیه آنها اعلام جنگ می‌کنند و نامش را توسعه دموکراسی می‌گذارند.

به گزارش ایسنا، روزنامه جام جم در شماره امروز خود گزارشی از بودجه و کمک‌های نظامی آمریکا برای نسل‌کشی را منتشر کرده که در ادامه می‌خوانید:

شاید سیاستمداران هیچ کشوری به اندازه دیپلمات‌های آمریکایی مفاهیمی مثل حقوق‌بشر، دموکراسی، مبارزه با تروریسم و آزادی را تهی از معنا نکرده باشند؛ چراکه آنها برای تداوم بقا و تسلط بر منابع طبیعی جهان علیه آنها اعلام جنگ می‌کنند و نامش را توسعه دموکراسی می‌گذارند.ردپای این رسالت خونین در هیروشیما، ویتنام، افغانستان، فلسطین، سوریه، عراق، اوکراین و ... باقی مانده است و آمریکا در میان جهانیان به عنوان یک‌دولت متجاوز شناخته می‌شود که مهر شرارت‌هایش بر پیکره جهان خورده است و یادآور جنایات حقوق‌بشری در تاریخ کشورهای مختلف است.

گزارش‌های مستند طرح‌شده درکنگره آمریکا، حکایت از این دارد که این کشور بین سال‌های ۱۹۹۱ تا ۲۰۲۲ در بیش از ۲۵۰مداخله نظامی حضور داشته و بیشتر کشورهای آمریکای لاتین، دریای کارائیب و قاره آفریقا مورد هجوم نظامی این دولت مهاجم قرار گرفته‌اند تاحدی که جیمی کارتر، سی ونهمین رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌وگو با تایم اذعان کرد: «اگر به سابقه آمریکا نگاه کنید، می‌بینید که از زمان تاسیس سازمان ملل پس از جنگ جهانی دوم تاکنون، آمریکا تقریبا همواره در جایی مشغول جنگ بوده است. ما در حدود ۳۰ کشور آغازگر جنگ بوده‌ایم.» اعتراف گزنده و گویایی که نقاب بشردوستانه آمریکا را کنار زده و تفسیر کاملی از این دولت جنگ‌طلب ارائه می‌دهد.
 
چهره واقعی آمریکا

آمریکا در سابقه ننگین تاریخ خود از تجربه استفاده از سلاح اتمی علیه بشریت برخوردار است، انجام کودتا علیه کشورهای مستقل و حذف فیزیکی شخصیت‌های طراز اول که حامی واقعی دموکراسی بودند، از دیگر توطئه‌های این دولت خبیث است و همین پیشینه کافی است تا چهره واقعی آمریکا در برقراری دموکراسی برای جهانیان نمایان شود؛ البته حالا مدت‌هاست که حرف‌های حقوق‌بشری‌اش خریداری ندارد.
 
حمایت مطلق از کودک‌کشی

حمایت مطلق از رژیم غاصب و کودک‌کش صهیونیستی که از دهه‌های گذشته آغاز شده و در ماه اخیر به اوج خود رسیده است، برگ سیاه دیگری از تاریخ جنگ‌طلبانه آمریکاست که موجب اعتراض جمعی از سیاستمداران دنیا و همچنین مدافعان حقوق‌بشر شده است. آنها نسبت به رویکرد یکجانبه آمریکا در قبال فلسطین انتقاد دارند و از مقامات دولت بایدن می‌خواهند این تهاجم یکطرفه را متوقف کنند اما واقعیت امر این است که منافع آمریکا در جنگ‌افروزی خلاصه می‌شود و فروش تسلیحات نظامی و کنترل بازارانرژی بخشی از این سناریوی سیاه است؛ بی‌دلیل نیست که سناتورهای آمریکایی همواره مخالف صلح‌بوده و به‌استقبال جنگ ومنازعه رفته‌اند.
 
جنگ‌افروزی رژیم مافیایی

براساس گزارش‌ها، آمریکا بیشترین بودجه نظامی جهان را داراست و سالانه ۸۰۰میلیارد دلار را به این بخش اختصاص داده، سال‌هاست که جایگاهش را به عنوان نخستین صادرکننده تسلیحات نظامی در سطح جهان تقویت کرده و با صادرات اسلحه به ۹۶ کشور، ۳۷ درصد صادرات تسلیحات در سطح جهان را به خود اختصاص داده است. آمریکا حتی برای اخذ امتیاز از کشورهایی مانند عربستان، آنها را مجاب به حضور در این تجارت پرسود می‌کند، کمااین‌که در حال حاضر دولت سعودی خریدار ۲۴درصد از کل تسلیحات صادراتی آمریکا طی سال‌های ۲۰۱۶ تا۲۰۲۰ بود. قطعا کمک نظامی ۱۰۶میلیاردی آمریکا به اوکراین، محض رضای خدا نبود، این رژیم مافیایی با هدف افزایش قدرت منطقه‌ای خود در آسیا و نفوذ در روسیه، درصدد بود تا از این فرصت برای هم‌مرزی با روسیه استفاده کرده، منافع مدنظر خود را به کرسی بنشاند اما اوضاع کنونی اوکراین، نشان‌دهنده این است که اعتماد به پشتیبانی غرب، نتیجه‌ای ندارد. اتفاقی که نظیر آن سال۲۰۰۸ در گرجستان رخ داد؛ این دولت با طناب پوسیده آمریکا به قعر چاه رفت و هزینه این جاه‌طلبی و ماجراجویی سیاستمداران، نصیب مردم شد.
 
مشوقی برای داعش

تهاجم آمریکا به سوریه که یادآور کشتار بیش از ۱۰۰هزار نفر بود و یادآور تصاویر متعدد دردناکی از کودکان و غیرنظامیان است نیز با هدف برقراری دموکراسی به شیوه آمریکایی آغاز شد. وزارت خارجه آمریکا در سال۱۹۷۹ سوریه را به عنوان یک کشور حامی تروریسم شناسایی و بسیاری از کمک‌های آمریکا به این کشور را قطع کرد که علاوه‌بر تحمیل تحریم‌های ظالمانه به این کشور، دولت سوریه و بشار اسد را تحریم و در راستای ایفای نقش راهزنانه‌اش همه دارایی‌های دولت سوریه را مسدود کرد. اتباع آمریکا نیز از تجارت و معامله با دولت سوریه منع شدند که همین امر، خسارات زیادی را برای مردم سوریه به دنبال داشت. دولت اوباما در سال۲۰۱۲ از عزم خود برای ایجاد یک‌دفتر آژانس توسعه بین‌المللی جهت برنامه ابتکارات انتقالی سوریه به کنگره خبر داد که هزینه‌های اولیه آن پنج میلیون دلار برآورد شده بود و هدف آن تغییر رژیم سیاسی سوریه در بلندمدت بود، اقدامی که تاکنون رخ نداده است. جان کری، وزیر خارجه وقت آمریکا نیز اعلام کرد که بخشی از تحریم‌های مرتبط با صادرات کالا و فناوری‌های غیرنظامی را برای مناطق تحت کنترل شورشیان لغو می‌کند و همین مشوقی برای داعشیانی بود که سرسپرده آمریکایی‌ها بودند و جنایت‌های غیرانسانی زیادی را در سوریه رقم زدند. دولت آمریکا ۲۵۰ میلیون دلار نیز به مخالفان سوری کمک کرد و ۵۱۰ میلیون دلار از صندوق کمک‌های بشردوستانه را در اختیار مخالفان گذاشت.

هراس از ایران قوی

آمریکا که همواره از قدرت گرفتن ایران بیمناک بوده، برای مقابله با نفوذ ایران در منطقه غرب آسیا، اقدام به قطب‌بندی جدیدی در منطقه کرد تا نیروهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای را علیه ایران بسیج کند؛ از همین روجمهوری اسلامی ایران را نیروی برهم‌زننده ثبات منطقه، حامی تروریسم و دولتی ناقض حقوق‌بشر معرفی کرده که درپی نفوذ خود در بین شیعیان است. آمریکا شدت دشمنی خود با ایران را به حداعلی رسانده و در کارزارهای مختلف به هماوردی با ایران قدرتمند پرداخته است، عجب این‌که با برخورداری از بودجه ۶۰برابری نسبت به کشورمان، از رویارویی با جمهوری اسلامی ایران ناتوان است و با تزریق بودجه ۱۳.۵میلیارد دلاری به رژیم غاصب، می‌خواهد جنگ نیابتی در منطقه به‌راه انداخته، تماشاگر حذف ایران از مناسبات‌منطقه‌ای و بین‌المللی باشد. توطئه‌ای که تاکنون با رشادت نیروهای نظامی ومردمی و هوشیاری محورمقاومت خنثی‌شده است و ان‌شاءالله بعداز این نیز به بارنخواهد نشست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha