به گزارش ایسنا، این مقام همچنین اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر کابینه اشغالگر، از ارتش خواستهاست تا در صورت وقوع رویدادی مشابه هفت اکتبر در کرانه باختری، طرحی را برای اقدام گسترده آماده کنند.
به گفته این منبع، این در واقع یک تغییر اساسی در مفهوم امنیتی اشغالگران است، زیرا از زمانی که حماس کنترل نوار غزه در سال ۲۰۰۶ را به دست گرفت، ارتش اشغالگر عملاً به طور مداوم همانند آنچه در کرانه باختری انجام میدهد در آنجا حضور نداشته است.
وی اشاره کرد: تصور غالب در حال حاضر این است که این نتیجه ضروری اهداف جنگ، یعنی برچیدن کنترل حماس بر نوار غزه است.
این مقام سیاسی با بیان اینکه «بازسازی نوار غزه کافی نیست، بلکه باید تحت یک روند جامع حذف قرار گیرد»، تصریح کرد: فرهنگ میل به کشتن یهودیان هنوز وجود دارد.
این مقام ارشد صهیونیست با اشاره به قصد کابینه اشغالگر برای استقرار دائمی نیروهای مسلح در نوار غزه، از جمله دوبرابر کردن بودجه امنیتی، گفت: «وضعیتی را نمیبینم که اسرائیل مسؤولیت امنیت در نوار غزه را بر عهده نگیرد.»
وی در یک نشست خبری با رسانههای عبری اظهار داشت: تلآویو پس از جنگی که ۳۰ روز در نوار غزه به راه انداختهاست، قصد دارد نوار غزه را تحت کنترل بگیرد.
سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی (کان ۱۱) نیز اشاره کرد که کابینه بنیامین نتانیاهو به دنبال به تعویق انداختن مذاکرات با دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا تا فردای جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه است، اما ترسیم طرح خود را آغاز کردهاست. خطوط کلی طرح رژیم صهیونیستی شامل «کنترل امنیتی بر نوار غزه، افزایش تعداد نیروهای ارتش و استقرار دائمی در غزه و افزایش بودجه امنیتی است».
«کان ۱۱» اشاره کرد که یوآو گالانت، وزیر جنگ و بنی گانتس، عضو «کابینه جنگ» از «تداوم کنترل امنیتی اشغالگران بر نوار غزه در آینده» حمایت میکنند.
رسانههای عبری به نقل از این مقام صهیونیست در نشست خبری خود تاکید کردند که شاهد وضعیتی نخواهند بود اشغالگران بالاترین مسؤولیت امنیتی در نوار غزه را بر عهده نگیرند.
این در حالیست که محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین روز یکشنبه در دیدار با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، از آمادگی تشکیلات خودگردان فلسطین برای به دست گرفتن زمام امور در نوار غزه خبر داد. عباس در دیدار با بلینکن اشاره کرد که نوار غزه بخشی از دولت فلسطین است.
انتهای پیام
نظرات