• یکشنبه / ۱۴ آبان ۱۴۰۲ / ۲۰:۰۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402081410417
  • خبرنگار : 50627

مدیرکل پدافند غیرعامل استان:

هر ۳ دقیقه یک بار حمله سایبری در آذربایجان شرقی رخ می‌دهد

هر ۳ دقیقه یک بار حمله سایبری در آذربایجان شرقی رخ می‌دهد

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل پدافند غیرعامل آذربایجان شرقی در خصوص حملات مختلف سایبری به سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف اجرایی و خدماتی استان، افزود: به طور میانگین هر سه دقیقه یک بار حمله سایبری در استان رخ می‌دهد اما با توجه به رصدهای دائمی، امنیت سایبری در استان ۹۶ درصد است.

محمد بیگ یکشنبه، ۱۴ آبان ماه در نشست خبری، بیان کرد: قرارگاه پرتوی، یکی از مهمترین قرارگاه‌های پدافند غیرعامل آذربایجان شرقی به دلیل رصد میزان آلودگی‌های نیروگاهی و مراکز درمانی است. این قرارگاه طی یک سال اخیر رصد کامل میزان آلودگی نیروگاه متسامور ارمنستان را در دستور کار خود قرار داد و نتایج این پایش‌ها نشان دهنده نبود آلودگی پرتوی است. 

به گزارش ایسنا، وی افزود: این نیروگاه ایمن بوده و هر چند وجود چنین مراکزی بالقوه خطرناک است، اما زیر نظر آژانس اتمی فعالیت می‌کند. 

وی ادامه داد: قرارگاه سایبری، یکی از مهمترین قرارگاه‌های پنج گانه پدافند غیرعامل آذربایجان شرقی بوده و تیم‌های رصد و پایش در زیرمجموعه این قرارگاه به صورت مستمر و هفتگی مسائل مختلف امنیتی در فضای سایبری را پایش و مشکلات را بررسی می‌کنند. 

وی با تاکید بر این‌که پدافند غیرعامل با هر گونه تعلل و سهل‌انگاری نهادها به شدت برخورد می‌کند، گفت: امنیت مردم به هیچ عنوان قابل معامله و گذشت نیست. مدیران و مسئولان دستگاه‌های دولتی، غیردولتی و عمومی باید توجه جدی به این موضوع داشته باشند و بر آن تمرکز کامل کنند. 

وی با بیان این‌که هزینه در خصوص موضوع پدافند غیرعامل، سرمایه گذاری اصولی و عمیق برای در امان ماندن زیرساخت‌های امنیتی است، افزود: هزینه‌های پس از حملات سایبری به دستگاه‌های اجرایی به ویژه خدمات رسان عمومی، بسیار فراتر از هزینه‌های ایمن سازی است. 

بیگ ادامه داد: کلانشهر تبریز، تهدیدات بالقوه در حوزه‌های مختلف پدافند غیرعامل دارد و یکی از عوامل مهم این تهدیدات، مردم و کسبه‌های معابر هستند که از جمله آن‌ها می‌توان به خیابان خاقانی تبریز اشاره کرد که به دلیل انباشت صنف فروش و دپوی مواد شیمیایی با مخاطرات عدیده مواجه است و باید شهرداری در این خصوص وارد عمل شود و مقررات و دستور العمل‌های پدافندی را اعمال کند. 

وی گفت: شهرداری بسیار راحت از این موضوعات عبور می‌کند، در حالی که اگر آتش سوزی مواد شیمیایی در سطح شهر به خصوص هسته مرکزی روی دهد، امکانات آتش نشانی به هیچ عنوان جوابگوی عمق فاجعه نخواهد بود که بارها در مواردی تجربه این حوادث را شاهد بوده‌ایم. 

وی، هوشمندسازی مدیریت اجرایی را یکی از برنامه‌های اولویت دار این مجموعه برای صیانت از امنیت سازمان‌ها دانست و گفت: برنامه استفاده از هوش مصنوعی برای حوزه‌هایی هم‌چون توزیع آب شهری و جلوگیری از مخاطرات مربوط به قطعی آب در شهرها در دست تدوین است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha