گلشن نوروزی در گفت و گو با ایسنا افزود: متاسفانه با توجه به گزارشات رسیده و طی بازدیدهای انجام گرفته، استقرار ضایعات فروشان در خیابانهای خرمشهر و نیز کمربندی خاتم الانبیا شهروندان آن مناطق را هم از لحاظ بهداشتی و هم از لحاظ فرهنگی و جلوه بصری دچار مشکل کرده است.
وی با بیان اینکه در چند نقطه شهر اولین منظره ای که با آن روبرو می شویم انباشت زباله و ضایعات و نخالههای مغازهداران در پیادهروهای منطقه و محل است و این در تمام ارکان شهرنشینی تاثیرگذار و آسیب زا است، گفت: با احتساب نزدیک به پانصد واحد ضایعات فروشی، بالغ بر سه هزار نفر باید ساماندهی شوند.
نوروزی با بیان اینکه طبق بررسی های به عمل آمده ضایعات فروشان در کمربندی، کشتارگاه، خرمشهر و حسین آباد تجمع دارند، گفت: با احتساب نزدیک به ۵٠٠ واحد و با توجه به مشکلات پیش آمده و تولید حیوانات موزی و تولید منظره ناهنجار و غیربهداشتی نیاز مبرم به ساماندهی است، قانونی که مانع کسب و کار صنفی می شود، الزاما" باید راهکاری جهت امرار معاش کسانی که متضرر میشوند، داشته باشد.
وی گفت: متاسفانه طبق گزارش واصله هنوز اقدام قابل قبولی از بابت ساماندهی ضایعات فروشان انجام نشده است و این مهم با همکاری و همگرایی به نتیجه میرسد آرامش شهر و امنیت روانی شهروندان در گرو این همسویی است.
رئیس کمیسیون نظارت شورای شهر ارومیه افزود: جلساتی با هدف ورود جدی به مسئله ضایعات فروشان کار گروهی را جهت بررسی و پیگیری مشکلات جابجایی محل فروش ضایعات فروشان تشکیل خواهیم داد لذا نیازمند مطالعه و طرح در کوتاهترین زمان ممکن هستیم.
رئیس کمیسیون نظارت در ادامه افزود: رشد بی رویه این صنف بخاطر بیکاری و حضور مشتریانی خاص در مغازههای ضایعات فروشی از جمله دغدغههای شهروندان ساکن در خیابان خرمشهر، کشتارگاه و کمربندی و... در ارومیه است، مغازههای ضایعاتی به فاصله کمی در مناطق حاشیه ای و حتی داخل شهر با بدترین شکل در حال فعالیت هستند.
نوروزی ادامه داد: موضوع ساماندهی صنف ضایعات فروشان فقط از طریق مدیریت شهری رفع نخواهد شد و لذا دستگاههای دخیل در این خصوص باید در کنار مدیریت شهری برای رفع این معضل تلاش کنند.
انتهای پیام
نظرات