• جمعه / ۱۲ آبان ۱۴۰۲ / ۲۲:۱۷
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402081208730
  • خبرنگار : 50616

سهیم کردن مردم در سرمایه گذاری‌های واقعی از اهداف سازمان بورس است

سهیم کردن مردم در سرمایه گذاری‌های واقعی از اهداف سازمان بورس است

ایسنا/مازندران رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ایران، سهیم کردن مردم در سرمایه گذاری‌های واقعی و مشارکت مردم در طرح‌های عمرانی استان‌ها را از اهداف اصلی و رویکرد مهم این سازمان در مردمی سازی اقتصاد کشور اعلام کرد.

"مجید عشقی" عصر ۱۲ آبان ماه در بازدید از کارخانه تولیدی و صنعتی فولادین ذوب (فذا) آمل، گفت: در بازار سرمایه، هدف مهم مردمی‌سازی اقتصاد است تا با سهیم کردن مردم در سرمایه‌گذاری‌های واقعی و سرمایه‌گذاری‌هایی که جلوی چشم آنها است شاهد دستاوردهای بزرگی باشیم.

وی افزود: با مردمی‌ سازی اقتصاد همه اقشار مردم می‌توانند سرمایه‌گذاری‌ها را به راحتی ببینند و باور پذیرتر خواهد بود و از سوی دیگرشفافیت اطلاعاتی و استفاده از ابزارهای تأمین مالی برای توسعه می‌تواند از دیگر دستاوردها باشد.

سهیم کردن مردم در سرمایه گذاری‌های واقعی از اهداف سازمان بورس است

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار کشور با بیان اینکه در سفر به مازندران، به دنبال ایجاد شرایط  گفت‌وگوی جدید بین فعالان اقتصادی و بازار سرمایه بودیم، تصریح کرد: وقتی نام بورس به میان می‌آید همه یاد خرید، فروش و معاملات می‌افتند که خرید، فروش و معاملات به عنوان بخشی از بورس و بازار ثانویه مطرح است.

عشقی با اعلام اینکه روزانه از ۲۰۰ هزار تا ۸۰۰ هزار نفر در بورس معاملات انجام می‌دهند و این همه فعالیت‌های بازار بورس نیست و بخشی از بازار در کشور مربوط به بازار ثانویه است، ادامه داد: بخش اصلی و مولد این است سرمایه‌هایی که در بازار سرمایه وارد می‌شود به سمت تولید پیش رود و بازار اولیه را شکل دهد که با تولید خدمات تزریق شده و باعث توسعه می‌شود.

وی تصریح کرد: مجموع دو بازار اولیه و ثانویه باعث تشکیل بازار سرمایه می‌شود و هدف ما این است که مشارکت آحاد مردم را در طرح‌ها و پروژه‌هایی که در استان‌ها بوده و به آن دسترسی کمتر دارند جلب شود.

سهیم کردن مردم در سرمایه گذاری‌های واقعی از اهداف سازمان بورس است

وی افزود: شرکت‌های بزرگ به واسطه سهامداران دسترسی به تهران دارند و شرکت‌های کوچک و متوسط که زیر ۵ هزار میلیارد تومان فروش دارند دسترسی زیادی در استان‌ها ندارند و آشنا به فرآیند نیستند، و برگزاری جلسات منظم می‌تواند آغاز گفت‌وگوها باشد.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ایران همچنین به ظرفیت‌های چشمگیر مازندران در بخش‌های صنعت، کشاورزی و گردشگری اشاره و ابرازامیدواری کرد، این سازمان باید بتواند در زمینه فعالیت واحدهای تولیدی مازندران در بورس کمک حال باشد.

 راه اندازی خطوط جدید تولیدی و ایجاد اشتغال ۳۰۰ نفر در شرکت فذا

قائم مقام شرکت فولادین ذوب آمل در این نشست اظهار کرد: نیروی انسانی مهمترین ابزار موفقیت در این مجموعه است و خود را مکلف می‌دانیم به این قشر احترام گذاشته و برای رضایت آنها تلاش شبانه‌روزی داشته باشیم.

"حسام اردشیر" با اعلام اینکه زیرساخت‌ها و ظرفیت‌سازی تولید در کشور برای بخش خصوصی و دولتی به راه افتاده است، افزود: امروز روز خوبی برای ظرفیت‌سازی و نصب ماشین آلات نیست بلکه امروزه می‌طلبد عقل‌های سلیم ظرفیت‌های ساخته شده را فارغ از مالکیت به بهره‌برداری برسانند.

وی افزود: بورس باعث از بین بردن مالکیت‌های حقیقی می‌شود، از این‌رو امیدواریم سفر مسؤولان بورس و فرابورس به مازندران کلیشه‌ای و در حد ارائه گزارش کار نباشد و اقدامات عملیاتی انجام شود.

قائم مقام شرکت فولادین ذوب آمل ادامه داد: ظرفیت جدیدی در مجموعه تولیدی و صنعتی فذا آمل ایجاد شده که برای بهره‌برداری از این خط شاخص و مدرن درسطح کشور ویژه و خاص است، نیازمند سرمایه در گردش و تأمین منابع مالی است که با تامین به موقع منابع مالی، دست کم برای ۳۰۰ نفر اشتغالزایی حداقل تا چند ماه آینده ایجاد خواهد شد.

سهیم کردن مردم در سرمایه گذاری‌های واقعی از اهداف سازمان بورس است

 خودکفایی کشور با راه اندازی منحصربفردترین خط جدید مقاطع فولاد آلیاژی در شرکت فذا آمل

رییس هیأت مدیره شرکت فولادین ذوب آمل هم درحاشیه این بازدید گفت: خط تولید مقاطع فولاد آلیاژی در راستای تکمیل زنجیره تولید است که به امیدخدا با راه اندازی آن با حمایت سازمان بورس و اوراق بهادار کشور، ظرفیت تولید سالانه ۲۵۰ هزار تن را دارد.

مجتبی روشن افزود: این خط  تولیدی که از نمونه‌های منحصربفرد در کشور خواهد بود، علاوه بر تامین نیاز واحدهای داخلی و حتی صادرات این محصول به خارج،  کشور، ما را نیز از واردات مواد آلیاژی که هم اکنون از چند کشور وارد می‌شود کاملا بی‌نیاز خواهد کرد.

وی با بیان اینکه بخش زیادی از تجهیزات و لوازم این خط مدرن و پیشرفته در حال حاضر تهیه و نصب شده و بخش کوچکی از آن مانده است، تصریح کرد: این مهم نیازمند سرمایه در گردش برای آغاز فعالیت است و با شروع به کار کردن این خط بیش از ۳۰۰ نفر در شرکت فولادین ذوب آمل مشغول به کار خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha