علی فرجی در گفتوگو با خبرنگاران عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۲۸.۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مصوب اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای استان (از محل اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای استانی، سه درصد حاصل از فروش نفت و گاز طبیعی، ۰.۲۷ درصد ورزش، توازن ۱ و ۲) است که در پایان مهر ماه مبلغ ۲.۷۷ میلیارد ریال معادل ۹.۶ درصد تخصیص ابلاغ شده است.
وی افزود: اعتبارات ابلاغی سال ۱۴۰۲ استان نسبت به ابتدای سال ۱۴۰۱ حدود ۴۰ درصد رشد داشته و سهم اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای استان از اعتبارات متناظر در کشور حدود ۳.۳۵درصد است.
وی خاطرنشان کرد: این اعتبارات در قالب ۲۴۶ طرح و یک هزار و ۲۹ پروژه با دستگاههای اجرایی مبادله شده است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی ادامه داد: حدود ۲۴.۷ درصد اعتبارات سال ۱۴۰۲ در فصل حمل و نقل جهت احداث، توسعه و آسفالت راههای استان توزیع شده و پس از آن فصول آب و فاضلاب ( سهم ۱۰درصد)، آموزش و پرورش عمومی (سهم ۸.۱درصد)، ورزش و تفریحات ( سهم ۷.۳درصد) ، کشاورزی و منابع طبیعی ( سهم ۷.۲درصد)، توسعه و خدمات شهری و روستایی و عشایری ( سهم ۶.۵درصد) و سایر فصول هم در رتبه های بعدی قرار دارند.
وی یادآوری کرد: در سفر دوم ریاست جمهوری به استان آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲، تعداد ۷۸ مصوبه با اعتبار ۱۰۴.۴هزار میلیارد ریال در بخشهای مختلف برای ۳ سال تصویب شد.
وی با بیان اینکه تعداد ۲۵ مصوبه از مجموع مصوبات بدون بارمالی و صرفاً در قالب صدور مجوز یا تکالیف برای دستگاههای اجرایی بوده است، بیان کرد: در ترکیب منابع اعتباری مصوبات سفر دوم، سهم بالاتر تعهدات مربوط به تامین مالی از تسیهلات (۲۴درصد )، سازمان برنامه و بودجه کشور ( ۲۰درصد ) و منابع حاصل از مولدسازی (۱۸درصد ) است.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی، فرجی در خاتمه گفت: بیشترین اعتبارات مصوب مربوط به فصل بهداشت و درمان (سهم ۴۰درصد) با ۸ مصوبه و پس از آن بالاترین سهمها فصل حمل و نقل( ۲۹درصد) با ۲۹ مصوبه، فصل آموزش و پرورش عمومی ( ۱۳درصد) با ۶ مصوبه، فصل منابع آب (سهم ۳.۸درصد ) با ۲ مصوبه، فصل آب و فاضلاب ( ۳.۳درصد) با ۳ مصوبه اختصاص دارد.
انتهای پیام
نظرات