سیدمحمدآقامیری، استاندار قم در پنجمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان قم که امروز، ۹ آبانماه در سالن امام جواد(ع) استانداری برگزار شد، اظهار کرد: مهمترین موضوعی که در حوزه آموزش و پرورش داریم توسعه ابعاد مختلف فرهنگ و تربیت است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل استانداری قم، وی افزود: فرهنگ و فرهنگسازی از مهمترین مسائلی است که در مدارس با آن مواجه هستیم؛ اگر بهدنبال داشتن جامعه فرهنگی هستیم باید نسبت به این موضوع در مدارس برنامهریزی درست و دقیق داشته باشیم.
استاندار قم تصریح کرد: اگر مدل درست فرهنگ و تربیت در مدارس به دانشآموز معرفی شود، آن فرد تا بزرگسالی با آن فرهنگ پیش خواهد رفت.
وی با بیان اینکه به هر ۲ بُعد آموزش و پرورش باید اهتمام داشته باشیم، گفت: ما صرفا دنبال پیشرفت آموزشی و علمی دانشآموزان در مدارس نیستیم بلکه در کنار آن میخواهیم شاهد رشد و شکوفایی فرهنگ نسلی باشیم که مدیریت آینده کشورمان به دست آنها خواهد افتاد.
آقامیری اشاره کرد: توسعه فرهنگ در مدارس تاثیر بسیار مثبتی در جامعه خواهد داشت؛ بنابراین تاکید داریم همانطور که برای مسائل آموزشی دانشآموزان برنامه داریم، ملزم هستیم برای مسائل فرهنگی هم برنامهریزی کنیم.
وی افزود: اگر برنامهریزی درستی در حوزه فرهنگی داشته باشیم دیگر شاهد تهاجم فرهنگی در جامعه نخواهیم بود، چون نسل جدید از ابتدا آموزش داده شده است.
استاندار قم مطرح کرد: مدیریت آموزش و پرورش استان نسبت به تربیت دانشآموزانی که از نسل متوسط جامعه هستند باید توجه ویژه داشته باشد؛ این دانشآموزان نباید بهدلیل مشکلات مالی درس خواندن را ترک کرده و روانه کار کردن شوند.
آقامیری با بیان اینکه باید نسبت به عملکرد معلمان ارزیابی مرتب و مدونی داشته باشیم، اظهار کرد: آموزش و پرورش استان باید نسبت به این موضوع اهتمام جدی داشته باشند؛ پیشنهاد ما این است که حداقل هر فصل یکبار با برگزاری آزمونهای داخلی سطح علمی و فرهنگی معلمان را مورد ارزیابی قرار دهید.
وی افزود: معلمی که همواره میکوشد تا سطح علمی خود را بهروز کند باید تفاوتی با معلمی داشته باشد که اطلاعات علمیاش مربوط به یک دهه اخیر است.
آقامیری تاکید کرد: تمام دستگاههایی که در حوزه فرهنگ برای آنها وظایفی تعریف شده باید نسبت به تامین فضای آموزشی برنامهریزی کرده و پای کار باشند.
استاندار قم عنوان کرد: بر اساس آمار استان قم از نظر فضای آموزشی با کمبودهایی مواجه است که ما مسئولین موظف به رفع این مشکل هستیم؛ بنابراین شهرداری قم در خصوص تامین فضای آموزشی باید پای کار آمده و حتی شده به طور رایگان اراضی در اختیار آموزش و پرورش بگذارد.
وی مطرح کرد: همه دستگاههای متولی در حوزه فرهنگ موظف هستند از فردا نسبت به تامین فضای آموزشی برنامهریزی داشته باشند؛ براساس چهارچوب و ضوابط قانونی اگر امکان اهدای زمین به طور رایگان هم وجود دارد در این جلسه مصوب میکنیم که مطابق قانون پیشروی داشته باشیم.
آقامیری گفت: با هر روش ممکن باید قیمت زمین برای احداث فضای آموزشی به صفر برسد و ما این موضوع را برای استان قم از طریق مراجع ملی پیگیری میکنیم.
به گزارش ایسنا و به گفته مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قم، سالانه نیازمند ساخت ۳۰۰ مدرسه هستیم تا پاسخگوی افزایش سالانه تعداد دانش آموزان باشیم.
انتهای پیام
نظرات