رمضان بهرامی عصر دوشنبه ۸ آبان ماه ۱۴۰۲ با حضور در خبرگزاری ایسنا با معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گلستان، سردبیر و هیئت تحریریه این رسانه در استان دیدار و اظهار کرد: ما باید کشور را آباد کنیم زیرا برای «ایران» خونها و جانها فدا شده و هر فردی باید در حوزه مسئولیتی خود با توجه ویژه به شکل و روند پیشرفت جهانی با مطالبهگری برای کشور مثمرثمر باشد.
وی با بیان اینکه سال ۱۳۷۷ خانه صنعت و معدن شکل گرفت و با توجه به اینکه هر تشکلی دارای چارچوب بوده باید در محور رسالت و وظایف محوله حرکت کنیم، ادامه داد: ایران دارای ظرفیتهای بسیاری بوده و اگر بتوانیم از این ظرفیتها استفاده کنیم قطعاً چشمانداز خوبی برای کشور ترسیم میشود.
استفاده از تجارب مناطق آزاد موفق در فعالسازی اینچهبرون
رئیس خانه صنعت و معدن گلستان در خصوص منطقه آزاد اینچهبرون و اعضای هیئت مدیره این منطقه که شامگاه یک شنبه ۷ آبان ماه با حضور «حجت الله عبدالملکی»، دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری و صنعتی و ویژه اقتصادی کشور معرفی شدند، افزود: برای فعالسازی منطقه آزاد اینچهبرون فرصتهای بسیاری را از دست دادهایم و باید از تجارب مناطق آزاد موفق کشور برای تسریع در فعالسازی این منطقه استفاده کرد.
وی با تأکید بر اینکه استان گلستان از توان یک استاندار باسواد، مجرب، مؤمن، معتقد و بسیار فعال و کوشا بهرهمند است، خاطرنشان کرد: نباید در دورهای که کشور در مسیر توسعه همه جانبه است، استان گلستان گرفتار مدیران ناکارآمد در برخی پستهای مدیریتی ادارت کل و سازمانهای بسیار حساس باشد تا از غافله عقب بمانیم.
بانکها پای خود را در حمایت از تولید عقب کشیدهاند
بهرامی با اشاره به اینکه یک هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی در گلستان فعالیت میکنند که درصد قابل ملاحظهای راکد هستند و یا توجیه اقتصادی ندارند و یا از رده خارج شدهاند، اضافه کرد: متأسفانه نتوانستهایم زنجیره تولید را در استان شکل بدهیم و از آنجایی که تولید سرمایه برای ایجاد واحدهای تولیدی، بانکها هستند و بانکها پای خود را از این قضیه عقب کشیدهاند، به همین دلیل با چالش اساسی مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه ۹۰ درصد سرمایه بانکها در اختیار ۱۰ درصد افراد استان هستند و به نوعی پرداخت تسهیلات با «رانت» اداره میشود، تصریح کرد: باید سیستم بانکی با نظارت کامل اصلاح شوند و نخبهها را هم وارد عرصه تولید کرد، آن موقع میتوانیم اثرات مثبت آن را ببینیم.
لزوم سرمایه گذاری در عرصههای تولیدی صادرات محور
رئیس خانه صنعت و معدن گلستان، سرمایهگذاری در عرصههای تولیدی را بسیار مهم برشمرد و گفت: باید بررسی کنیم و بشناسیم تا کدام دستهای پشت پرده هستند که میخواهند با استفاده از روشهای مختلف از قبیل قطعی برق و دیگر اقدامات، تولید را زمین بزنند و با معرفی این دستها اقدامات آنها را متوقف کنیم.
وی تعامل و همکاری را لازمه عمران و آبادانی کشور دانست و یادآور شد: «تولیدِ صادرات محور» قطعاً دارای جاذبه است و باید سرمایههای جدید را به این سمت هدایت کرد.
این فعال تولیدی، تحقق شعار سال مدنظر مقام معظم رهبری را بسیار مهم و عمل به آن را در اصل عمل به حکم شرعی عنوان کرد و افزود: برای تحقق این شعارها که با دوراندیشی از سوی ایشان عنوان میشود همه وارد عمل شوند و به دور از رفتارهای ظاهری، از همه توان در عرصه عملی شدن آنها استفاده کنیم.
وی ارائه برنامه برای سال آینده در حوزه تولید را بسیار مهم دانست و اضافه کرد: خبرگزاری ایسنا با استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی، نشستهای تخصصی و میزگردهایی در حوزه صنعت با هدف رفع موانع و مشکلات برگزار کند تا خروجی این جلسات برای توسعه استان اجرایی شود.
انتهای پیام
نظرات