• دوشنبه / ۸ آبان ۱۴۰۲ / ۱۵:۴۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402080805907
  • خبرنگار : 50225

رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری اهواز خبر داد

از سرگیری فعالیت ایستگاه‌های ورزش صبحگاهی و عصرگاهی در پارک‌های اهواز

از سرگیری فعالیت ایستگاه‌های ورزش صبحگاهی و عصرگاهی در پارک‌های اهواز

ایسنا/خوزستان رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اهواز از فعالیت مجدد ایستگاه های ورزش صبحگاهی و عصرگاهی در پارک های شهر اهواز خبر داد.

حجت الاسلام حمید رعیتی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پس از گذشت دو سال از غیرفعال بودن ایستگاه‌های ورزش همگانی در پارک‌ها و بوستان‌های اهواز به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا، اکنون فعالیت این ایستگاه‌ها از سر گرفته شده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: با همکاری هیات ورزش‌های همگانی اهواز و با هدف ایجاد شور و نشاط و گسترش روحیه ورزشی میان شهروندان اهوازی، ایستگاه‌های ورزش در دو نوبت صبح و بعد از ظهر، در بوستان‌ها و پارک‌های اهواز با حضور مربیان ورزشی و آمادگی جسمانی دوباره فعالیت خود را از سر خواهند گرفت.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهر اهواز گفت: در حال حاضر این برنامه در پارک ترافیک بهارستان، پارک محله‌ای پردیس، پارک ساحلی کیانپارس، پارک ملت کوروش، پارک شهید سبحانی و پارک رشد باهنر اجرا می شود و امیدواریم به زودی در هر منطقه از مناطق هشتگانه کلانشهر اهواز، دو ایستگاه ورزش داشته باشیم.

وی بیان کرد: با توجه به وضعیت هوای اهواز این برنامه در نیمه دوم سال آغاز و تا پایان سال ادامه خواهد داشت و از شهروندان ورزش دوست انتظار داریم که از این برنامه استقبال خوبی داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha