• دوشنبه / ۸ آبان ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۴
  • دسته‌بندی: دفاعی - امنيتی
  • کد خبر: 1402080805442
  • خبرنگار : 71533

همایش ملی پدافند غیرعامل

سرلشکر باقری: رزمندگان فلسطینی خود سلاح می‌سازند و عملیات طراحی می‌کنند

سرلشکر باقری: رزمندگان فلسطینی خود سلاح می‌سازند و عملیات طراحی می‌کنند

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: رزمندگان فلسطینی در همین تونل‌هایی که ساخته‌اند آمادگی نظامی خود را نشان می‌دهند، خودشان سلاح می‌سازند، خودشان عملیات طراحی می‌کنند و خودشان به مبارزه می‌روند.

به گزارش ایسنا، سرلشکر محمد باقری در همایش ملی پدافند غیرعامل کشور با بیان این‌که «فلسطین مهمترین موضوع جهان اسلام است»، اظهار کرد: هیچگاه نباید از اوج اهمیت این موضوع کاسته شود. ملت فلسطین پس از یک جنایت بزرگ سرزمین خود را ۷۵ سال پیش از دست داد. طوفان الأقصی نتیجه انباشت ظلم و کشتار صهیونیست‌ها بود. نسبت دادن این عملیات به خارج از فلسطین صرفاً سرپوش گذاشتن بر این شکست بزرگ است که رزمندگان فلسطینی با عملیاتی کم‌نظیر، قاطع و با طراحی داخلی خودشان و با سلاح‌های اکثرا داخلی آن را به دست آورند.

وی افزود: این عملیات نشان داد حکومت و کشوری پوشالی امکان سرپا نگه داشتن خود را هم ندارد چه برسد به اینکه نقطه اتکای دیگر کشورها باشد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: عملیات بمباران هوایی صهیونیست‌ها در برابر عملیات رزمندگان فلسطینی‌ که نشانگر عمق درک و دریافت آنان از استراتژی نظامی است، بدون ارزش نظامی محسوب می‌شود. صهیونیست‌ها اگر حتی یک سال این بمباران را ادامه بدهد بازهم شکست خورده این جنگ هستند. زدن بیمارستان و آمبولانس و بمباران هوایی مردم بی‌پناه و زنان و کودکان نشانه پیروزی نیست.

باقری ادامه داد: مردم فلسطین و رزمندگان فلسطینی کاملاً مهیای پاسخگویی زمینی به حمله نظامی زمینی صهیونیست‌ها هستند. شاهدیم به محض آنکه اینترنت در غزه وصل می‌شود چه تصاویری از سوختن تانک‌های صهیونیست‌ها منتشر می‌شود. حال آنچه صهیونیست‌ها در برابر تداوم این شکست نشان می‌دهند ادامه این نسل‌کشی جنایت‌بار است که متاسفانه با سکوت مجامع جهانی مواجه شده است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح یادآور شد: البته در کشورهای جهان اسلام و نیز در اروپا و آمریکا شاهد حجم عظیمی از مردمی هستیم که با وجدان‌های بیدار شده به خیابان آمده‌اند و به جنایات صهیونیست‌ها اعتراض می‌کنند، اعتراضاتی که پیش از این هیچگاه در چنین سطحی تجربه نشده بود.

وی تاکید کرد: رزمندگان فلسطینی در همین تونل‌هایی که ساخته‌اند آمادگی نظامی خود را نشان می‌دهند. مگر راهی برای انتقال تسلیحات نظامی به نوار غزه وجود دارد؟ رزمندگان فلسطینی خود سلاح می‌سازند و خود عملیات طراحی می‌کنند و خود به مبارزه با صهیونیست‌ها می‌روند.

باقری اظهار کرد: پیشنهاد جمهوری اسلامی یعنی برگزاری یک همه‌پرسی برای همه فلسطینیان که برای آینده خود تصمیم بگیرند تنها راه‌حل مسئله فلسطین است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: پیشنهاد جمهوری اسلامی تنها پیشنهاد عادلانه در جهان است و قطعا نتیجه‌ای که از این صندوق خارج شود مورد قبول همه خواهد بود.

وی تاکید کرد: از دلایل پایداری مقاومت رزمندگان فلسطینی توجه به پدافند غیرعامل است. در همین بخش شمالی غزه گزارش رزمندگان فلسطینی این است که بیش از ۴۰۰ کیلومتر تونل احداث کرده‌اند که بعضاً خودرو و موتورسیکلت از آن عبور می‌کند. یک سر تونل‌ها در پشت حصارها و نیروهای صهیونیست است و یک سر آن در نوار غزه.

باقری افزود: صهیونیست‌ها هم میدان را از دست داده‌اند و هم افکار عمومی جهان را و اگر منطقی عمل کنند باید زودتر آتش‌بس را بپذیرند و با مذاکره، مدتی مهلت بگیرند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد:  آن ارتش پولادین و آن امنیت بی‌نظیر و قدرت و شوکت صهیونیست‌ها در ۱۵ مهر فرو ریخت و نشان داد سرزمین غصب‌شده فلسطین جایی برای مهاجران و توسعه زیرساختش نیست. اسرائیل پشتوانه‌ای برای تکیه دادن حکومتهای غیرمردمی در منطقه نخواهد بود.

باقری تاکید کرد: از یکی دو روز بعد از عملیات ۱۵ مهرماه توان عمده زمینی صهیونیست‌ها را دور نوار غزه جمع کردند و پنج لشکر زرهی با ۱۵۰۰ تانک و نفربر را دور این زمین مستقر کردند. مکرر می‌گویند حمله سراسری می‌کنیم اما چرا این کار را نمی‌کنند؟ چون همه آگاهان نظامی به آنان می‌گویند این عملیات شکست دیگری را برای شما رقم می‌زند.

وی با بیان این‌که «رزمندگان فلسطین مبارزه خود را با سنگ و مشت آغاز کردند و امروز با موشک و سلاح ضدتانک ادامه می‌دهند»، اظهار کرد: آن‌چه در جنگ‌ها سرنوشت‌ساز است وجود انسان‌های بااراده و محکم است و صهیونیست‌ها چنین افرادی در دست ندارند. فلسطین تصمیم گرفته بجای مرگ تدریجی قیام کند و حق خود را بگیرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: چنانچه تعامل، همگرایی و هم‌افزایی میان مجموعه پدافند غیرعامل و دستگاه‌های اجرایی ضعیف باشد، قطعاً نتیجه لازم حاصل نخواهد شد. همفکری و مشورت باید توسعه و تعمیق پیدا کند. پدافند غیرعامل را باید به یک باور عمومی، مسئله بسیار حیاتی و اساسی تبدیل کرد. اگر چنین چیزی نباشد ابلاغ و تحمیل ابلاغیه‌ها کاری را به پیش نخواهد برد.

 وی ‌یادآور شد: در مسئله امن‌سازی سایبری دستگاه‌ها و زیرساختارهای کشور کارهای بزرگ و موفقیت‌های قابل توجهی به دست آمد. ایجاد قطب‌های آموزشی، درمانی و پژوهشی در برابر حملات شیمیایی و مصدومان شیمیایی زیستی و هسته‌ای هم در کشور انجام شده است.

باقری تاکید کرد: کشور ما باید دارای چنان مصونیتی شود که در کنار قدرت دفاع عامل و توان نیروهای مسلح به همراه سایر ابعاد کشور را به بازدارندگی کامل و مصونیت قابل اعتماد و پایدار در برابر تهدیدهای بیگانگان و دشمنان برساند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha