سیدمحسن موسوی پیش از ظهر امروز ( ۷ آبانماه) در مجمع سالیانه هیئت ورزشهای بیماران خاص و پیوند اعضا با اشاره به برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال پیوند اعضا سال آینده در کشور ایتالیا و برنامهریزی برای برگزاری اردوهای اولیه تمرین مسابقات، اظهار کرد: در تلاش هستیم مسابقات قهرمانی کشور که در ۴ گروههای پیوند اعضا برگزار خواهد شد را در منطقه آزاد با تعداد بالا برگزار کنیم.
وی با اشاره به اینکه هیئت ورزشهای بیماران خاص و پیوند اعضا درآمدزایی نداشته و در تلاش هستیم تا امکان درآمدزایی را به وجود آوریم، افزود: ایجاد شرایط لازم در راستای اینکه خود هیئت بتواند بخشی از هزینههای لازم را پوشش دهد اقدام خوبی است که یکی از راهکارهای ایجاد این شرایط برگزاری کلاسهای تئوری توسط خود هیئت است.
این مسئول با بیان اینکه پیادهروی خانوادگی هیچ هزینهای ندارد و اقدام خوبی است تا به این بهانه خانوادهها را از خانه به بیرون آورد، تصریح کرد: هیئت زنجان جزو استانهای مثالزدنی است و همواره بالاترین رنکینگها را در بین هییتها داشته است.
موسوی با بیان اینکه بیش از ۹ هزار ورزشکار در هیئتها عضو هستند و بیشتر این ورزشکاران را افراد پیوند اعضا و بیماران تالاسمی تشکیل دادهاند، گفت: سالیانه تعداد ورزشکاران رو به افزایش است اما همچنان جای کار زیادی دارد تا بتوانیم افراد بیشتری را در این هیئت جذب و ساماندهی کنیم.
معاونت توسعه امور ورزش ادارهکل ورزش و جوانان استان زنجان نیز در ادامه جلسه گفت: در مسابقات آسیایی هانگژو ۱۵ ورزشکار اعزام کردیم که ۱۲ ورزشکار قهرمان، یک داور و دو مربی حصور داشتند و حاصل حضور این افراد در این رویداد کسب یک طلا و ۵ نقره بود، همچنین اولین مدال کاروان بازیهای آسیایی را نیز دختران زنجانی کسب کردند و ۴ درصد کل ورزشکاران شرکتکننده و ۱۱ درصد کل مدالهای کسب شده توسط زنجانیها انجام شده بود.
غفار امانی افزود: در بازیهای پاراآسیایی نیز ۹ ورزشکار داشتیم که ۷ ورزشکار، یک داور و یک مربی در مسابقات حضور یافتند و حاصل حضور ورزشکاران ۲ مدال برنز ورزشکاران رویا سلطانی و محسن بیگدلی بود که افتخار بزرگی برای ورزش استان زنجان است.
وی با بیان اینکه آمادگی لازم برای مشارکت فعال در برنامههای فدراسیون، اردوهای تیم ملی، برگزاری رویدادهای مختلف داریم، عنوان کرد: هیئت بیماران خاص استان زنجان یکی از هیئتهای نمونه زنجان است. همچنین ۱۸۴ نفر در هیئت بیمه شدهاند، نیاز است تا همه افرادی که در استان بوده و دچار بیماریهای خاص هستند را شناسایی و برنامهریزی کنیم تا وضعیت سلامتی آنها ارتقاء یابد.
این مسئول خاطرنشان کرد: مهمترین عاملی که در پیشبرد اهداف کمک میکند پیشگیری است، به آمارهای جهانی که نگاه میکنیم میزان مشارکت مردم در فعالیتهای ورزش بالای ۷۰ درصد بوده و این رقم در زنجان رقم قابلتوجهی نیست و لازم است تلاش کنیم تا میزان تحرک بدنی و فعالیتهای ورزشی زنجانیهای نیز افزایش یابد زیرا از این طریق میتوان از بروز برخی از بیماریهای پیشگیری کرد.
انتهای پیام
نظرات