• شنبه / ۶ آبان ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۳
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1402080604150
  • منبع : قوه قضاییه

نامه رئیس دیوان عدالت اداری به دو وزیر درباره مقررات ملی ساختمان

نامه رئیس دیوان عدالت اداری به دو وزیر درباره مقررات ملی ساختمان

رئیس دیوان عدالت اداری در نامه‌های به وزیر کشور و وزیر راه و شهرسازی خواستار رعایت حدود اختیارات هیات‌های چهار نفره در استان‌ها و پنج نفره در تهران در خصوص مقررات ملی ساختمان شد.

به گزارش ایسنا، روابط عمومی دیوان عدالت اداری، حجت الاسلام حکمتعلی مظفری، رئیس دیوان عدالت اداری، در راستای کاهش و پیشگیری از شکایات مردمی بر علیه مصوبات دستگاه‌های اجرایی کشور، در نامه هایی جداگانه به وزیرکشور و وزیر راه و شهرسازی خواستار رعایت حدود اختیارات هیات های چهار نفره در استان‌ها و پنج نفره در تهران در خصوص مقررات ملی ساختمان شد.

 در ادامه تصریح شده است: با توجه به عضویت نماینده آن وزارت خانه ها در هیات های مزبور و جایگاه نظارتی آن مقام بر این هیات ها به منظور تحقق حاکمیت قانون و جلوگیری از خروج از صلاحیت مکرر این هیات ها، آرای صادره از هیات عمومی دیوان عدالت اداری در راستای ابهام زدایی از محدوده صلاحیت به هیات های مذکور ابلاغ شود تا صرفا در چارچوب اختیارات محوله اقدام به تصویب مصوبه نموده و شاهد خروج آنها از محدوده صلاحیتی نباشیم.

در ادامه این نامه‌ها به موارد متعددی از تصمیمات خارج از صلاحیت این هیات‌ها از جمله، تعیین درصد تفکیکی حق الزحمه چهار رشته معماری، سازه، مکانیک و برق، تعیین درصد تفکیک حق الزحمه خدمات مهندسی طراحی و نظارت، اظهارنظر در خصوص نیاز یا عدم نیاز احداث بنا به تعیین مهندس مجری، مخالفت با درخواست سازمان نظام مهندسی ساختمان استان با الزامی نمودن استفاده از خدمات سازندگان ذیصلاح برای ساختمان های زیر شش طبقه و موارد دیگر که در هیات عمومی دیوان عدالت اداری ابطال گردیده، اشاره شده که تاکید بر رعایت آنها در مصوبات بعدی ضروری می باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۲ ۱۰:۳۰

در همه جای دنیا اگر معمار و معماری نباشه، هیچ ساختمانی و طرحی هم شکل نمیگیره. سازه ای ها و برق و مکانیکم فقط طرح و پیشنهاد معمار رو اجرا میکنند و از معمار خط میگیرند. حالا بر چه مبنایی این حضور و مسئولیت معمار از ابتدا تا انتهای فرایند ساخت با این ساختار شکست مواجه شده. ما درخواست ابطال این ساختار شکست ظالمانه رو داریم