• جمعه / ۵ آبان ۱۴۰۲ / ۱۴:۳۶
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1402080503512
  • خبرنگار : 71567

رئیس دانشگاه پیام نور:

رشته‌های غیرعلوم انسانی پیام نور به دانشگاه‌های دیگر واگذار می‌شود

رشته‌های غیرعلوم انسانی پیام نور به دانشگاه‌های دیگر واگذار می‌شود

رئیس دانشگاه پیام نور با بیان اینکه ۸۵ درصد از اساتید این دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی و بقیه در رشته‌های علوم پایه، کشاورزی و ... فعالیت می‌کنند، گفت: قرار است این رشته‌ها به سایر دانشگاه‌های وزارت علوم واگذار شوند و پیام نور روی علوم انسانی متمرکز شود.

به گزارش ایسنا، دکتر ابراهیم تقی‌زاده در دیدار با آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور اظهار کرد: اقدامات صهیونیست‌ها در غزه، مصداق بارز نسل‌کشی و در تعارض مستقیم با حقوق بشر حتی از همان نوع غربی است.

وی در ادامه به فعالیت‌های دانشگاه پیام نور و تحصیل ۳۶۰ هزار دانشجو در مراکز مختلف آن اشاره کرد و گفت: به این ترتیب یک سوم ظرفیت آموزش عالی دانشگاه‌های وزارت علوم، توسط پیام نور اداره می‌شود.

وی ادامه داد: تعدادی از واحدهایی که به مراکز اصلی نزدیک‌تر هستند، در آنها تجمیع شده و مأموریت‌های آنها تغییر می‌یابد که این امر بر اساس سیاست‌های جدید آمایشی وزارت علوم صورت می‌گیرد.

تقی‌زاده از فعالیت ۳۷۰۰ نفر عضو هیئت علمی در مجموعه پیام نور کشور خبر داد و گفت: ۸۵ درصد از این اساتید در رشته‌های علوم انسانی و بقیه در رشته‌های علوم پایه، کشاورزی و ... فعالیت می‌کنند اما قرار است این رشته‌ها به سایر دانشگاه‌های وزارت علوم واگذار شوند و پیام نور، بر روی علوم انسانی متمرکز شود.

رئیس دانشگاه پیام نور با بیان اینکه در حال حاضر هم آموزش حضوری و هم غیر حضوری در این دانشگاه وجود دارد عنوان کرد: بیشتر دانشجویان پیام نور در مقطع کارشناسی تحصیل می‌کنند به طوری که ۱۰ درصد در مقطع کارشناسی ارشد و حدود ۸۰۰ نفر هم در مقطع دکتری مشغول ادامه تحصیل هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، وی گفت: تعداد کادر اداری پیام نور هم هشت هزار نفر است که در واحدها و مراکز مختلف مستقر هستند. تقی‌زاده آموزش کتاب‌محور در پیام نور را مورد توجه قرار داد و افزود: سبک آزمون‌ها هم در این دانشگاه به شیوه کنکور است به همین دلیل دانشجویان پیام نور در آزمون‌های سراسری موفقیت چشمگیری داشته و حدود ۲۰ درصد پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد را تشکیل می‌دهند.

رئیس دانشگاه پیام نور گفت: حدود ۳ هزار عنوان کتاب درسی توسط بخش انتشارات دانشگاه و توسط اساتید پیام نور منتشر شده و ۴ هزار عنوان کتاب غیر پیام نور هم در مراکز تدریس می‌شود. وی به دیگر ویژگی‌های تدریس در دانشگاه پیام نور اشاره و ابراز کرد: در گذشته بیشتر دانشجویان این دانشگاه شاغل بودند ولی در حال حاضر سه چهارم دانشجویان پیام نور، جوان بوده و به تازگی دیپلم گرفته‌اند.

تقی‌زاده با بیان اینکه دانشگاه‌های پیام نور در اعتراضات و آشوب‌ها کمترین حاشیه را داشته‌اند خاطرنشان کرد: بسیج و کانون‌های علمی و فرهنگی، قرارگاه‌های متعدد فرهنگی در مراکز و استان‌های مختلف همچون راهیان نور و عتبات عالیات و برگزاری جشنواره‌های متعدد دائمی، از جمله برنامه‌های فوق برنامه در پیام نور به شمار می‌روند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۸-۰۶ ۰۱:۰۷

چرا علوم انسانی؟ ما در علوم انسانی ضعیفیم پس باید دانشگاههای قوی و اساتید عالی این رشته رو به پیش ببرن