شکیبایی در نشست مسئولان جهاد کشاورزی با امام جمعه فاروج در یکم آبان ماه اظهار کرد: این دستگاه ها شامل کارنده، ادوات برای برداشت محصول و ... است.
وی گفت: برای خرید و ورود این دستگاه ها ۲۱۰ میلیارد ریال تسهیلات ارائه می شود. علاوه بر آن ۱۹ راننده با سه کارشناس کشاورزی نیز جذب خواهند شد.
شکیبایی ادامه داد: خراسان شمالی در سال گذشته یکی از استان های پیش رو در اجرای جهش تولید در دیمزارها بوده است.
وی تصریح کرد: طرح جهش تولید در دیمزارها نسخه شفابخش اقتصاد کشاورزی در استان است و باید برای اجرای آن توجه ویژه شود.
محمد محمدزاده رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی نیز با اشاره به اینکه طرح جهش تولید در دیمزارها یکی از اقدامات موثر بوده که با همکاری ستاد اجرای فرامین امام انجام می شود، گفت: در خراسان شمالی نیز این طرح در سال زراعی جاری اجرا خواهد شد.
وی ادامه داد: با اجرای این طرح میانگین تولید در سطح دیمزارها که اصولا زمین های کم بازده ای هستند، افزایش مییابد.
به گفته این مقام مسئول در این استان ۳۹۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی وجود دارد که سطح دیمزارها ۲۴۲ هزار هکتار می باشد و از این مساحت ۱۴۰ هزار هکتار کشت دیم انجام میشود و مابقی سطح آیش است.
وی بیان کرد: در ابتدای سال زراعی گذشته برای اجرای این طرح در استان تعهد ۵۰ هزار هکتار از سوی وزارت خانه اعلام شد که این سطح به ۶۵ هزار هکتار افزایش یافت ولی در سطح ۷۲ هزار و ۹۰۰ هکتار اجرایی شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی تصریح کرد: اجرای طرح جهش تولید در خراسان شمالی در سال زراعی جاری در تمامی سطوح دیمزارها اجرا میشود.
انتهای پیام
نظرات