• یکشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۲ / ۱۵:۲۴
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1402073021618
  • خبرنگار : 80001

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره):

مشکل «ضمانت» وام اشتغال حل می‌شود

مشکل «ضمانت» وام اشتغال حل می‌شود

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: متقاضیان تسهیلات خوداشتغالی در ارائه وثیقه به بانک‌ها دچار مشکلاتی هستند که تشکیل صندوق تضمین اشتغال توسط مجلس شورای اسلامی اقدام مناسبی در این راستا بود تا کسی برای ارائه «ضمانت» دچار مشکل نشود.

به گزارش ایسنا، سید مرتضی بختیاری در مراسم تقدیر از یاوران اشتغال و خودکفایی که از سوی بانک‌های عامل و کمیته امداد برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مغضوبات بحث تکدی‌گری است که باید در جامعه اسلامی مضموم باشد. تکدی‌گری با فقیر بودن تفاوت دارد که باید نوکر فقرا باشیم.

وی اضافه کرد: فلسفه تاسیس کمیته امداد براساس فرمایش امام خمینی (ره) در سال ۱۳۶۶ بحث شکوفایی استعدادها و مدد برای بازگشت به زندگی شرافتمندانه است. رهبر معظم انقلاب نیز طی سال‌های گذشته تاکیداتی در خصوص توانمندسازی داشته‌اند و به ویژه به بنده تاکید کردند این موضوع با عنایت و رعایت تکریم افراد در صدر برنامه‌های کمیته امداد باشد.

بختیاری با بیان این‌که بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات خوداشتغالی کارهای بزرگی انجام داده‌اند و به راستی یاور اشتغال هستند، تصریح کرد: در سال گذشته ۸۶ درصد تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال مربوط به کمیته امداد جذب شد که در مواردی بانک‌ها به ۱۰۶ درصد از تعهدات خود عمل کردند.

رئیس کمیته امداد اظهار کرد: در حال حاضر تولیدات مددجویان کمیته امداد در بازار قابل رقابت با بخش خصوصی است.

وی با اشاره به برگزاری ۵۰۰۰ جشن خودکفایی در زاهدان طی روزهای اخیر بیان کرد: این افراد از بانک‌ها پول گرفتند دست روی زانوی خود گذاشتند و اراده کردند هم‌اکنون نیز بعضی از این افراد ۳۰ نفر را در مجموعه خود مشغول به کار کردند و در مواردی دو تا سه و حتی پنج یتیم را در دامن خود پرورش می‌دهند.

بختیاری با اشاره به صندوق اشتغال کمیته امداد گفت: بعضا متقاضیان در ارائه وثیقه به بانک‌ها دچار مشکلاتی هستند که تشکیل صندوق تضمین اشتغال توسط مجلس شورای اسلامی اقدام مناسبی در این راستا بود تا کسی برای ارائه ضمانت دچار مشکل نشود.

رئیس کمیته امداد خاطر نشان کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) ۲۵۰ هزار اشتغال ایجاد کرد که بیش از ۹۲ درصد تسهیلات خود اشتغالی به هدف رسید و البته پایداری اشتغال هم مهم است.

وی با اشاره به تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی قرض‌الحسنه اشتغال مددجویان گفت: این رقم کافی نیست و ما درخواست داریم حداقل به ۲۰۰ میلیون تومان برسد. امسال در پرداخت وام اشتغال تا حدودی عقب هستیم. استدعای من از نظام بانکی این است که در کنار وام ازدواج و فرزندآوری به موضوع تسهیلات اشتغال‌زایی هم توجه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha