• یکشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۲ / ۰۹:۳۳
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402073021154
  • منبع : نمایندگی اردبیل

رئیس ستاد انتخابات استان خبرداد

ثبت‌نام نهایی ۷۰ داوطلب مجلس دوازدهم در ۳ روز نخست در اردبیل

ثبت‌نام نهایی ۷۰ داوطلب مجلس دوازدهم در ۳ روز نخست در اردبیل

ایسنا/اردبیل معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل و رئیس ستاد انتخابات استان از ثبت‌نام نهایی ۷۰ داوطلب مجلس دوازدهم طی ۳ روز نخست این مرحله از انتخابات خبر داد و گفت: مرحله ثبت‌نام نهایی تا ساعت ۱۸ روز چهارشنبه ۳ آبان ادامه دارد.

به نقل از روابط عمومی، تشریفات و امور بین‌الملل استانداری اردبیل، رضا قاسمیان در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: مرحله ثبت‌نام نهایی داوطلبان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از ۲۷ مهر آغاز شده و تا ساعت ۱۸ روز چهارشنبه ۳ آبان ادامه دارد و در این مرحله صرفٱ افرادی امکان ثبت‌نام دارند که در مرحله پیش‌ثبت‌نام کد رهگیری دریافت کرده باشند.

وی با اشاره به آمار ۳ روز نخست این مرحله، افزود: در کل ۵ حوزه انتخابیه استان اردبیل ۷۰ نفر ثبت‌نام خود را در ۳ روز نخست نهایی کرده‌اند که از این تعداد ۳ نفر خانم و ۶۷ نفر آقا هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل ادامه داد: ۳۵ نفر از حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین، ۱۲ نفر از حوزه پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز، ۱۲ نفر از حوزه مشکین‌شهر، ۷ نفر از حوزه خلخال و کوثر و ۴ نفر نیز از حوزه انتخابیه گرمی و انگوت ثبت‌نام کرده‌اند.

قاسمیان با بیان اینکه در مرحله پیش‌ثبت‌نام ۸۹۴ نفر از کل استان اردبیل برای حضور در رقابت‌ها اعلام آمادگی کرده بودند، تصریح کرد: در مرحله ثبت‌نام نهایی امکان تغییر حوزه انتخابیه برای داوطلبان فراهم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha