• شنبه / ۲۹ مهر ۱۴۰۲ / ۲۳:۱۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402072921015
  • خبرنگار : 50040

مدیرکل بیمه سلامت گیلان مطرح کرد

۴۲ هزار بیمار خاص تحت پوشش بیمه سلامت گیلان/ پرداخت ۸.۳ میلیاردی درمان ناباروری

۴۲ هزار بیمار خاص تحت پوشش بیمه سلامت گیلان/ پرداخت ۸.۳ میلیاردی درمان ناباروری

ایسنا/گیلان مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: طرف قرارداد با سه مرکز درمان ناباروری الزهرا و پارس و مهر هستیم؛ تاکنون نیز حدود ۸.۳ میلیارد تومان برای ۱۹۹۵ زوج نابارور پرداخت شده است.

محمود عاطف‌راد امروز، ۲۹ مهر در جمع خبرنگاران، با اشاره به قانون بیمه همگانی خدمات درمانی کشور، دولت را مکلف به فراهم آوردن پوشش بیمه خدمات درمانی پایه برای آحاد مردم دانست و اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۹۸ درصد مردم از بیمه پایه برخوردار هستند.

وی شعار هفته بیمه سلامت سال جاری را «بیمه سلامت همگانی، گامی به سوی تحقق عدالت اجتماعی» دانست و افزود: بیمه سلامت برای تحقق عدالت اجتماعی روش‌های مختلفی از جمله توسعه پوشش بیمه فراگیر، افزایش خدمات و حفاظت مالی از بیمه شدگان را در دستور کار دارد.

مدیرکل بیمه سلامت گیلان، سلامت را فراگیرتر از درمان دانست و اضافه کرد: بیمه سلامت، خدمات پیش از درمان، درمان و پس از درمان را بر عهده دارد.

عاطف راد، پیشگیری را یکی از ارکان سازمان بیمه سلامت دانست و ادامه داد: امسال معاونت پیشگیری در سازمان بیمه سلامت راه اندازی شده که در این راستا اقدامات پیشگیری، تشخیصی و غربالگری انواع سرطان تحت پوشش بیمه سلامت قرار خواهد گرفت.

وی توجه به سلامت خانواده را از دیگر ارکان سازمان بیمه سلامت دانست و تصریح کرد: در قالب طرح پزشک خانواده در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت، ۸۴۲ هزار نفر را تحت پوشش داریم و با ۳۰۵ پزشک و ۲۵۰ ماما و ۲۶ دندانپزشک در ۱۷۷ مرکز خدمات جامع سلامت استان، طرف قرارداد هستیم.

مدیرکل بیمه سلامت گیلان با بیان اینکه ماهانه بیش از ۵۰ هزار نفر در سطح یک توسط پزشکان خانواده روستایی مورد ویزیت قرار می گیرند و حدود ۴۵۰۰ نفر به خدمات تخصصی سطوح بالاتر ارجاع داده می شوند، گفت: سال گذشته ۱۹۹ میلیارد تومان به مراکز پزشک خانواده در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت پرداخت کردیم.

وی ۲۲۴ هزار نفر در شهرهای استان را نیز تحت پوشش ۱۹۶ پزشک دانست و یادآور شد: ماهانه ۱.۵ میلیارد تومان به پزشکان پرداخت می کنیم؛ البته بیماران خاص(شیمی درمانی و رادیوتراپی) نیازی به رعایت نظام ارجاع ندارند.

عاطف راد، با اشاره به نسخه نویسی الکترونیک در صد درصد مطب‌های سرپایی، اضافه کرد: از طریق سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت اصالت سنجی داروها و تجهیزات پزشکی انجام می‌شود که از قاچاق جلوگیری می‌کند؛ همچنین قبل از حذف ارز ترجیحی، ماهانه ۱۲ میلیارد تومان پرداختی به داروخانه‌ها داشتیم که امروز به بیش از ۴۳ میلیارد تومان در ماه رسیده و رشد ۳.۵ برابری سهم بیمه سلامت را نشان می‌دهد.

مدیرکل بیمه سلامت گیلان با اشاره به تاسیس صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در آبان ماه سال گذشته، عنوان کرد: تا قبل از آبان ۱۴۰۱ فقط پنج بیماری شامل حدود ۳۰۰۰ بیمار خاص تحت پوشش بیمه سلامت بود، اما اکنون ۱۰۷ بیماری با بیش از ۴۲ هزار بیمار را تحت پوشش داریم.

وی از تداوم بارگذاری بسته‌های خدمتی در سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت خبر داد و تاکید کرد: بیمه سلامت با ارائه فاکتور، مازاد هزینه‌های درمانی را برای بسته‌های خدمتی بارگذاری نشده پرداخت می‌کند، اما در حال حاضر موفق به بارگذاری ۵۱ بسته خدمتی شدیم و بیماران نشاندار در همان محل خدمت از تخفیف فرانشیز استفاده می‌کنند و پرداختی نخواهند داشت.

عاطف راد، ۹۰ درصد بیماران خاص را مبتلا به این ۵۱ بیماری دانست و خاطرنشان کرد: بیش از ۹۳ درصد هزینه‌های بیماران سرطانی توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود. بیش از ۴۵۵۰ بسته خدمت را برای بیماران خاص و صعب العلاج تدوین کردیم که در محل خدمت از آن بهره‌مند می‌شوند؛ همچنین صد درصد تعرفه دولتی خدمات بستری برای بیماران ای.بی و اس.ام.ای و... رایگان است.

وی دیابت و سرطان را دو بیماری خاص شایع در گیلان دانست و ادامه داد: حدود ۱۳ هزار بیمار دیابتی و بیش از ۸۸۰۰ بیمار سرطانی از بسته های خدمتی بیمه سلامت استفاده می‌کنند.

مدیرکل بیمه سلامت گیلان سهم بیمه پایه و صندوق بیماری‌های خاص برای بیماران در سال گذشته را ۶۰ میلیارد تومان دانست که در نیمه نخست امسال به ۱۵۰ میلیارد تومان رسیده است و متذکر شد: ۹۰ تا ۱۰۰ درصد تعرفه های بخش دولتی و بیش از ۸۰ درصد تعرفه های بخش خصوصی را پوشش می‌دهیم؛ معلولان نیز قبلا ۹ خدمت دریافت می کردند که به ۵۹ خدمت افزایش یافته است.

وی ۱۸ هزار نفر در مناطق کم برخوردار استان را نیز تحت پوشش بیمه سلامت رایگان دانست و تصریح کرد: از دو میلیون و ۵۳۰ هزار نفر جمعیت گیلان، یک میلیون و ۳۰۶ هزار نفر معادل ۵۲ درصد تحت پوشش بیمه سلامت هستند؛ این بیمه رایگان شامل جمعیت روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت می شود.

عاطف راد، ۷۳ هزار نفر از مددجویان کمیته امداد و بهزستی را نیز تحت پوشش بیمه سلامت رایگان دانست و اظهار کرد: دهک های اول تا پنجم شهری معادل ۲۲۲ هزار نفر نیز از سال گذشته تحت پوشش بیمه رایگان قرار گرفتند.

مدیرکل بیمه سلامت گیلان با بیان اینکه یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر معادل ۸۴ درصد بیمه شدگان تحت پوشش بیمه سلامت رایگان هستند، گفت: سال گذشته ۱۳۴۸ میلیارد تومان به موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت پرداخت کردیم.

وی در پایان از ارائه خدمات تشخیصی و درمانی برای ۱۹۹۵ زوج نابارور خبر داد و اضافه کرد: ۶۳ قلم داروی مرتبط و ۵۷ قلم آزمایش تشخیصی و درمانی مرتبط و هفت خدمت تصویربرداری مرتبط و ۲۸ قلم تجهیزات پزشکی مرتبط با درمان ناباروری، همچنین خدمات فوق تخصصی درمان ناباروری شامل آی.وی.اف و ای.سی.اس.ای تحت پوشش بیمه سلامت است.

عاطف راد، با بیان اینکه ۹۰ درصد تعرفه دولتی در بخش دولتی و ۹۰ درصد تعرفه عمومی غیر دولتی در بخش خصوصی مرتبط با درمان ناباروری را پرداخت می‌کنیم، یادآور شد: طرف قرارداد با سه مرکز درمان ناباروری الزهرا و پارس و مهر هستیم؛ تاکنون نیز حدود ۸.۳ میلیارد تومان برای این ۱۹۹۵ زوج نابارور پرداخت شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha