• شنبه / ۲۹ مهر ۱۴۰۲ / ۱۴:۰۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402072920639
  • خبرنگار : 50614

شهردار در افتتاحیه رصدخانه شهری مشهد:

تلاش می‌کنیم توسعه پایدار و همه‌جانبه در مشهد ایجاد شود

تلاش می‌کنیم توسعه پایدار و همه‌جانبه در مشهد ایجاد شود

ایسنا/خراسان رضوی شهردار مشهد با اشاره به اینکه در تلاشیم که محرک‌های توسعه را به سمت شرق مشهد ببریم و شهر را به سمت شرق توسعه دهیم تا توسعه نامتوازن از بین برود، گفت: در تلاش هستیم تا توسعه پایدار وهمه‌جانبه در شهر مشهد ایجاد شود.

محمدرضا قلندر شریف شنبه ۲۹ مهر، در افتتاحیه رصدخانه شهری مشهد که در محل کارخانه نوآوری برگزار شد، ضمن محکومیت جنایات رژیم منحوس و ‌کودک‌کش اسرائیل و گرامیداشت رشادت‌های جبهه مقاومت و مظلومان فلسطین و غزه، عنوان کرد: مسلما این اعمال جنایت‌کارانه از روی استیصال و سرگردانی و بیهوشی رژیم صهیونیستی از ضربه‌ای‌‍ست که از جبهه مقاومت خورده است.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اقدام بزرگ جبهه مقاومت، ادامه داد: رژیم صهیونیستی متوجه نشد ونفهمید که جبهه مقاومت چه بر سر این رژیم آورده است. هرچند که از این جنایات ناراحت، غمگین و ماتم‌زده هستیم ولیکن آنچه مسلم است تحقق وعده خداوند در پیروزی مقاومت است. از ۲۵ سالی که رهبر معظم انقلاب از نابودی اسرائیل پیش‌بینی کردند ۸ سال گذشته و در ۱۷ سال آینده به امید خدا همه ما شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهیم بود.

شهردار مشهد با تاکید بر اینکه مشهد شهر ویژه‌ای است، خاطرنشان کرد: شهرها نیاز به توسعه پایدار وهمه جانبه دارند. غفلت‌هایی در سال‌های گذشته نه تنها در مشهد بلکه در بسیاری از شهرهای کشور صورت گرفته است. در سراسر دنیا اتفاقات ویژه‌ای در حوزه توسعه شهرها رخ داده است. در گذشته توسعه یکجانبه شهرها مورد توجه قرار می‌گرفت که در شهر خودمان نیز این غفلت طی دهه‌های اخیر صورت گرفته و صرفا یک توسعه اقتصادی را به سمت غرب مشهد شاهد بوده‌ایم؛ از بخش‌های بسیاری در حوزه شرق و شمال شرق مشهد غفلت شده است و به آنجا رسیدیم ک محوریت و مرکزیت ایجاد و توسعه شهر مشهد مورد غفلت قرار گرفته است.

قلندر شریف با بیان اینکه حرم‌مطهر رضوی از مرکزیت جغرافیایی مشهد خارج شده است، گفت: ما مشهد را ۲۵ کیلومتر به سمت غرب توسعه دادیم، این درحالی است که از سمت شرق پس از حدود ۵ کیلومتر توسعه‌ به محروم‌ترین نقاط مشهد می‌رسیم.‌ بدون توجه به برنامه‌ریزی صحیح معضلاتی را ایجاد کرده‌ایم. اکنون باید تمام کشور بسیج شود تا موضوعات حاشیه شهر مشهد رفع شده و به سمتی برویم که برنامه‌ریزی کنیم مرجعیت حرم مطهر رضوی محقق شود.

وی تصریح کرد: در تلاشیم که محرک‌های توسعه را به سمت شرق مشهد ببریم و شهر را به سمت شرق توسعه دهیم تا این توسعه نامتوازن از بین برود. در تلاش هستیم تا توسعه پایدار وهمه‌جانبه در شهر مشهد ایجاد شود.

شهردار مشهد در خصوص مهمترین علل توسعه نامتوازن در شهر مشهد گفت: عدم توجه به نیازهای شهر و عدم برنامه‌ریزی صحیح مهمترین دلیل این اتفاق بوده است. آنچه نیاز داریم این است که همه به سمتی برویم تا شهر را به عنوان شهری پویا با توسعه پایدار داشته باشیم که در این خصوص نیاز به یک برنامه‌ریزی دقیق کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت داریم. ما در شهرداری مشهد چنین برنامه‌هایی را در دست اقدام داریم.

قلندر شریف با تاکید بر برنامه‌ریزی در شهر، عنوان کرد: پایه و اساس موضوع برنامه‌ریزی در شهر اطلاعات دقیق و آمار صحیح و به‌روز است. آنقدر تحولات در حوزه تکنولوژی زیاد شده که وضعیت در همه بخش‌ها به صورت لحظه‌ای تغییر می‌کند. تغییرات در حال حاضر ویژه‌تر و سریع‌تر شده و آمار باید به‌‎روز، سریع و انلاین باشد.

وی با یادآوری طرح تفصیلی مشهد به عنوان یک نمونه نشان‌دهنده اهمیت آمار دقیق در توسعه شهر، خاطرنشان کرد: در این دوره با پیگیری‌های ویژه این طرح در سال گذشته ابلاغ شد که هنوز هم کامل نیست. درحال حاضر بیان می‌شود که طرح جامع تفصیلی مشهد به دلیل اینکه اطلاعات آن به روز نیست باید اصلاح شود. این نشان‌دهنده اهمیت به‌روز بودن تمام اطلاعات و برنامه‌های ما است.

شهردار مشهد با طرح پرسشی مبنی بر اینکه چه کنیم تا آمار و اطلاعات به صورت سریع و لحظه‌ای در اختیار ما قرار بگیرد تا بتوانیم مبتنی بر آن برنامه‌ریزی‌های دقیقی انجام دهیم؟ بیان کرد: همکاران ما در شهرداری مشهد و معاونت برنامه ریزی توسعه انسانی همت کردند کار بر زمین مانده‌ای که در سال‌های اخیر به صورتی کند پیش می‌رفت و توجه ویژه‌ای به آن نمی‌شد را با توجه به احساس نیاز به اطلاعات و آمار دقیق و به روز در این رصدخانه به نتیجه رسانند.

قلندرشریف با تاکید براینکه کار تمام نشده است، اضافه کرد: آنچه اهمیت دارد این است که باید اطلاعات این رصدخانه به صورت لحظه‌ای به‌روز رسانی شود و به سمتی برویم که توصیه همه مدیران استانی به مدیران شهری استفاده از این رصدخانه و اطلاعات آن باشد. می‌توانیم از اطلاعات این رصدخانه برنامه‌ریزی دقیق و مدونی برای انجام کارها داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha