فرهاد رحیمی در گفت وگو با ایسنا گفت: برنامه ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع با هدف پوشش همگانی و ایجاد دسترسی عادلانه همه مردم به خدمات سلامت با محوریت مراقبت اولیه و مبتنی بر نظام ارجاع در پایگاههای سلامت سطح استان در حال پیگیری و اجراست.
وی افزود: هدف از این برنامه ملی علاوه بر پوشش همگانی، ایجاد دسترسی عادلانه همه مردم به خدمات سلامت است. در قالب این طرح به ازاء هر سه هزار نفر یک ماما، یک مراقب سلامت و یک پزشک خواهیم داشت. مردم با مراجعه به پایگاه های سلامت و تشکیل پرونده میتوانند ضمن دریافت خدمات سلامت مورد نیاز، هزینههایی که به خاطر سلامت و درمان متحمل میشوند را کاهش دهند.
رحیمی ادامه داد: در قالب این برنامه ملی اگر گیرنده خدمات سلامت، نیاز به پزشک داشته باشد در همان پایگاه سلامت پزشک مستقر است و توسط وی مراقبت شده و به آنها خدمات لازم داده میشود. همچنین مراقبین سلامت بستههای خدمت را به مراجعین ارائه داده و چنانچه نیاز به ارجاع تخصصی داشته باشند، همکاران پزشک مستقر در پایگاه، وضعیت و نیاز آنها را به صورت الکترونیک به بیمارستانها و کلینیکهای مربوطه و تخصصی ارجاع می دهند.
مدیر شبکه و ارتقاء سلامت استان البرز اظهار کرد: در صورت نیاز به بستری، اگر فرد از مسیر ارجاع به بیمارستان هدایت شده باشد، تقریبا خدمات مورد نیازشان در قالب این برنامه رایگان خواهد بود. این امر علاوه بر دریافت خدمات سلامت کمک خواهد کرد که هزینههای بستری مراجعین کاهش پیدا کند.
وی ادامه داد: آغاز بسترسازی و تامین زیرساختهای اجرای طرح سلامت خانواده در شهرستان نظرآباد و ساوجبلاغ به عنوان شهرهای فاز اول و دوم در استان، همزمان با ۹۱ شهر دیگر در کشور از اردیبهشت ۱۴۰۲ آغاز شده است.
انتهای پیام
نظرات