• دوشنبه / ۲۴ مهر ۱۴۰۲ / ۰۸:۴۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402072416426
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

معاون فنی و عمرانی شهردار خبر داد

آسفالت‌ریزی ۲۱۶ هزار تنی شهرداری تبریز از ابتدای سال‌ جاری

آسفالت‌ریزی ۲۱۶ هزار تنی شهرداری تبریز از ابتدای سال‌ جاری

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز از آسفالت‌ریزی ۲۱۶ هزار تنی شهرداری از ابتدای سال‌جاری تا امروز در سطح شهر خبر داد و گفت: بررسی آمارها نشان می‌دهد در مدت مشابه طی سال گذشته ۱۴۰ هزار تن آسفالت‌ریزی انجام شده بود.

سامان احمدزاده در گفت‌گوی تلویزیونی، اظهار کرد: نهضت آسفالت‌ریزی همه ساله در دستور کار شهرداری تبریز قرار داشته و امسال نیز با حمایت‌های شورای اسلامی شهر و شهردار تبریز اعتبار تخصیص یافته برای این حوزه نسبت به سال گذشته سه برابر شده است.

وی با بیان این‌که هدفگذاری اصلی در آسفالت‌ریزی‌ها امسال محلات تبریز بوده است، افزود: آسفالت‌ریزی در دو بخش شامل خدمات محله‌ای، لکه‌گیری آسفالت، چاله‌زدایی و هم‌چنین آسفالت اساسی خیابان‌ها و معابر اصلی انجام می‌یابد.

وی، بودجه آسفالت‌ریزی امسال را ۵۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: با تلاش همکاران مجموعه شهرداری امسال رکورد تولید آسفالت در کارخانه آسفالت پس از ۱۰ سال شکسته شد.

احمدزاده در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر نظارت بر کیفیت آسفالت توزیع شده در سطح شهر، تشریح کرد: استقرار آزمایشگاه بررسی کیفیت در کارخانه آسفالت، فعال‌سازی بخش‌های نظارتی در سطح معاونت‌های فنی و عمرانی مناطق دهگانه شهری و ... از عمده اقدامات در این خصوص به شمار می‌رود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وی خاطرنشان کرد: تلاش مجموعه شهرداری، خدمات‌رسانی هر چه بیشتر به شهروندان بوده و به همین منظور تسریع در عملیات عمرانی جهت سهولت تردد شهروندان در پروژه‌های آسفالت‌ریزی همواره مد نظر بوده ولی در این بین کیفیت اجرای عملیات فدای سرعت نخواهد شد.

۶۷ هکتار از تفرجگاه آرپاده‌سی تبریز به شبکه مکانیزه آب خام متصل می‌شود

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز گفت: در راستای مدیریت بهینه منابع آبی حوزه فضای سبز تبریز، فاز اول تفرجگاه آرپادره‌سی به مساحت ۶۷ هکتار به شبکه مکانیزه آب خام متصل می‌شود.

سیامک آسیایی اظهار کرد: با توجه به کمبود منابع آب خام حوزه فضای سبز تبریز و جهت مدیریت شایسته این منابع، راهکارهای مختلفی از سوی سازمان سیما، منظر و فضای سبز در نظر گرفته شده است.

وی، حذف تدریجی آبیاری با تانکر و استفاده از روش‌های نوین آبیاری در این زمینه را یادآور شد و خاطرنشان کرد: یکی از روش‌های مهم و موثر در مدیریت بهینه آب خام، حذف تدریجی روش آبیاری با تانکر و استفاده از سیستم‌های مکانیزه است که در این زمینه اقدامات موثری در سطح شهر انجام گرفته است.

وی، تفرجگاه جنگلی آرپادره‌سی را یکی از مجموعه‌های مهم برای توسعه فضای سبز شهری عنوان کرد که در دو سایت یک و دو در حال توسعه و بهره‌برداری است.

آسیایی در این زمینه از تغییر روش آبیاری با تانکر ۶۷ هکتار از اراضی سایت یک مجموعه آرپادره‌سی به شبکه آب خام در آینده‌ای نزدیک خبر داد که کارهای اجرایی آن رو به اتمام است.

وی، افزایش راندمان کاری، تسهیل آبیاری در دره‌ها و شیب‌های صعب‌العبور مشرف به این تفرجگاه و صرفه‌جویی در میزان آب مصرفی را از مزیت‌های این طرح و استفاده از روش مکانیزه آبیاری در این مجموعه دانست.

وی تغییر الگوی کشت و استفاده از گونه‌های کم نیاز آبی، نصب GPS بر روی تانکرهای آبیاری، تقویت دستگاه نظارت، آموزش اکیپ‌های آبیار، پیگیری برای اجرای صحیح طرح جامع شبکه آب خام تبریز و انتقال آب از مناطق برخوردار به کم‌برخوردار را از برنامه‌های دیگر مدیریت منابع آبی حوزه فضای سبز تبریز عنوان کرد.

پیشرفت ۱۰ درصدی اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح حیدرآباد به اتوبان پاسداران تبریز

مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری تبریز از پیشرفت ۱۰ درصدی اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح حیدرآباد به اتوبان پاسداران تبریز خبر داد.

جلیل ابهری در این رابطه اظهار کرد: این پروژه با اعتبار بالغ بر ۹۰۰ میلیارد ریال جهت تکمیل کمربندی شمالغرب در ادامه طرح تبادل ارس و پروژه طرح دسترسی حیدرآباد به اتوبان پاسداران توسط این سازمان درحال اجرا است.

وی عنوان کرد: اکنون عملیات خاکبرداری در پروژه در حال انجام است و بستر مناسب این عملیات ادامه خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: هدف از اجرای این تقاطع غیر همسطح، اتصال شرق پاسداران به حیدرآباد به طور ۴۶۰ متر است که در آینده امکان دسترسی این اتوبان از سمت میدان آذربایجان به بزرگراه شمال غرب تبریز (ارس) را تامین خواهد کرد.

سرپرست دبیرخانه مرکزی شهرداری تبریز معرفی شد

طی احکام جداگانه‌ای از سوی معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی شهردار تبریز، ایرج محمدخانی به عنوان سرپرست دبیرخانه مرکزی شهرداری تبریز و جوانشیر خیری به عنوان سرپرست گروه مطالعات و پژوهش معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی شهرداری تبریز معرفی شدند.

محبوب تیزپاز نیاری در آیین معارفه سرپرست دبیرخانه مرکزی شهرداری تبریز و سرپرست گروه مطالعات و پژوهش معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی شهرداری تبریز، اظهار کرد: تغییر و تحول در سطح مدیران به معنای ضعیف و یا قوی بودن نفرات نیست، بلکه این تغییرات باعث تکامل مدیریتی می‌شود.

وی افزود: معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی یکی از ارکان مهم شهرداری تبریز است که حساسیت بالایی دارد.

وی با اشاره به اقدامات حبیب نوربخش در رفع و رجوع مشکلات و معضلات دبیرخانه مرکزی شهرداری تبریز، خاطرنشان کرد: ایرج محمدخانی که جزو افراد فعال و تلاشگر در شهرداری تبریز است، به عنوان سرپرست دبیرخانه مرکزی شهرداری تبریز معرفی می‌شود.

آسفالت‌ریزی ۲۱۶ هزار تنی شهرداری تبریز از ابتدای سال‌ جاری

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی شهردار تبریز با اشاره به اقدامات تخصصی جلیل ابهری در حوزه مطالعات و پژوهش یادآور شد: جوانشیر خیری که قبلا مسئول هوشمندسازی و خدمات اداری بود، به عنوان سرپرست گروه مطالعات و پژوهش معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی شهرداری تبریز معرفی می‌شود.

وی ادامه داد: هوشمندسازی خدمات اداری جزو اقدامات ارزشمند شهرداری تبریز است که دسترسی به اطلاعات را تسهیل می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وی تأکید کرد: ۱۷ هزار برگ اطلاعات ملکی شهروندان دست شهرداری تبریز است که بدون هوشندسازی و امکان ارائه گزارش ارزشی ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha