• یکشنبه / ۲۳ مهر ۱۴۰۲ / ۱۹:۳۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402072316307
  • خبرنگار : 50616

طرح هادی در هزار و ۲۹۰ روستای مازندران تهیه شد

طرح هادی در هزار و ۲۹۰ روستای مازندران تهیه شد

ایسنا/مازندران مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران، از تهیه طرح هادی برای هزار و ۲۹۰ روستای بالای ۲۰ خانوار این استان تاکنون خبر داد.

علی اصغر آسمانی مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در آمل گفت: براساس آخرین سرشماری کشور سه هزار و ۶۷۱ روستا در مازندران وجود دارد که از این تعداد ۲ هزار و ۴۶۵ روستا بالای ۲۰ خانوار جمعیت دارند و براساس قانون مشمول تهیه و اجرای طرح هادی می‌شوند.

وی افزود: در روستاهای واجد شرایط که هزار و ۲۹۰ روستای بالای ۲۰ خانوار بوده و طرح هادی تهیه وعملیات عمرانی شامل تعریض، زیرسازی، آسفالت، اجرای جوی و جدول در یک یا دو فاز نیز اجرایی شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران همچنین با بیان اینکه برای سال مالی جدید، طرح هادی در ۷۰۰ روستای استان اجرا خواهد شد، تصریح کرد: اعتبارهای سال مالی ۱۴۰۲ در آستانه جذب و ابلاغ به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران است و پس از آن این اداره کل با انتخاب پیمانکاران مربوطه، اجرای طرح‌های هادی در روستاهای پیش‌بینی شده را اجرا خواهد کرد.

آسمانی مقدم یادآورشد: در یک سال گذشته حدود ۴۵۰ کیلومتر مسیرهای داخل بافت روستایی مازندران آسفالت انجام شد که در مجموع برای اجرای این طرح‌ها و همچنین طرح‌هایی که درهفته دولت امسال افتتاح شده، حدود ۴۱۳ میلیارد تومان هزینه شده است.

طرح هادی یا به عبارتی طرح جامع توسعه روستایی از جمله اقدامات مهم برای توسعه و عمران روستاها است.

 این طرح مصوبه‌ای برای هدایت عملیات سازندگی و آبادانی در روستاها با آگاهی از وضعیت فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی آن‌هاست.

به گزارش ایسنا، اساس چنین طرح‌هایی در کشور از سال ۱۳۶۲ و با عنوان روان بخشی روستاها  اجرا و در سال‌های بعد به ویژه از سال ۱۳۶۶ از سوی بنیاد مسکن با جدیت پیگیری شد.

طرح هادی در بین تمامی طرح‌های عمرانی بیشترین تمرکز را بر تغییر ساخت فیزیکی روستاها دارد و از سه جنبه دارای اهمیت است نخست اینکه با توجه به زمان آغاز این طرح‌ها تهیه و اجرای آن‌ها بیش از ۲۰ سال سابقه دارد، دوم از آنجا که طرح‌های هادی در مقیاس روستا تهیه می‌شود گستره مکانی آن‌ زیاد است و در تمامی نواحی روستایی کشور می‌توان نمونه‌هایی از آن را یافت و سوم این طرح‌ها محلی‌ترین و موردی‌ترین طرح‌هایی است که به صورت مستقیم با اجتماع روستایی ارتباط دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۷-۲۴ ۰۲:۲۲

گسترش طرح هادی باعث ساخت وساز غیر مجاز نشود انشاالله..غرب مازندران .کل زمینها کشاورزی تغیر کاربری .ساخت وساز غیر مجاز.