سردار حسین رحیمی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه پلیس امنیت اقتصادی فراجا از نقطه صفر مرزی تا عمق شهرها برنامه مدونی برای برخورد با قاچاقچیان و مخلان نظم و امنیت اقتصادی دارد، گفت: یکی از مبادی که در کنترل و برخورد با قاچاق موثر است، پلیس گمرک است که خوشبختانه در این زمینه همکاری خوبی نیز میان دستگاههای مختلف وجود دارد.
وی با اشاره به سفر امروز خود به استان بوشهر اظهارکرد: در استان بوشهر با توجه به تعدد بنادر، ۱۰ گمرک رسمی وجود دارد که در شش گمرک، پلیس گمرک ما مستقر شده و اقدامات قابل توجهی نیز انجام داده است. در چهار گمرک باقی مانده نیز امروز پلیس گمرک راهاندازی شده و رسما فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا ادامه داد: پلیس گمرک تاثیر مستقیمی بر امنیت فعالان اقتصادی چه در امر واردات و چه در امر صادرات دارد و لازم است که از تلاشهای سازمان بنادر و دریانوردی، وزارت اقتصاد، سازمان گمرک و ... نیز در همراهی با پلیس امنیت اقتصادی تشکر کنم.
رحیمی در تشریح عملکرد پلیس گمرک در سراسر کشور نیز گفت: در نیمه نخست امسال ۵۸۵ پرونده از سوی پلیس گمرک تشکیل شد که بیشترین فراوانی آن مربوط به کشف فرآوردههای نفتی و مشتقات آن، کالای اساسی و منسوجات بوده است. همچنین در این مدت شاهد رشد ۱۲۵ درصدی کشف پروندههای پلیس گمرک هستیم که بیشتر این پرونده ها در حوزه جرایم کلان، سازمان یافته و باندی است.
وی با اشاره به افزایش ۳۰۰ درصدی ارزش ریالی کشفیات پلیس گمرک، گفت: بیشترین آمار کشفیات پلیس گمرک مربوط به جعل اسناد گمرکی، فرآوردههای نفتی و مشتقات آن است که در این مدت تعداد ۶۶۷ نفر دستگیر شدهاند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا ادامه داد: در این مدت ۱۳ مرحله طرح در استانهای دارای گمرک عملیاتی و اجرا شده است که در طی این طرح ها ۴۴۳ خودرو توقیف و ۴۳۳ نفر به اتهام حمل کالای قاچاق دستگیر شدند.
به گفته رحیمی، بازدید از بنادر استان بوشهر، بازدید از پلیس امنیت اقتصادی استان بوشهر و دیدار با برخی از مسئولان و فعالان اقتصادی جزو دیگر برنامههای سفر او به این استان است.
انتهای پیام
نظرات