• جمعه / ۲۱ مهر ۱۴۰۲ / ۱۴:۵۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402072114508
  • منبع : نمایندگی خوزستان

سارق متواری پس از ۳ سال در خوزستان دستگیر شد

سارق متواری پس از ۳ سال در خوزستان دستگیر شد
عکس از آرشیو

ایسنا/خوزستان دادستان عمومی و انقلاب شوشتر از دستگیری یک متهم به سرقت متواری پس از سه سال خبر داد.

مهدی امیری اظهار کرد: فردی که به اتهام سرقت مسلحانه، تیراندازی به سمت ماموران، قدرت‌نمایی با اسلحه گرم، قطع طریق بر مردم، تهدید مردم به قتل، نزاع دسته جمعی، معاونت در قتل و ... تحت تعقیب و دارای پرونده‌های متعدد در این دادسرا بود، سرانجام در چنگال عدالت گرفتار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری کل خوزستان، وی ادامه داد: با وجود صدور دستگیری این متهم، وی به مدت سه سال متواری بود که پس از پیگیری‌های این دادستانی در نهایت در بیستم مهرماه امسال توسط ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان خوزستان در اهواز دستگیر شد.

امیری گفت: متهم پس از تفهیم اتهام با قرار بازداشت موقت راهی زندان و دستور قضایی جهت دستگیری سایر همدستان وی صادر شد.

دادستان عمومی و انقلاب شوشتر تصریح کرد: امنیت و آسایش مردم خط قرمز دستگاه قضایی است و کسانی که بخواهند به هر روشی نظم عمومی را مختل کنند، با برخورد قاطع دستگاه قضایی و بدون اغماض قانون روبه‌رو خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha