دکتر حسن مسلمی نائینی 20 مهرماه در دیدار با استاندار سمنان از سمنان به عنوان استابی سرشار از پتانسیل های معدنی، کشاورزی و دامپروری نام برد و اظهار کرد: مجموعه جهاددانشگاهی با بهرهگیری از ظرفیتهای پژوهشی ، آموزشی و... به ارائه خدمات تخصصی میپردازد.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی به دنبال اجرای طرحهای کلان در سطح کشور است، ادامه داد: یکی از این طرحها ، مولدسازی است و بدون تردید استان سمنان نیز یکی از استانهای دارای امتیاز در حوزه مولد سازی معادن در سطح کشور است.
وی به نگاه ویژه رهبری معظم انقلاب به جهاددانشگاهی پرداخت و افزود: رهبر معظم انقلاب ، جهاد دانشگاهی را امید آینده و ستون علمی کشور نامیدند.
رئیس جهاددانشگاهی کشور به معضل کم آبی در کشور پرداخت و افزود: یکی از ماموریتهای محوله به جهاد دانشگاهی کشور اجرای فناورانه طرحهای عظیم شیرین سازی آب دریاست که در قالب برنامه هفتم توسعه به این مرکز سپرده شده است.
وی خاطرنشان کرد: یکی از برنامههای جهاد دانشگاهی راه اندازی قطارهای برقی با سرعت بالای ۲۵۰ کیلومتر در ساعت است و این مجموعه در تلاش است تا در آینده با بهره گیری از دانش و فناوری و توان پژوهشی و تحقیقاتی این امر مهم را به انجام رساند.
دکتر مسلمی نائینی با اشاره به اقدامات جهاددانشگاهی در زمینه تولید قطار ملی گفت: دانش فنی تولید قطارهای برقی پرسرعت توسط پژوهشگران جهاددانشگاهی به دست آمده است و امیدواریم امسال قطارهای با سرعت بالا در کشور طراحی و ساخته شود.
مرکز "نخستیسانان" جهاددانشگاهی تنها چند نمونه مشابه در جهان دارد
رئیس جهاددانشگاهی کشور با اشاره به راهاندازی مرکز نخستی سانان همزمان با ایام دهه فجر گفت: این مرکز که فقط چند نمونه آن در جهان وجود دارد در زمینه مطالعات مغز فعالیت خواهد داشت.
وی هم چنین از ارائه خدمات تخصصی در حوزه درمان ناباروری، غربالگری و پیشگیری از سرطان بانوان و... با همت جهاددانشگاهی استان سمنان در این استان خبر داد و گفت: با حمایت و کمک مسوولین این مراکز در استان راه اندازی و آماده ارائه خدمات به مردم میشود.
دکتر مسلمینائینی همچنین از پیگیریها و کمکها و همراهیهای مسوولین استانی و خصوصا استاندار سمنان جهت پیشرفت طرح ها و پروژه های جهاددانشگاهی در این استان تقدیر کرد.
وی هم چنین اظهارامیدواری کرد: با حمایت مسوولین ارشد استان طرحها و پروژه های علمی، فناورانه و دانش بنیان جهاددانشگاهی استان سمنان به مرحله تولید نهایی برسد.
بهره گیری از توانمندی های جهاددانشگاهی در جهت توسعه استان
همچنین استاندار سمنان در این نشست بر لزوم بهره گیری از ظرفیت ها و توانمندی های جهاددانشگاهی در راستای توسعه استان سمنان تاکید کرد.
سیدمحمدرضا هاشمی از سمنان به عنوان یک استان کویری و صنعتی نام برد و گفت: ظرفیت های بسیار زیادی در حوزههای صنعتی، معدنی، کشاورزی و دامپروری در استان سمنان وجود دارد و از توانمندی های علمی، پژوهشی و آموزشی جهاددانشگاهی در جهت توسعه و پیشرفت آن بهره خواهیم گرفت.
وی ادامه داد: بسیاری از طرح های فناورانه و دانش بنیان جهاددانشگاهی استان سمنان بر پایه مواد معدنی و ظرفیت های معدنی استان سمنان است و در خیلی از موارد دیر نیز به کمک جهاددانشگاهی نیاز داریم.
این مقام ارشد استانی از اعلام آمادگی استان برای حمایت از طرح های فناورانه و دانش بنیان خبر داد و گفت: در حوزه کشاورزی نیز ما امروز محصولات شاخصی نظیر پسته دامغان را داریم که به صورت تازه و خام، فروخته می شود.
وی از جهاددانشگاهی خواست که در حوزه فرآوری محصولا کشاورزی از جمله پسته که استان سمنان قطب تولید آن در کشور است، طرح های فناورانه ارائه دهد.
استاندار سمنان از ابراز علاقه و رضایت همیشگی مقام معظم رهبری از مجموعه جهاددانشگاهی به عنوان بزرگترین و والاترین نعمت برای این مجموعه نام برد و گفت: خدمات متنوع جهاددانشگاهی در حوزه علمی، آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی امروز بر کسی پوشیده نیست و جهاددانشگاهی جایگاه اصلی خود را پیدا کرده است.
هاشمی از استان سمنان به عنوان یکی از استان های برتر کشور در نرخ باسوادی نام برد و گفت: سرانه تعداد دانشجو در استان سمنان نیز به نسبت جمعیت در کشور بسیار بالا است و این نشان دهنده جایگاه بالای علمی این استان در کشور است.
انتهای پیام
نظرات