مهرداد عظیمی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به ظرفیتهای بالای سازمان آموزش فنی و حرفهای در تربیت نیروی ماهر اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به تأثیر تکنولوژیهای نوین بر مسایلی همچون اشتغال لازم است آموزشهای مهارتی چندگانه در بخشهای آموزش مهارتی، مهارت نرم افزاری و مهارت سخت افزاری ارائه شود.
وی گفت: مشارکت واحدهای تولیدی و بنگاههای اقتصادی در امر آموزشهای مهارتی نقش موثری در مهارتافزایی نیروهای کار و تربیت نیروی انسانی دارد.
به گفته عظیمی، مجموعهها و واحدهای اقتصادی بسیاری به جهت بهرهگیری از مدلهای آموزش مهارت متناسب با نیاز بازار به سازمان فنی و حرفهای مراجعه میکنند تا از این طریق کارگران و نیروهای کار در کنار آموزشهای سنتی از آموزشهای مهارتی نیز بهرهمند شوند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تاثیر آموزشهای مهارتی در اشتغال فارغ التحصیلان و افراد جویای کار گفت: در گذشته تخصص افراد بر اساس یکسری وظایف کلیشهای بود ولی امروز برای راهاندازی یک کسب و کار و اشتغال باید مهارت و تخصص و شایستگی لازم را در این زمینه کسب کنند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای در پایان تدوین استانداردهای شایستگی و ارزشیابی مبتنی بر صلاحیت حرفهای با همکاری بنگاههای اقتصادی و سازمانهای دولتی و غیردولتی را از جمله اقدامات سازمان در زمینه گسترش چتر مهارتی در کشور عنوان کرد.
انتهای پیام
نظرات