اورجعلی علیزاده در گفتوگو با خبرنگاران، به مناسبت روز روستا، گفت: ۴۵ کیلومتر راه روستایی با ۱۳۰ میلیارد تومان اعتبار در دست بهسازی و آسفالت بوده که در مجموع برای تکمیل همه طرحهای در دست اقدام، ۲۱۸۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی با اشاره به بهره برداری از طرحهای احداث و آسفالت راه روستایی به طول ۱۲۶ کیلومتر در شش ماه اول سال جاری، افزود: برای به ثمر نشستن این ۳۳ طرح مبلغ ۶۳۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجان شرقی، وی همچنین ساخت ۷۵ کیلومتر راه روستایی با ۴۵ میلیارد تومان هزینه و لکه گیری و آسفالت راه روستایی به طول ۱۴۴ کیلومتر با ۲۸۸ میلیارد تومان اعتبار را از دیگر اقدامات این اداره کل در نیمه اول سال جاری اعلام کرد.
انتهای پیام
نظرات