بیک مداح در گفت وگو با ایسنا- افزود: امسال همزمان با هفته روستا و عشایر ، از ۶۸ پروژه عمرانی با صرف اعتباری بالغ بر ۵۸ میلیارد تومان بهره برداری خواهد شد .
مدیرکل بنیاد مسکن استان در ادامه افزود: در سالهای اخیر علاوه بر مقاوم سازی مسکن و اجرای طرح هادی که از وظایف ذاتی و ماهوی بنیاد مسکن است، با عنایت به توانمندی های این نهاد و دارا بودن تجربیات و نیروی انسانی قابل ، وظایف و مسئولیتهای جدیدی برای بنیاد تعریف شده که از جمله برنامهریزی و اجرای طرح های آبادانی منظومه های روستایی در کشور و در استان منظومه روستایی تفتان ، مطالعات خاک شناسی و مقابله با فرسایش آبی خاک در مناطق مستعد سیل در جنوب استان در ۱۱ روستای دشتیاری و چابهار و نیز ایمن سازی ۷۵ هوتک در ۴۴ روستا اشاره داشت.
وی افزود : تاکنون برای ۳ هزار و ۲۲۹ روستای بالای ۲۰ خانوار استان تهیه طرح هادی روستایی صورت گرفته و در سال جاری نیز تهیه طرح و بازنگری طرح هادی در ۴۴۷ روستا در برنامه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است که در صورت تامین اعتبار به مرجله اجرا خواهد رسید .
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گفت: اجرای طرح هادی در دوسال اخیر هم شتاب گرفته است، به گونه ای که از ابتدای تاسیس بنیاد مسکن تاکنون ۷۵۰ روستا اجرای طرح هادی انجام گرفته و این رقم در یکسال اخیر در ۱۶۰ روستا بوده است .
انتهای پیام
نظرات