موسوی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: بارندگی ها در فصل بهار سبب می شود تا گیاهان رویش داشته باشند و در فصل تابستان و مابقی فصول از آن ها برای تغذیه استفاده می کنند.
وی افزود: در فصل پاییز گیاهان رو به خشکیدگی می روند اما با بارش های انجام شده در این فصل گیاهان موجود در سرشاخه های درخت ملایم تر شده در نتیجه حیوانات از آن ها استفاده می کنند.
موسوی ادامه داد: اما خشکسالی های امسال موجب شد تا در برخی از مناطق تحت مدیریت محیط زیست، گیاهی رشد نکند و یا اینکه رشد آن ها بسیار اندک باشد که این امر مشکل ساز شده است.
وی با ابراز امیدواری از اینکه فصل پاییز و زمستان امسال همراه با بارندگی باشد، تصریح کرد: مقداری علوفه برای برخی از مناطق تحت مدیریت همچون میاندشت که بیشترین تاثیر را از خشکسالی گرفته است، خریداری شده تا در فصل پاییز و زمستان در اختیار حیات وحش این منطقه قرار گیرد.
این مسئول تصریح کرد: خشکسالی سبب شده تا چشمه ها خشک و یا بسیار کم آب شوند که به همین علت در برخی از مناطق حتی مجبور به آبرسانی سیار شدیم.
وی بیان کرد: برای منطقه حفاظت شده میاندشت جاجرم، آب چند حلقه چاه اطراف این منطقه به مدت دو تا سه روز اجاره شد تا با تانکرها به آبشخورها انتقال داده شود.
انتهای پیام
نظرات