ارسلان قنواتی در نشست خبری رویداد فناورانه پتروفن زون که امروز، ۱۰ مهرماه در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در ماهشهر برگزار شد، اظهار کرد: پتروفن زون براساس مدل فرآیند نوآوری باز برای اولین بار در کشور بومیسازی و برگزار شده است و در پتروفن زون دو نیز همین مدل پیادهسازی خواهد شد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: کمک به ارتقای بهرهوری شرکتها و سازمانها از مهمترین اهداف برگزاری این رویداد است.
مدیرعامل مرکز گسترش اینترنت اشیا ایران، گفت: در پتروفن زون۲، شرکتهای پتروشیمی حاضر ۶ شرکت هستند و ۸۲ نیاز فناورانه این شرکتها شناسایی و شناسنامهدار و اولویتبندی شدهاند.
قنواتی عنوان کرد: شرکتهای پتروشیمی رازی، امیرکبیر، فناوران، غدیر، تخت جمشید و نوید زرشیمی در این رویداد فناورانه نیازهای خود را عرضه کردهاند و ۱۶۷۲ شرکت برای حل این نیازها رزومه ارسال کردند و ۴۰ شرکت برتر کشوری نهایی شده اند تا در این رویداد حضور یابند و احتمالا چند شرکت دیگر نیز به این تعداد افزوده میشود.
وی افزود: امسال از ۲۷ استان کشور رزومه برای حضور در این رویداد ارسال شده است و استانهای تهران و اصفهان و خوزستان بیشترین شرکتهایی هستند که خواهان حضور در این رویداد هستند.
قنواتی عنوان کرد: در پتروفن زون ۲ با توجه به فرصتی که داشتیم تمام تمرکز برای تبدیل تفاهمنامهها به قرارداد است تا شرکتهای دانش بنیان بتوانند مشکلات واحدهای پتروشیمی را حل کنند.
وی با اشاره به احداث اولین کارخانه نوآوری صنعتی در کشور در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، گفت: زمینی به مساحت یک هکتار در اختیار مرکز گسترش اینترنت اشیا قرار داده شده تا شرکتهای دانش بنیانی که وارد تفاهم نامه با شرکتهای پتروشیمی در قالب پتروفن زون شوند در این کارخانه مستقر شده و به حل نیازهای فناورانه بپردازند.
انتهای پیام
نظرات