• دوشنبه / ۱۰ مهر ۱۴۰۲ / ۰۸:۴۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1402071006375
  • خبرنگار : 71635

در گفت‌وگو با ایسنا اعلام شد

کمبود ۲۰ هزار مراقب سلامت فعال در مدارس/ اجرای برنامه «شیرمدرسه» به شرط تامین اعتبار

کمبود ۲۰ هزار مراقب سلامت فعال در مدارس/ اجرای برنامه «شیرمدرسه» به شرط تامین اعتبار
عکس تزیینی است.

سرپرست مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت درباره اجرای برنامه شیر مدرسه در سال جاری، گفت: قرار بود این طرح برای تمام مدارس انجام شود و دستور داده شده که برای حداقل ۲ روز در هفته، تامین منابع مالی طرح صورت گیرد که با این اتفاق توزیع رایگان شیر در مدارس انجام می‌شود؛ البته درخصوص زمان تامین اعتبار اجرای طرح اطلاع دقیقی ندارم.

دکتر صابر جباری در گفت‌وگو با ایسنا، درخصوص نحوه نظارت بر بوفه مدارس، گفت: کارشناسان مرکز سلامت محیط و کار به صورت دوره‌ای بوفه مدارس را بازرسی و پایش می‌کنند اما به غیر از این بازرسی لازم است که سواد سلامت دانش‌آموزی را افزایش دهیم و مدیران محترم مدارس هم به ما کمک کنند تا از عرضه مواد غذایی ناسالم در مدارس جلوگیری شود.

وی افزود: حدود ۶ هزار مراقب سلامت در کشور داریم که استخدام وزارت آموزش و پرورش هستند که در این بخش خدمت می‌دهند و حدود ۲۰ هزار کمبود در این زمینه وجود دارد.

او درباره اجرای برنامه شیرمدرسه در سال تحصیلی جاری، تصریح کرد: قرار بود این طرح برای تمام مدارس انجام شود و دستور داده شده که برای حداقل ۲ روز در هفته تامین منابع مالی طرح صورت گیرد که با این اتفاق توزیع رایگان شیر در مدارس انجام می‌شود؛ البته درخصوص زمان تامین اعتبار اجرای طرح اطلاع دقیقی ندارم اما در مرحله اجرا، اگر منابع مالی پاسخگو نباشد طرح را از مناطق محروم آغاز می‌کنیم.

وی با تاکید بر لزوم اهمیت دادن به سلامت نسل جوان، اظهار کرد: درحال حاضر دانش‌آموزان پرونده الکترونیک سلامت دارند و آن بخش از داده‌های سلامت آنها که با تغییر سبک زندگی قابل مداخله باشد، طبق تفاهم‌نامه‌ای با وزارت آموزش و پرورش تبادل می‌شود و امکان رصد و پایش مستمر دانش‌آموزان به منظور حفظ و ارتقای سلامت آنها عملیاتی می‌شود.

جباری افزود: برای بهداشت دهان و دندان دانش‌آموزان نیز تفاهم‌نامه جدیدی بین دو وزیر بهداشت و آموزش و پرورش امضا شده است و برنامه ارتقای سلامت بهداشت دهان و دندان دانش‌آموزان با تاکید بر مناطق محروم را دنبال می‌کنیم.

او ادامه داد: آخرین پیمایش ملی سلامت دانش‌آموزی در سال ۹۶ انجام شده است و در حال بروز رسانی پیمایش در ۸ حیطه مختلف هستیم تا بر اساس آن مداخله پژوهشی طراحی کنیم که در پایه‌های مختلف انجام شود. احتمالا این طرح طی یک ماه آینده نهایی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha