• یکشنبه / ۹ مهر ۱۴۰۲ / ۱۸:۲۷
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1402070906210
  • خبرنگار : 50640

جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی در شهرکرد به ایستگاه پایانی رسید

جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی در شهرکرد به ایستگاه پایانی رسید

ایسنا/چهارمحال و بختیاری آیین اختتامیه جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی که از ششم مهرماه به میزبانی سه شهر جونقان، بروجن و شهرکرد برگزار شده است با حضور مسئولان استانی، هیئت داوران، پیشکسوتان و فعالان عرصه هنر و گروه‌های نمایش برگزار و گروه‌های برتر تجلیل شدند.

به گزارش ایسنا، پیام احمدی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در آیین اختتامیه جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی با تبریک میلاد پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) و با اشاره به اینکه چهارمحال‌وبختیاری میزبان هنرمندان سراسر کشور در بخش نمایش‌های فردی و نقالی و روایت‌های ملی بیست‌ویکمین جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آیینی و سنتی بود، اظهار کرد: طی روزهای برپایی این جشنواره شاهد محتوای خوب و مشارکت پرشور هنرمندان کشور بودیم و امروز این رویداد هنری به کار خود پایان می‌دهد.


وی با ذکر اینکه استان ما در جشنواره بیست‌ویکم نمایش‌های آیینی و سنتی میزبان ۲۷ گروه هنری بود، ادامه داد: ۱۱ گروه در بخش نقالی و ۱۶ گروه در بخش نمایشی بر اساس زمان‌بندی انجام شده به اجرا پرداختند که در شهرکرد ۶ نمایش، در جونقان ۱۰ و در بروجن ۱۱ نمایش از سوی هنرمندان اجرا شد.


احمدی بیان کرد: در مجموع بیش از ۱۵۰۰ مخاطب مستقیم از این نمایش‌ها استقبال کردند و بازخوردهای خوبی را دریافت کردیم؛ جا دارد از پوشش رسانه‌ای اصحاب رسانه استان قدردانی می‌کنیم.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در پایان گفت: نمایش یکی از ظرفیت‌های عظیم در عصر تبادل داده‌ها و نبرد رسانه‌ها برای تسخیر ذهن‌ها و باورهاست که این ظرفیت به مدد برپایی جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی و پیش‌تر برپایی جشنواره موسیقی اقوام و ... در استان ما فعال شده است.


محمد نجاری، داور جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آیینی و سنتی نیز با اشاره به اینکه امسال شاهد آثار درخشانی بودیم که می‌توانند سرمنشأ و آغازگر مسیر جدیدی برای تاریخ نقالی باشند، اظهار کرد: حضور بانوان نقال نشان‌دهنده ارزش و کرامت زن ایرانی برای پاسداشت عرصه هنر است و این دوره از جشنواره را باید آغاز جدیدی در نقش‌آفرینی زنان در این حوزه دانست.


نجاری تصریح کرد: هیئت داوران جشنواره تمام تلاش خود را داشت که جانب حق را نگه دارد و قطعاً تماشاگران به آرای ما خرسند خواهند شد.


داور جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آیینی و سنتی بیان کرد: در ارزیابی‌ها تلاش کردیم افراد و آثاری را مورد تشویق قرار دهیم که حتی یک قدم کمکی به پیشرفت و تعالی هنر نقالی کرده باشد و برای انتخاب جایزه برتر، سخت‌گیری به خرج دادیم. 


وی خاطرنشان کرد: تکریم پیشکسوتان به‌عنوان صاحب‌منصبان و صاحب ردایان هنر نقالی نیز در دستور ما قرار داشته و از آنان خواستیم تا نسل جدیدی از شاگردان هنر مکتب نقالی را پرورش دهند و معرفی کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha