سیدمحمدحسین سید کاشی، رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، امروز یکشنبه ۹ مهر در دیدار با رییس سازمان نظام مهندسی استان، با اشاره به انعقاد تفاهم نامه بین جهاد دانشگاهی و سازمان نظام مهندسی، اظهار کرد: برگزاری دورههای کوتاه مدت آموزشی، انجام پروژههای تحقیقاتی و پژوهشی، تهیه بانکهای اطلاعاتی از محققین و پژوهشگران، برگزاری همایشهای علمی تحقیقاتی با استفاده از منابعی که در اختیار طرفین است و تدوین استانداردهای ملی و بین المللی از جمله ابعاد مختلف این تفاهم نامه است که امروز منعقد میشود.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه امکانات و توانمندیهایی که در جهاد دانشگاهی وجود دارد در مفاد این تفاهمنامه مطرح شده تا آن را به بهترین نحو اجرا کنیم، افزود: امیدواریم این همکاریها ادامه پیدا کند و در دامنه بیشتری شکل بگیرد.
محسن نصرآبادی، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان جنوبی نیز گفت: یکی از اهداف و وظایف سازمان نظام مهندسی نظارت مضاعف بر عملکرد همکاران و در کنار آن آموزش آنان است.
وی با تاکید بر بحث آموزش، افزود: موضوع ارتقا و تمدید را در چارچوب یک سری قوانین و دورههای مصوب برای ناظرین، طراحان، دانشجویان و سایر افراد اعمال میکنیم، اما با توجه به تغییر مصالح، تغییر سیستم، به روز شدن ساختمانها و شرایط اقلیمی مشکلات و چالشهایی به وجود میآید که میتوانیم با رصد این مشکلات دورههای آموزشی پیشنهادی و یا سمینارهای آموزشی تعاملی را برگزار کنیم.
رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان جنوبی با بیان اینکه این دورههای آموزشی با هدف ارتقا و تمدید نبوده و تنها با هدف افزایش آگاهی است، تصریح کرد: در بحث پژوهش همواره عقب ماندگیهایی وجود دارد، اما هیچ گاه مشکلات را ریشه یابی نکردهایم.
نصرآبادی افزود: پتانسیل استان در مورد مسائل قانونی محدود است، اما میتوانیم از دانشگاهها و گروههای تحقیقاتی استفاده کرده و در پیوست این قرارداد، آن را عملیاتی کنیم.
وی با بیان اینکه در کنار بحث آموزش میتوانیم از مباحث پژوهشی و تحقیقاتی مجموعه جهاددانشگاهی استفاده کنیم، اظهار کرد: با برگزاری کمیسیونهای تخصصی و بررسی مسائل و مشکلات، برنامه ریزی لازم صورت خواهد گرفت.
رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان جنوبی یادآور شد: لزومی ندارد آموزش حتما در قالب دورههای آموزشی باشد و میتواند به صورت کلیپهای آموزشی و پویانمایی اجرایی شود.
گفتنی است؛ اجرای سمینارها، کارگاهها و دورههای کوتاه مدت آموزشی مورد نیاز اعضای نظام مهندسی و خانوادههای آنان، انجام پروژههای تحقیقاتی و پژوهشی با در نظر گرفتن ضوابط و تصویب فرآیندهای قانونی آنها، ایجاد بانکهای اطلاعاتی از محققین و متخصصین فعال جهاد دانشگاهی در زمینه اجرای طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی، برگزاری همایشهای علمی، تحقیقاتی مشترک مطابق با مقررات موجود در نظام مهندسی و جهاد دانشگاهی و استفاده متقابل از کتابخانهها و منابع علمی طبق مقررات و ضوابط هر دو دستگاه از جمله موضوعات این تفاهمنامه است.
انتهای پیام
نظرات