ذبیحاله شکارچی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: موسیقی حماسی همیشه مورد علاقه قوم متمدن لر بوده و میتوان گفت نوای این موسیقی باعث شده جوانان این مرز و بوم در دفاع مقدس حماسه بیافریند.
وی با بیان اینکه تاثیر موسیقی بر روحیه مردم غیرقابل انکار است، تصریح کرد: شوری که در سرودهای حماسی همچون" دایهدایه" استاد محمد میرزاوندی و سرودهایی با نوای استاد محمدصادق آهنگران در زمان ۸ سال دفاع مقدس انرژی مضاعفی به رزمندگان میداد و موضوعی بود که هیچ جایگزینی ندارد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان پلدختر تاکید کرد: هنرمندان در حوزه موسیقی سنتی، حماسی و مقاومت پای کار بیایند و این موسیقی را بیش از پیش تقویت کنند چراکه موسیقی حماسی نقش بیبدیلی در تقویت روحیه مقاومت دارد.
شکارچی گفت: گاهی اوقات یک سرود حماسی میتواند اندازه چندین سخنرانی تاثیرگذار باشد.
وی اضافه کرد: رزمندگان با روحیه انقلابی و کارکرد جهادی در دوران هشت سال دفاع مقدس حماسه آفریدند و نیاز است این ایثارگریها با زبان موسیقی و سرودهای حماسی به مخاطبین عرضه شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان تصریح کرد: در حال حاضر متاسفانه موسیقی اصیل و سنتی کمرنگ شده و این میطلبد که دست اندرکاران هنر و موسیقی حماسی با تلاش بیشتری بتوانند ذائقه جوانان را از موسیقی پاپ و یا موسیقی غربی بیمحتوا به سمت موسیقی اصیل سنتی و حماسی سوق دهند.
به گزارش ایسنا، جشنواره بینالمللی موسیقی نوای مهر روز سهشنبه یازدهم مهرماه جاری همزمان با زادروز پیامبر رحمت حضرت حضرت محمد(ص) و ولادت باسعادت امام جعفر صادق (ع) رئیس مذهب شیعه به میزبانی خرمآباد آغاز به کار و روز جمعه چهاردهم مهرماه به کار خود پایان میدهد.
انتهای پیام
نظرات