«محمد راستا»، مدیرکل راه و شهرسازی استان کهگیلویه و بویراحمد صبح روز یکشنبه نهم مهرماه ۱۴۰۲ در این مراسم گفت: ظرفیت سازی مناسبی در قالب طرح جوانی جمعیت انجام شده است.
وی افزود: ۶ هزار و ۹۸٠ مورد ثبت نام طرح جوانی جمعیت در استان داشتیم که ۵ هزار و ۲۷ پرونده تأیید شده است.
راستا با بیان اینکه شهر یاسوج بیشترین متقاضی طرحهای مسکن را داشت، اظهارکرد: در این شهر با مشکل تأمین زمین مواجهیم.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به طرح نهضت ملی مسکن خاطرنشان کرد: ۱۳ هزار واحد نهضت ملی مسکن در دست اقدام داریم.
راستا تصریح کرد: ۷ هزار مسکن روستایی نیز در مراحل مختلف ساخت است.
وی بیان کرد: در مجموع ۲٠ هزار مسکن در حال ساخت در کهگیلویه و بویراحمد داریم و امید است تکمیل واحدها تا پایان ۴ سال اول دولت محقق شود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: مشکل زمین همچنان در مرکز کهگیلویه و بویراحمد پابرجاست اما در سایر مناطق مشکلی نداریم.
راستا عنوان کرد: دولت در راستای فرمایش مقام معظم رهبری لایحهای تصویب و تحویل مجلس کرد که در سرتاسر ایران این برنامه در حال انجام است.
وی با بیا این که کشوری که جمعیت جوانی ندارد پیر و ناکارآمد است، اظهار کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد در طرح واگذاری زمین در قالب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت رتبه خوبی داریم و در میان ۱۰ استان برتر هستیم.
سرهنگ جمشید ارسلان جو، مسئول ستاد تخصصی بسیج اقشار و متخصصین سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه این مراسم گفت: بخشی از جهاد، جهاد فرزند آوری است و باید به آن توجه شود.
وی افزود: روند کاهش جمعیت در کشور باید متوقف شود.
ارسلان جو با بیان اینکه بر اساس آمارها در سال ۱۴۰۰ نرخ رشد جمعیت به ۶ دهم درصد رسیده است، اظهار کرد: طبق پیش بینیها و روند فعلی، میزان نرخ رشد جمعیت در سال ۱۴۱۵ به ۴ دهم درصد و در سال ۱۴۲۰ با نرخی منفی مواجه خواهد شد.
وی تصریح کرد: بر همین اساس، در صورت عدم توجه اساسی به جوانی جمعیت، در سال ۱۴۲۰ مرگ و میر از زاد و ولد پیشی خواهد گرفت.
مسئول ستاد تخصصی بسیج اقشار و متخصصین سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد بخشی از جهاد را جهاد فرزند آوری دانست و خاطرنشان کرد: باید طرح جوانی جمعیت به شکل مطلوبی در سراسر کشور اجرایی شود.
ارسلان جو با بیان اینکه ۱۳ استان برخوردار استان نرخ رشد جمعیت کمتری به نسبت سایر استانها دارند، عنوان کرد: این موضوع نشان میدهد که معیشت عامل اصلی عدم سوق به سمت فرزند آوری نیست و گرههای ذهنی در کاهش فرزند آوری نقش دارند.
وی بیان کرد: برنامههای مطلوبی برای بهبود افزایش جمعیت در کشور هدفگذاری شده که باید بر این اساس اقدام و حمایتها نیز عملیاتی شود.
همچنین مرادعلی پیوند، معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم گفت: دولت سیزدهم وارث بسیاری از کمبودها بوده است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: دولت اقدامات خوبی در زمینه مسکن انجام داده و در حال ساخت است.
انتهای پیام
نظرات