به گزارش ایسنا، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در این مراسم با قدردانی از برگزارکنندگان یادواره شهدای صنعت مس اظهار کرد: همراهی با شهدا در زمان جنگ، نعمتی بود که دیگر تکرار نخواهد شد.
امیر خرمیشاد با ذکر خاطرهای از زمان حضور خود در جبهههای حق علیه باطل، تأکید کرد: شهدا فرهنگ ازخودگذشتگی و ایثار را به ما آموزش دادند و چیزی که ما از شهدا میتوانیم به یادگار داشته باشیم، فرهنگ ایثارگری و ازخودگذشتگی است.
زمینه آشنایی دانشآموزان با دستاوردهای صنعت مس فراهم شود
همچنین فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در این مراسم گفت: دشمن راه نفوذ به ایران اسلامی و براندازی آن را، بیان روایتهای غلط و پاشیدن بذر ناامیدی در نسل جوان انقلابی و اسلامی انتخاب کرده و از پشت به جوانان خنجر میزند.
سردار محمدعلی نظری افزود: در اردوهای راهیان پیشرفت، بازدیدهایی که نسل جوان از دستاوردهای صنعتی در استان کرمان مانند مس، گل گهر، ماشینسازی بم و مس باهنر داشتند، باور نمیکردند که ایران دارای تجهیزات گسترده و بزرگی است و بازدیدهای نسل جوان از این حوزه باید بیشتر شود.
وی با تاکید بر اینکه دشمن از طریق فضای مجازی در حال ایجاد عملیات روانی بر روی اذهان و ادراک نسل جوان ایران است، عنوان کرد: از ابتدای انقلاب اسلامی همه کارهای اقتصادی و تولیدی در زمینه صنایع، معادن و نظامی را خودمان انجام میدهیم و مهندسی معکوس اتفاق افتاده، اما برای نسل آیندهساز این انقلاب و نظام باید تبیین شود که ما با تحریمها و تهدیدها و نیز مشکلات غرب و شرق امروز یکی از کشورهای توانمند در عرصههای نانو، پزشکی، هسته ای، بیوتکنولوژی و غیره هستیم.
نظری افزود: برخی از معارف و جزئیات جنگ را باید برای نسل جوان بازگو کرد تا این غفلت و کوتاهی بهجا مانده از سالهای قبل جبران شود.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان ادامه داد: امروز یکی از مهمترین نگرانیهای دشمن و آمریکا این است که ما مقاومت را به تمام دنیا صادر کردیم و لذا پوشالی بودن قدرت آمریکا قابل مشاهده است و دیگر ابرقدرت دنیا محسوب نمیشود.
سردار نظری بیان کرد: این ۴۵ سال پس از انقلاب، معجزه ای بالاتر از اصل انقلاب بود زیرا دشمن همه پیروزیهایی که به دست آورده بود را در ایران پیاده کرد اعم از ترور، انزوای امنیتی و انزوای سیاسی، داعش و تکفیری، عملیات روانی، جنگ سایبری، تهدید و غیره.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با قدردانی از مجموعه مس به خاطر برگزاری یادواره شهدای صنعت مس و با گرامیداشت یاد ۲۷ شهید این صنعت، تصریح کرد: از مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران درخواست داریم زمینه را برای بازدید دانشآموزان و آشنایی آنان با دستاوردهای صنعت مس فراهم کنند.
ثبت چندین رکورد در تولیدات ششماهه مجتمع مس سرچشمه رفسنجان
مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان نیز با ارائه گزارشی از میزان تولید این مجتمع در شش ماهه نخست امسال، اظهار کرد: در ششماهه نخست سال ۱۴۰۱ میزان ۴۵ میلیون تن ماده معدنی از مجتمع مس سرچشمه استخراج شد، در صورتی که در سال جدید این میزان ۶۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تن بوده که معادل ۵۰ درصد رشد را نشان میدهد.
مهندس حسین محققی افزود: در بخش تولیدات روزانه ثبت رکورد ۳۹۵ هزار و ۲۶۰ تن در شهریورماه رقم خورده که بیسابقه بوده است. همچنین رکورد بالاترین تولید سولفور به میزان دو میلیون و ۹۵۶ هزار و ۱۰۰ تن که در شهریورماه ۱۴۰۲ به آن دست یافتیم.
وی ادامه داد: در بخش سنگ معدن تغلیظ در ششماهه نخست سال گذشته ۱۵ میلیون تن تولید شد که این میزان در سال جاری به ۱۵ میلیون و ۴۴۵ هزار و ۳۶۹ تن رسید که سه درصد بیشتر از سال گذشته بوده است. در عیار خوراک تغلیظ دو درصد با کاهش روبرو بودیم با توجه به وسعت معدن و پایین رفتن معدن عیار آن کاهش مییابد.
مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان با بیان اینکه تمام تولید سال جاری ماحصل تیم تولیدی و پشتیبانی و زحمت و تلاش جهادی همکاران و پرسنل بوده، تصریح کرد: تولید در صورتی محقق میشود که امنیت در جامعه و محل کار وجود داشته باشد که این امنیت با تلاش و از جانگذشتگی دلیرمردان ایران اسلامی در هشت سال دفاع مقدس است.
محققی با گرامیداشت یاد ۲۷ شهید صنعت مس، بیان کرد: افتخار میکنم در مجموعهای خدمت میکنم که ۶۰۰ نفر از همکاران ما از خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران هستند و در همین حدود در شرکتهای پیمانکار حضور دارند.
به گزارش ایسنا، مشاور مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در امور ایثارگران نیز در این مراسم با بیان اینکه اگر رشادت شهدا نبود قطعاً از جمهوری اسلامی و ایران نامی وجود نداشت، گفت: برنامهریزی شدید دشمن برای ایجاد شبهه در حوزه دفاع مقدس چه شروع، چه ادامه و چه اختتام آن و هجمه سنگین برای جلوگیری از الگوسازی شهدا نشان از خشم دشمن دارد.
دکتر علیآبادیان افزود: سالهاست که امامین انقلاب بر خواندن وصایای شهدا تأکید بسیار زیادی داشتهاند. جنگ ما ظاهر نظامی داشت اما در باطن جنگ بین دو تمدن و مکتب بود. یک طرف مکتبی بر اساس فرد، سرمایهداری و سود بود و در مقابل مکتبی قرار داشت که بر پایه خدامحوری و دین بود.
وی با اشاره به اینکه بزرگترین سیستمهای اطلاعاتی آن زمان در آن برهه به صدام مشاوره میدادند، یادآور شد: بر اساس نگاه مادی آنها، جمهوری اسلامی بهعنوان یک نظام نوپا که در داخل با مشکلات عدیده امنیتی، سیاسی و اقتصادی مواجه بود در مقابل لشکر منسجم و با تجهیزات بهروز عراق و حمایت بیشاز ۴۰ کشور از رژیم بعث عراق حرفی برای گفتن نداشت اما قضیه برعکس شد.
وی جنگ تحمیلی را تقابل دو مکتب تکاثر و کوثر دانست و گفت: مکتب تکاثر میگوید هر چه نیرو و تجهیزات شما بیشتر باشد امکان پیروزی بیشتری دارید اما مکتب کوثر میگوید چه عدههای قلیلی که بر عده زیادی به اذن خدا غلبه کردند.
مشاور مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در امور ایثارگران با تأکید بر اینکه در صنعت مس کارهای خوبی در حوزه ایثارگران انجام شده اما کافی و راضیکننده نیست، اضافه کرد: در رأس مجموعه شرکت مس کسی است که هم خود ایثارگر است و هم از خانواه شهداست و این امتیاز بزرگی است و ایشان حساسیت زیادی به خانواده شهدا دارند و باید از این فرصت استفاده کرد. لذا مسائل مربوط به خانواده شهدا را باید زمانی تعیین کرد و مسئولان ظرف زمان مربوطه پاسخ آنان را بدهند.
به گزارش ایسنا، مداحی حاجمحمدحسین حدادیان در رثای شهدا و اهلبیت(علیهم السلام)، اجرای گروه سرود محبین اهل بیت رفسنجان و یادی از شهید مجید صاحبالزمانی از شهدای نوجوان و دانشآموز صنعت مس بهمناسبت آغاز سال تحصیلی از دیگر برنامههای این یادواره بود.
انتهای پیام
نظرات