• یکشنبه / ۲ مهر ۱۴۰۲ / ۱۲:۳۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402070200961
  • خبرنگار : 50627

کارشناس مذهبی:

امام حسن عسکری(ع) شبکه ارتباطی وکالت را تقویت کرد

امام حسن عسکری(ع) شبکه ارتباطی وکالت را تقویت کرد

ایسنا/آذربایجان شرقی کارشناس مذهبی به شبکه ارتباطی وکالت که از زمان امام موسی کاظم(ع) شروع شده بود اشاره کرد و گفت: رهبران شیعیان به دلیل تنگناهای سیاسی در محدودیت بودند و از طریق وکالت با جهان اسلام ارتباط برقرار می‌کردند که این امر در زمان امامت امام حسن عسکری(ع) به اوج خودش رسید و آن بزرگوار در راستای زمینه سازی غیبت امام زمان(عج)با آموزش شاگردان برجسته شبکه ارتباطی وکالت را تقویت کرد.

حجت الاسلام والمسلمین محمود هادی در گفت‌وگو با ایسنا، لازمه شناخت شخصیت و مقام والای آن امام بزرگوار را شناخت دوران امامت آن حضرت عنوان کرد و افزود: امامت امام حسن عسکری(ع) یکی از سخت ترین دوران امامت ۲۵۰ ساله ائمه شیعه است.

وی به شرایط و محدودیت های عصر یازدهمین امام شیعیان اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به محدودیت های جامعه و ظلم های رژیم سفاک عباسی علیه امامان شیعه و همچنین در راستای اینکه حاکمان بنی عباس متوجه منجی بودن فرزند امام حسن عسکری شده بودند، آن حضرت را مجبور به زندگی سخت در پادگان کردند و آن بزرگوار به همین دلیل به امام عسکری شهرت یافت.

وی به ایجاد شبهات در اسلام و جهان تشیع توسط دشمنان در زمان امامت امام حسن عسکری(ع) اشاره کرد و افزود: دوره امامت آن حضرت دوره‌ی ویژه‌ای برای ایجاد شبهات میان افکار مردمی بود که کتاب "متعارضات قرآن" از جمله آنها است که امام حسن عسکری(ع) در راستای حل شبهات و تبیین موضوعات شاگردانی را تربیت کرد تا بر آن ها فائق آیند.

حجت الاسلام والمسلمین هادی تواضع و توکل خاص امام حسن عسکری(ع) را یکی از برترین و برجسته ترین جنبه های شخصیت آن امام بزرگوار عنوان کرد.

وی یکی از وظایف اصلی و مهم شیعیان را "منتظر حقیقی مهدی موعود(عج) بودن"، عنوان کرد و افزود: با توجه به روایات معتبر در جهان تشیع منتظر حقیقی بودن، بزرگ‌ترین وظیفه شیعیان است.

کارشناس مذهبی انتظار فرج را دو نوع مثبت و منفی عنوان کرد و ادامه داد: انتظار مثبت یعنی خود و جامعه را برای ظهور آماده کنیم که اولین قدم آن اصلاح خودمان است و انتظار مخرب و منفی یعنی فقط ادعای منتظر بودن را داشته باشیم و عمل و رفتارمان مطابق با گفتارمان نباشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha