مهرداد عظیمی جمعه، ۳۱ شهریورماه در دومین روز از هفتمین همایش مدیران ستادی و استانی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در تبریز، اظهار کرد: امروز بیش از گذشته نسبت به آینده کشور و حوزه ماموریتی خود امیدوار شدهایم. فراتر از بحثهای سازمانی، مباحث کشوری و نظام در ماموریتهای فنی و حرفهای مطرح است که نمیتوان نسبت به آنها بی تفاوت بود.
به گزارش ایسنا، وی افزود: بخشی از حوزه ماموریتی منبعث از موضوعات جهانی است. بیش از ۱۱ هزار استاندارد آموزشی در بدنه سازمان آموزش فنی و حرفهای وجود دارد و گروههای مختلف متناسب با درخواستهای برگزاری دورهها مدنظر قرار گرفته است.
وی ادامه داد: دامنه مرور سازمان اداری و استخدامی کشور، فراگیر بوده و شامل کل کشور و همه بخشها میشود. فکر نمیکنم جایی باشد که بتواند شریک این سازمان از لحاط تجربه و ظرفیت برای دستیابی به اهدافش در خصوص سرمایه انسانی به اندازه سازمان آموزش فنی و حرفهای باشد.
عظیمی گفت: بیش از ۳۰ هزار آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای و بیش از ۳۴۰۰ مرکز جوارکارگاهی در کشور وجود دارد. هر نقطه روستایی و محروم کشور اگر لازم باشد، حتی با اعزام واحدهای سیار میتوانیم آموزشهای فنی و حرفهای لازم را ارائه دهیم.
وی با بیان اینکه این حجم از گستردگی عملیات فنی و حرفهای تنها با ۱۲ هزار پرسنل در حال انجام است، افزود: سازمان آموزش فنی و حرفهای آمادگی خود را برای شریک اجرایی شدن تمامی موضوعات و اهداف مربوط به سرمایه انسانی و دیگر موارد مربوطه با سازمان استخدامی کشور اعلام میکند.
وی با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفهای نسبت به اشتغال و سرمایه انسانی در کشور دغدغه دارد، تاکید کرد: در راستای انجام وظایف خود در زمینه کمک به ساماندهی نیروهای اداری، متعهدانه تلاش میکنیم.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در خصوص این جلسه نیز گفت: یکی از اهداف این جلسات، ارزشیابی و مرور عملکرد بخشهای مختلف از جمله استانها و حوزه ستادی است. در کنار جلسات رسمی نیز بازدیدهایی از صنایع داریم که امروز جزو مجموعههای توانمند هستند و بخشی از تامین منابع ارزی از طریق این واحدها د حال انجام است.
وی افزود: بنا است تا این جلسات مطابق برنامه منظم دنبال شود. راهبری، اجرا و مدیریت تمامی موضوعات زیرمجموعه فنی و حرفهای باید در این جلسات مرور و هم اندیشی شود.
انتهای پیام
نظرات