• جمعه / ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۷:۲۴
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1402063119251
  • خبرنگار : 90004

لقمه «نان و پنیر و سبزی» بهترین میان وعده برای دانش‌آموزان

لقمه «نان و پنیر و سبزی» بهترین میان وعده برای دانش‌آموزان

یک پزشک و متخصص طب ایرانی تهیه لقمه نان و پنیر و سبزی را به عنوان یک میان وعده با ارزش غذایی بالا و طبع معتدل برای دانش آموزان توصیه کرد و گفت: این هنر والدین است که ذائقه بچه‌ها را با این نوع مواد غذایی هماهنگ کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر مریم السادات پاک نژاد درباره اهمیت ورزش و تغذیه دانش‌آموزان اظهار کرد: تغذیه علاوه بر کمک به فرآیند یادگیری دانش آموزان، بر رشد بهتر و سالم بودن ارگان‌های بدن آن‌ها نیز تأثیر دارد.

وی شکل گیری عادات درست تغذیه‌ای را بر آینده سلامتی بچه‌ها بسیار موثر خواند و افزود: کربوهیدرات‌ها طیف وسیعی دارند برای مثال دسته نان و غلات در طب سنتی به عنوان وعده غذایی اصلی و با انرژی و یک میان وعده ساده محسوب می‌شود.

وی تهیه لقمه نان و پنیر و سبزی را به عنوان یک میان وعده با ارزش غذایی بالا و طبع معتدل برای دانش آموزان توصیه کرد و گفت: این هنر والدین است که ذائقه بچه‌ها را با این نوع مواد غذایی هماهنگ کنند تا ذائقه بچه‌ها با خوراکی‌هایی که طعم‌های نامناسب و غیرطبیعی و در عین حال جذابی دارند، خراب نشود.

پاک نژاد درمورد مصرف میوه به عنوان میان وعده برای دانش آموزان اظهار کرد: بهتر است که میوه به شکل درسته و کامل در اختیار فرزندان قرار داده شود چون با خرد شدن میوه و سبزی، از ویتامین‌ها و مواد مغذی در آن کاسته می‌شود اما اگر دانش آموز تمایلی به خوردن میوه کامل ندارد بهتر است که به شکل خرد شده مصرف کند.

وی افزود: برخی میوه‌ها به ویژه سیب درختی از نظر طب سنتی به عنوان شاخص سلامتی شناخته می‌شود. انار، به، گلابی و انجیر نیز از نظر ارزش غذایی و تقویت کنندگی برای طبع کودکان مناسب هستند و انگور هم به خاطر طبع گرم و تری که دارد برای بچه‌های لاغر بسیار کمک کننده و مناسب است.

این پزشک و متخصص طب ایرانی در پایان به خانواده‌ها تأکید کرد که برای فرزندان خود وقت بگذارنند و عادات غذایی سالم و مناسبی را برای آنها شکل دهند و غذاهای سالم را در اختیارشان قرار دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha